spineshank Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Teď jsem narazil na tuhle verzi,nevím jestli je to nové nebo jsem ji jen neviděl,ale moc se mi líbí. nemít plnej stav asi bych objednal https://www.midowatches.com/en/multifort-tv-big-date-m0495263704100.html 1
Lucca Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června před 19 hodinami, edas napsal: Šedej k nim nesedí, půjde na POčka Ten modrej na nich vypadá líp 1
Lucca Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Na Chrono24 jsem narazil na TV big date chrono Tak nevím jestli neco takoveho od Mida v nejbližší době přijde? Vypadají dobře jen ta cena není úplně lidovka https://www.chrono24.com/mido/multifort-tv-big-date-chrono-m0495271104100-herren-automatikchronograph-mit-wechselband--id41678099.htm?searchHash=33601170_SJaGaB&pos=53&catalogTestBadge=TCRT_00_false
Harwey Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července sice to nazval big date, ale ja si predstavujem pod pojmom big date vsetko co je vyssie vo vlakne chrono je akurat tak multifort
Kupa54 Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července V 17. 7. 2025 v 11:00, edas napsal: Takhle je to to pravé
edas Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Pravdou je, že na železe je nosím nejradši 1
MacBaren Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Taky ocel. Guma je asi hezčí (letní) ale tah je pohodlnější. 1
MacBaren Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Nejdřív Sněžka a pak že by kladenský nádraží? Fotka sice starší ale jsou dobrý. 3
DarylVanHorne Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna (upraveno) před 15 hodinami, MacBaren napsal: Nejdřív Sněžka a pak že by kladenský nádraží? Fotka sice starší ale jsou dobrý. Jako podle tohohle poznat, odkud jedu vlakem? Dost dobrý PS: a ty modré jsou taky dost dobré Upraveno 13. srpna uživatelem DarylVanHorne 1
MacBaren Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 4 hodinami, DarylVanHorne napsal: Jako podle tohohle poznat, odkud jedu vlakem? Dost dobrý PS: a ty modré jsou taky dost dobré No z Prahy. Bydlím kousek od nádraží.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se