kubson Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 26.3.-2.4.2009 loňský výlet byl moc fajn - neuděláme zase nějakou hromadnou akci? - bydlení které organizoval Kamil bylo v pohodě, myslím že by se dalo použít i letos
skalis Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 Na kolik penez takova sranda vyjde? To by me take zajimalo. Cesta nebude asi nejaka strasna palka, kdyz nepojedou poloprazdny auta. Ale ubytovani asi nebude uplne levne, ze? Za kolik a v jakych podminkach jste byli ubytovani loni? Za pripadne informace dekuji!
kubson Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 minimálně to sežere 3 dny - 2 přespání a jeden den na chození po výstavišti něco stojí vstupenka, něco doprava, něco ubytování, něco jídlo, ale protože jsem skleróza, vůbec si nepamatuju, na kolik to loni vyšlo
Návštěvník Kamil Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 29.3. budete niekto v Bazileji? Pojedeme, ale až po neděli.
NIGHTinGALE Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 To by me take zajimalo. Cesta nebude asi nejaka strasna palka, kdyz nepojedou poloprazdny auta. Ale ubytovani asi nebude uplne levne, ze? Za kolik a v jakych podminkach jste byli ubytovani loni? Za pripadne informace dekuji! Mám dojem, že nafta stála na osobu kolem 1.300Kč (už nevím přesně, +/- stokoruna). Ubytování už taky nevím přesně. Kamil vybíral zálohu a pak něco vracel. Tak nějak 3.000Kč to bylo. Lístek jsem měl tehdy zdarma od Perrelet, ale ti už mi ho asi nedají Suma sumárum všechno komplet kolem 5.000Kč - 6.000Kč. I s pivkem v hospodě Jo a den je na tu výstavu dost málo, alespoň to byl posledně můj dojem. 26.3.-2.4.2009 loňský výlet byl moc fajn - neuděláme zase nějakou hromadnou akci? - bydlení které organizoval Kamil bylo v pohodě, myslím že by se dalo použít i letos Já bych na 90% jel.
Kasper Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Pojedeme, ale až po neděli. aha...no skoda.... ja tam budem 29-30.3.
lib Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Kdyby se něco organizovalo a neměl bych zrovna pracovní program, což si občas umím předem ovlivnit, rád bych tam s partou znalců i neznalců zajel. Odvoz 3 lidí z JM kraje zdarma můžu zajistit. Řídit budu sám, takže ty další nemusí ani minout nějaký to pivko po cestě. Další výhodou je auto označený nálepkou Chronomag z minulé Bakerovy série.
NIGHTinGALE Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Tak ja, pánové? Domlouváme se s Kubsonem, že pojedeme. Chce se někdo přidat?
yed69 Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Tak ja, pánové? Domlouváme se s Kubsonem, že pojedeme. Chce se někdo přidat? Já bych jel s Váma.
kubson Odesláno 2. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2009 tak sláva, nakonec pojedem uvítal bych, kdyby se jeden den ukrojil z víkendu - tj. čtvrtek - sobota, nebo neděle - úterý. Co Vy na to? nebo chcete jet na víc dnů?
yed69 Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 tak sláva, nakonec pojedem uvítal bych, kdyby se jeden den ukrojil z víkendu - tj. čtvrtek - sobota, nebo neděle - úterý. Co Vy na to? nebo chcete jet na víc dnů? Pro mně čtvrtek-sobota vypadá lépe. Ale přizpůsobím se většině.
NIGHTinGALE Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Pro mně čtvrtek-sobota vypadá lépe. Ale přizpůsobím se většině. Tedy čtvrtek odjezd z Práglu, v pátek veletrh, v sobotu návrat domů. Kubo, tebe mohu naložit v Brně, abys nemusel autem do Prahy.
B.F.G. Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Tak sem tajně doufal, že pojedu taky. Jenže máme zrovna na tohle období termín. Chjo, tak snad za rok.
kubson Odesláno 2. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Tedy čtvrtek odjezd z Práglu, v pátek veletrh, v sobotu návrat domů. Kubo, tebe mohu naložit v Brně, abys nemusel autem do Prahy. super, dohodnuto!
NIGHTinGALE Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 super, dohodnuto! Tak super, budu se těšit. Zamluvíš ubytování, prosím? Já na ten penzion někde potratil kontakt. Manželka chtěla jet také, ale nakonec se rozhodla, že bude doma. Mám obavu, že mě po návratu bude čekat nějaké překvapení (obávám se vymalování jedné místnosti a položení koberce). Takže jsem rád, že tomu uniknu, ale zase se trošku děsím výsledku
kubson Odesláno 19. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2009 náš úderný basel team se nějak rozpadá.. nechcete někdo jet čtvrtek - sobota?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se