Patrik Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Tak mi včera přišel tip od známého, jak podojit Sazku, můžete vyzkoušet. Bohužel to vypadá, že se to dost rozmohlo a "za běhu" mění podmínky, takže těžko říct, jak dlouho to vydrží. Návod je následující: 1) založit si na Internetu sázkařské konto na https://www.e-sazka.cz/ 2) potvrdit ho v některé z trafik a vložit 2000 Kč (do včerejška jen 100 Kč) 3) na konto se připíše bonusových 2000 bodů (dle posledních informací to ale blbne a někomu bylo připsáno jen 100 bodů, údajně jde o chybu a bude zjednána náprava) 4) vybrat zápas s přibližně stejným poměrem na výhru i prohru s remízeou. A na obě z možností vsadit polovinu částky. Já sázel na nějaký norský fotbal s kurzem 1,7:1,8. Jedna z možností musí vyjít a vy vyhráváte 1700 nebo 1800 Kč. Ty se přičtou k vkladnu 2000 Kč a celou částku si pak převedete na váš bankovní účet Pokud chcete další stovku, je třeba poslat e-mail na adresu klubsazka@sazka.cz s předmětem Přiveď svého kamaráda. Do textu zprávy potom napište: Muj login: váš login Patronuv login: PatrikChrz (teda pokud mi chcete udělat radost, já totiž tu stovku dostanu taky ).
Seamaster Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Uz to nejde. Sazka na to prisla a zvedla limit na 2tis. Za kilo to bylo jeste vcera...dalo se vydelat 1900, overeno u kolegy, co to prubnul vcera. To cos popsal vyse je trosku nesmysl....vcera jsi ziskal za kilo 2tis. bodu...takze jsi opravdu vydelal, pokud jsi to prohnal sazkou, ale pokud dnes za 2 tis dostane dva tis. bodu, cela dira jaksi mizi....
Patrik Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 , ale pokud dnes za 2 tis dostane dva tis. bodu, cela dira jaksi mizi.... Ne, tak to není. Body a peníze se účtují zvlášť. Pokud tedy vložíš 2000 Kč, budeš mít na kontě 2000 Kč a 2000 bodů. Ty 2000 Kč můžeš vsadit, ale můžeš je také vybrat (převodem na účet). Ty 2000 bodů musíš vsadit, pokud vyhraješ bude už výhra ne v bodech, ale v korunách. Tedy - vsadíš 2000 bodů na kurz 1,7 ku 1,7. Na každou sázku 1000 bodů. Vyhraješ 1700 Kč. Aktuální stav konta tak bude 3700 Kč. Tyto peníze si pak převedeš na svůj bankovní účet a vydělal jsi 1700 Kč. Za refeal mail dostaneš dalších 100 bodů .
911 Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 na podobnem principu funguje system, kterym se da mesicne vydelat tusim kolem 10k ceskych. jen se takhle loguje do kazde sazkove spolecnosti. nekde mi kamarad posilal schema. pro me to bylo administrativne narocne za tak malou odmenu ale. myslim, ze se to bude dat najit i na netu
Filipes Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 včera mi o tom referovali kamarádi (na koncertě - trocha kultury ať neřešíme jen peníze zkoušel jsem se registrovat, ale asi mají přetíženej server - nezadařilo se
budo Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) Ne, tak to není. Body a peníze se účtují zvlášť. Pokud tedy vložíš 2000 Kč, budeš mít na kontě 2000 Kč a 2000 bodů. Ty 2000 Kč můžeš vsadit, ale můžeš je také vybrat (převodem na účet). Ty 2000 bodů musíš vsadit, pokud vyhraješ bude už výhra ne v bodech, ale v korunách. Tedy - vsadíš 2000 bodů na kurz 1,7 ku 1,7. Na každou sázku 1000 bodů. Vyhraješ 1700 Kč. Aktuální stav konta tak bude 3700 Kč. Tyto peníze si pak převedeš na svůj bankovní účet a vydělal jsi 1700 Kč. Za refeal mail dostaneš dalších 100 bodů . No nevím ..... že by tam byla taková díra? EDIT: .... a co poplatky za vsaz? EDIT: ... aha - bez poplatku Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem budo
Seamaster Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Ne, tak to není. Body a peníze se účtují zvlášť. Pokud tedy vložíš 2000 Kč, budeš mít na kontě 2000 Kč a 2000 bodů. Ty 2000 Kč můžeš vsadit, ale můžeš je také vybrat (převodem na účet). Ty 2000 bodů musíš vsadit, pokud vyhraješ bude už výhra ne v bodech, ale v korunách. Tedy - vsadíš 2000 bodů na kurz 1,7 ku 1,7. Na každou sázku 1000 bodů. Vyhraješ 1700 Kč. Aktuální stav konta tak bude 3700 Kč. Tyto peníze si pak převedeš na svůj bankovní účet a vydělal jsi 1700 Kč. Za refeal mail dostaneš dalších 100 bodů . Takze trocha kupeckych poctu: pokud vsadis dva tisice (1000+1000) a vyhrajes 1700, tak jsi nevydelal..... Celej for vcerejska byl v tom, ze jsi za 100Kc ziskal 2000 bodu, ktery po protazeni sazkou na jistotu sly prevest na penize a vybrat, coz uz dnes nejde.
budo Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Takze trocha kupeckych poctu: pokud vsadis dva tisice (1000+1000) a vyhrajes 1700, tak jsi nevydelal..... Celej for vcerejska byl v tom, ze jsi za 100Kc ziskal 2000 bodu, ktery po protazeni sazkou na jistotu sly prevest na penize a vybrat, coz uz dnes nejde. Patrik píše, že na konto vložíš 2000Kč a k nim dostaneš prémii 2000 bodů (potažmo Kč) Takže Máš na kontě 4000 (bodů=Kč) Za dvojku vsadíš a pak všechno vybereš. Chápu to takhle a v tom případě není riziko.... registraci jsem udělal bez potíží
budo Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Patriku není tam nějkaký fígl ve vybrání konta? Myslím, jestli můžeš hned všechno vybrat nebo jestli to není nějak časově vázané nebo poplatek za ukončení a vybrání konta....? Už jsi celý proces dokončil?
Seamaster Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Patrik píše, že na konto vložíš 2000Kč a k nim dostaneš prémii 2000 bodů (potažmo Kč) Takže Máš na kontě 4000 (bodů=Kč) Za dvojku vsadíš a pak všechno vybereš. Chápu to takhle a v tom případě není riziko.... registraci jsem udělal bez potíží Jo, nepochopil jsem ten Patrikuv vyklad...Takze jsem se na to preptal jeste ted na obede a ted je to pry skutecne tak, ze po vlozeni 2 tis Kc dostanes jeste 2 tis bodu, dohromady mas ted tedy 4000 bodu. A pokud to udelas dle vcerejsiho navodu, muzes ziskat skutecne jeste cca 1600.- navic a ke svym dvema vlozenym ty pak vybrat. Ten bonus ale ziskas jen jednou nazacatku. Takze to funguje asi stejne, jen je potreba vyssi vstupni kapital. Jo a na terminalu jde pry vybrat naraz max 1oooKc, ale zbytek si muzes klidne prevest na ucet...
Patrik Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Patriku není tam nějkaký fígl ve vybrání konta? Myslím, jestli můžeš hned všechno vybrat nebo jestli to není nějak časově vázané nebo poplatek za ukončení a vybrání konta....? Už jsi celý proces dokončil? Já jsem to měl ještě za stovku (zakládal jsem včera večer a hned jsem vsadil na nějaký norský fotbal, kurz 1,7 : 1,8, vyšlo těch 1,7), ale v principu se nic nemění. Dnes ráno jsem dal převod 1790 Kč na můj bankovní účet. Na kontě mi zbylo 10 Kč a 20 bodů (body se totiž připisují ještě za sázky). Jestli peníze došly se dozvím, ale tak někdy v úterý.
tyfo Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 jo jo jen nesmi dojit k remize to pak nevydelas nic, no je to hra ale zase moc neprodelas
utrejch Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 jo jo jen nesmi dojit k remize to pak nevydelas nic, no je to hra ale zase moc neprodelas To vyresi treba tenis. Ja se zaregistroval vcera v noci, tak nevim jestli po mne budou chtit kilo nebo dva tisice ...
Patrik Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 jo jo jen nesmi dojit k remize to pak nevydelas nic, no je to hra ale zase moc neprodelas I to je vyřešeno. Je třeba udělat jednu sázku na výhru a druhou na prohru a remízu. Tak jsem to měl já. Vydělal bych v každém případě. Výhra je pak ovšem nižší než při sázce pouze na výhru/prohru
budo Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Hm .... tak jsem vlozil 2000Kč, poslal mail prived kamaráda Patrika ;-) ale stav mého konta je pouhych 2000Kč a 100bodů :-( Co teď ?
911 Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Hm .... tak jsem vlozil 2000Kč, poslal mail prived kamaráda Patrika ;-) ale stav mého konta je pouhych 2000Kč a 100bodů :-( Co teď ? a ted si dej Deli a vsad si, treba budes mit kliku jako ten typek co vsadil 5k a vyhral 20mega
Patrik Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) Hm .... tak jsem vlozil 2000Kč, poslal mail prived kamaráda Patrika ;-) ale stav mého konta je pouhych 2000Kč a 100bodů :-( Co teď ? No zatím vsaď jen těch 100 bodů (2 x po 50 bodech). Už se to údajně řeší a bonus má prý do týdne přijít. http://superforum.zive.cz/viewtopic.php?f=...c7300465eb9c080 Za doporučení by ti měla přijít další stovka (kdy netuším) no a ten zbytek snad taky dorazí. Až se ti načte výhra, tak celou částku převeď na svůj bankovní účet. Pokud (snad jo) dorazí body, zase vsadíš. Každopádně podej reklamaci Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem Patrik
budo Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 No to doporuč kamaráda bylo jen do 8.1.09 ...... za to už nebude nic ..... Neděláš náhodou pro Sazku? x-D No .... hlavně abych svý prachy ještě někdy viděl ......
Patrik Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 (upraveno) No to doporuč kamaráda bylo jen do 8.1.09 ...... za to už nebude nic ..... Neděláš náhodou pro Sazku? x-D No .... hlavně abych svý prachy ještě někdy viděl ...... Aha, hm smůla, takže nic mít nebudu Peníze (ne body) by měly jít vybrat okamžitě - přihlaš se k účtu a dej převod 2000 Kč na bankovní účet. Na účtě ti pak zbydou pouze body, které musíš vsadit. Upraveno 9. ledna 2009 uživatelem Patrik
budo Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Aha, hm smůla, takže nic mít nebudu Peníze (ne body) by měly jít vybrat okamžitě - přihlaš se k účtu a dej převod 2000 Kč na bankovní účet. Na účtě ti pak zbydou pouze body, které musíš vsadit. Napsal jsem na kontakt uvedený dole na stránce, udělal jsem si printscreen stránky slibující bonus 2000b s označením zabezpečeného webu a časem a datem .... počkám na reakci .... jen doufám, že mi ta dvojka nebude teď chybět ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se