dawe009 Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Hezký den, jelikož jsem byl kvůli chorobě přinucen válet se celý týden doma, nemohlo to skončit jinak, než že při procházení chronomagu a dalších stránek zjistím nevyhnutelnou potřebu nových hodinek. Nakonec jsem se ještě dokázal relativně zkrotit a zatoužil jsem po Fortis Spacematic (623-22-11-M), tedy na kovovém tahu, bez chrono. Líbí se mi jejich styl a čistota vzhledu, navíc je pokládám za velmi univerzální hodinky vhodné pro všechny příležitosti mimo obleku (pro který už jsem si taky něco vymyslel, ale zatím to nechávám uzrát:) ). Vás prosím o názory, zda jsem nešlápl vedle, upozornění na jakoukoli záludnost o které bych měl vědět atd. Taky jsem v poslední době zvyklý na větší hodinky (43 a 47mm), tak se trochu obávám velikosti..ale je pravda, že vzhledem k mému zápěstí 17cm by to neměl být problém, alespoň s nimi nebudu pořád mlátit do futer, dveří od auta ap. Každopádně, kdyby někdo z vás disponoval fotkami těchto hodinek na ruce, rád bych je shlédl..při hledání jsem nebyl moc úspěšný. Koupit bych je chtěl nejspíše přes watch.de Mohu se spolehnout na jejich serióznost? Vyjdou zde cca o 5K levněji než v Koscomu. Případně doporučíte jinou formu nákupu, event. přímo nějakého prodejce? Moc děkuji všem za komentáře a přeji příjemný víkend.
tombed Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 zkus se podívat tady už vzhledem k příznivě vyvíjející se libře, a mám pocit, že někdo tady psal na podzim, že na ně někde v Brně dostal 20% slevu, ale nemůžu to najít.
dawe009 Odesláno 10. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 Díky, velmi zajímavé ceny.. Jen nevím, jestli si mi pomohl, protože se začínám zakoukávat do chronografu..a to jsem myslel že mám jasno:) Ale takový Flieger chrono není vůbec špatný.. Taky jsem se snažil kvůli libře najít nějaké UK prodejce..ale nedařilo se mi. Takže díky ještě jednou.
tombed Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 jj, těžký je život chronomagika, málokdy má jasno, pořád žije s pocitem štvané zvěře a hledá vysněné hodinky...
dawe009 Odesláno 10. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 já si teď opravdu něco koupit musím, jinak mi asi hrábne. probírám se tím už tři dny v kuse, skoro ani nespím. čert mi to tady všechno byl dlužen:) nemám vůbec myšlenky na nic jinýho. Ale Fortisy chci už dlouho, jedny z nich to budou. Bohužel koukám, že pořád nemám jasno, jestli chrono ano nebo ne..
Jops Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 mily Dave, asi te chapu )) na FORTIS se chodim pravidelne koukat do TESCO LETNANY, tam je maj v jednom hodinarstvi vystaveny. Ale porad si rikam, nebud kokot, prece by jsi nedal za hodinky 40-60 000 ,- na fotkach ty hodinky vypadaj desne, ale nazivo, to je nadhera, to je radost na ne koukat.... A mne osobne se rozhodne vice libi hodinky s chronographem njn nezavidim ti to mne se osobne libej tyhle FORTIS ale nakonec se na to vykaslu a koupim si asi neco na tenhle zpusob stojej kolem 7-8000 to jsem jeste ochotnej do hodinek pro zacatek vrazit a budu mit rok klid :-D
Duke650 Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 (upraveno) dovolil bych si námitku ve tvém stylu nebuď k...t a kup si nějaké fortisy :-) Upraveno 13. ledna 2009 uživatelem Duke650
baza Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Koupit bych je chtěl nejspíše přes watch.de Mohu se spolehnout na jejich serióznost? Vyjdou zde cca o 5K levněji než v Koscomu. Moc děkuji všem za komentáře a přeji příjemný víkend. Na watch.de se lze určitě spolehnout. Osobně jsem tam kupoval dvoje omegy a oris. První hodinky jsem si byl vyzvednout osobně, je to v centru Stuttgartu, další jsem objednával zásilkovou službou.
Gorg Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 já si teď opravdu něco koupit musím, jinak mi asi hrábne. probírám se tím už tři dny v kuse, skoro ani nespím. čert mi to tady všechno byl dlužen:) nemám vůbec myšlenky na nic jinýho. Ale Fortisy chci už dlouho, jedny z nich to budou. Bohužel koukám, že pořád nemám jasno, jestli chrono ano nebo ne.. ...a tyhle chrono te neberou? http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...rt-Nav-B-Chrono
New Milis Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 mily Dave, asi te chapu )) na FORTIS se chodim pravidelne koukat do TESCO LETNANY, tam je maj v jednom hodinarstvi vystaveny. Ale porad si rikam, nebud kokot, prece by jsi nedal za hodinky 40-60 000 ,- na fotkach ty hodinky vypadaj desne, ale nazivo, to je nadhera, to je radost na ne koukat.... A mne osobne se rozhodne vice libi hodinky s chronographem njn nezavidim ti to mne se osobne libej tyhle FORTIS Fuj ty kvarcový Certiny jsou hnusný, kup si ty Fortis, jsou jen pětkrát dražší ale tutově tě budou bavit dýl. Ty Certiny tady za rok budeš prodávat za bůra a pak slezeš na trojku a furt nic...
JJ Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Já nevím,jak si stojí Tvoje preference - zda je důležitější značka a kvalita, nebo přítomnost chronografu, ale také bych se přikláněl k nákupu Fortisů, byť by to měl být třeba model bez chronografu... Ty Certiny na mne působí moc přeplácaným a přeleštěným dojmem. A jestli si myslíš, že koupíš Certiny a přestaneš toužit po Fortisech, tak já tomu moc nevěřím. Takže pokud koupíš Fortisy rovnou, nakonec ještě ušetříš :-)
New Milis Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Anebo Aviator IV., 42mm, to by moh bejt takovej kompromis, ale raději bych viděl ten Fortis.
Conrad Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Když vezmeš Certiny místo Fortisů již při odchodu z prodejny se budeš fackovat,že jsi šlápl do měkkého
Návštěvník Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Když vezmeš Certiny místo Fortisů již při odchodu z prodejny se budeš fackovat,že jsi šlápl do měkkého Nekupuj si ani jedny. Jestli uvažuješ jít do Certin kvůli ceně, tak nejseš o těch fortisech přesvědčený. Nech to uzrát.
New Milis Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Nekupuj si ani jedny. Jestli uvažuješ jít do Certin kvůli ceně, tak nejseš o těch fortisech přesvědčený. Nech to uzrát. Tak to je nejlepší rada, jakou jsem kdy slyšel. Teda až na to uzrávání.
Návštěvník Tada Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 No, řešil jsem před časem podobné dilema - jestli značku jako Fortis bez chronografu nebo trošku slevit ze značky a koupit chronograf. Nakonec jsem si koupil Steinhart Nav. B-Chrono II a jsem spokojený. Rozumné hodinky za velice rozumnou cenu
vlamor Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Když vezmeš Certiny místo Fortisů již při odchodu z prodejny se budeš fackovat,že jsi šlápl do měkkého Certiny som kupoval predtým podľa fotografie vo Watch Magazine. Počiatočná radosť ma ale "na živo" dosť rýchlo prešla pre malý kontrast ciferník-ručičky... Bez okulliarov, ktoré potrebujem na čítanie na ne nevidím a tak mi fungovali prevažnú časť dňa ako náramok... Život si vynútil zmenu a ja som nakoniec zvolil prehľadné Fortisy http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=189788 na bežné, "pracovné" nosenie - - (a ako oblekovky Archimede Arcadia http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...t&p=195542) Obidva "kusy" sú OK a slúžia k maximálnej spokojnosti. Takže za mňa v tomto prípade: Fortis
Chronoland Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 (upraveno) kde v Brne si kupil Fortis s 20% zlavou prosim Ta? Upraveno 13. ledna 2009 uživatelem Chronoland
vlamor Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 kde v Brne si kupil Fortis s 20% zlavou prosim Ta? City Watch, Nám.Svobody... http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=220483
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se