Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Na kolik penez takova sranda vyjde?

To by me take zajimalo. Cesta nebude asi nejaka strasna palka, kdyz nepojedou poloprazdny auta. Ale ubytovani asi nebude uplne levne, ze? Za kolik a v jakych podminkach jste byli ubytovani loni? Za pripadne informace dekuji!

Odesláno

minimálně to sežere 3 dny - 2 přespání a jeden den na chození po výstavišti

něco stojí vstupenka, něco doprava, něco ubytování, něco jídlo, ale protože jsem skleróza, vůbec si nepamatuju, na kolik to loni vyšlo

• po měsíci...
Odesláno
To by me take zajimalo. Cesta nebude asi nejaka strasna palka, kdyz nepojedou poloprazdny auta. Ale ubytovani asi nebude uplne levne, ze? Za kolik a v jakych podminkach jste byli ubytovani loni? Za pripadne informace dekuji!

Mám dojem, že nafta stála na osobu kolem 1.300Kč (už nevím přesně, +/- stokoruna).

Ubytování už taky nevím přesně. Kamil vybíral zálohu a pak něco vracel. Tak nějak 3.000Kč to bylo.

Lístek jsem měl tehdy zdarma od Perrelet, ale ti už mi ho asi nedají :(

Suma sumárum všechno komplet kolem 5.000Kč - 6.000Kč. I s pivkem v hospodě :)

Jo a den je na tu výstavu dost málo, alespoň to byl posledně můj dojem.

26.3.-2.4.2009

loňský výlet byl moc fajn - neuděláme zase nějakou hromadnou akci?

- bydlení které organizoval Kamil bylo v pohodě, myslím že by se dalo použít i letos

Já bych na 90% jel.

Odesláno

Kdyby se něco organizovalo a neměl bych zrovna pracovní program, což si občas umím předem ovlivnit, rád bych tam s partou znalců i neznalců zajel. Odvoz 3 lidí z JM kraje zdarma můžu zajistit. Řídit budu sám, takže ty další nemusí ani minout nějaký to pivko po cestě. Další výhodou je auto označený nálepkou Chronomag z minulé Bakerovy série.

Odesláno

tak sláva, nakonec pojedem :)

uvítal bych, kdyby se jeden den ukrojil z víkendu - tj. čtvrtek - sobota, nebo neděle - úterý. Co Vy na to? nebo chcete jet na víc dnů?

Odesláno
tak sláva, nakonec pojedem :)

uvítal bych, kdyby se jeden den ukrojil z víkendu - tj. čtvrtek - sobota, nebo neděle - úterý. Co Vy na to? nebo chcete jet na víc dnů?

Pro mně čtvrtek-sobota vypadá lépe. Ale přizpůsobím se většině.

Odesláno
Pro mně čtvrtek-sobota vypadá lépe. Ale přizpůsobím se většině.

Tedy čtvrtek odjezd z Práglu, v pátek veletrh, v sobotu návrat domů.

Kubo, tebe mohu naložit v Brně, abys nemusel autem do Prahy.

Odesláno
super, dohodnuto!

Tak super, budu se těšit.

Zamluvíš ubytování, prosím? Já na ten penzion někde potratil kontakt.

Manželka chtěla jet také, ale nakonec se rozhodla, že bude doma.

Mám obavu, že mě po návratu bude čekat nějaké překvapení (obávám se vymalování jedné místnosti a položení koberce). Takže jsem rád, že tomu uniknu, ale zase se trošku děsím výsledku :D

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...