Harwey Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 nova limitka traktorov https://www.prim.cz/limitovana-edice/?filter[pars_1][]=777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Příplatek 70k za zlatou lunetu a korunku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Twlé! Původní traktory měly 36mm a byly to největší nesportovní primky. To tomu dali na prdel. Cenu nekomentuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Za mě to vypadá fajn. Až na dvě věci. 34 mm je málo i na mě a to mám moc rád menší hodinky. Druhá věc je cena, která sice může být subjektivní, ale asi by mohla aspoň trošku adekvátně kopírovat úroveň hodinařiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Tak i vzhledem k prezentaci je to evidentně cílený na něžný pohlaví, jako hodinky se mi to docela líbí, jen si tak nějak neumím představit tu konverzaci, kdy se bude jedna bába chlubit druhý, že dostala od toho svýho hodinky, který se jmenujou traktor...mohli tomu dát nějaký poetičtější název, třeba Tera, to by bylo takový fikaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emve Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Vypadají hezky. Zejména ta bicolor verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Tak jestli je tohle traktor, tak já jsem mikimaus ... Takovej hnus se jen tak nevidí a ta pidi mini vteřinovka to korunuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Tvl, dámský hodinky a daj tomu název traktor O tuhle limitku se ženský v kravíně poperou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Co by jim udělalo dodržet původních 36mm, v dnešní době by to byl super unisex model. Cenová politika je taky samozřejmě úplně mimo jako skoro vždy. Takhle to nakoupí možná naše rozhazovačná vláda jako dárky a jako největší vlezdoprdelkové to rozdaj někde v Bruselu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 @Jiří Sedlák Tvl, to je zase koment ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino2007 Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 mě se líbí....dost. cena bez komentáře. asi lze čekat i traktory 39mm, opět nějaká barva. ty předloňské černé již vyprodány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se