Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Konkretne vlakno s recenziami som nenasiel, iba nieco utrzkove, tak zakladam samostatne.
Na Heureke som cital par rozpacitych recenzii, tu na fore par pozitivnych.
Moja skusenost je celkovo OK.
16.8.2023 som objednal CASIO digosky s info o dodani do 20 dni, na dobierku, pre istotu.
Potvrdzovaci email prisiel obratom, potom ziadne dalsie info, az do 31.8.2023, ze hodinky boli odovzdane do prepravy, a dnes prisli.
Vsetko v poriadku, nove, zabalene, faktura.
Takze za mna k spokojnosti a odporucam.

• Like 1
Odesláno

Já od nich bral 2x Casia a vše absolutně bez problémů. Ceny jsou nižší než jinde, tak nevim, jestli to je nějaký šedý dovoz...

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Dnes (v sobotu + státní svátek) jsem zaslal dotaz na dostupnost zboží a následně na upřesnění termínů dodání - obě odpovědi dorazily v řádu minut!

Desetidenní lhůta férově zmíněna u objednání v obchodu i v mailu. Tak snad mi nadšení z přístupu k zákazníkům vydrží i po naskladnění/objednání/doručení...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Po deklarovaných deseti dnech oznámení mailem o přípravě k vyexpedování, po dalších třech dnech doručení Zásilkovnou.

Hodinky v nepoškozeném orig. obalu zabalené do bublinkové fólie, do přepravního obalu přiložená tištěná faktura.

V 5. 9. 2023 v 20:01, vojdan napsal:

Já od nich bral 2x Casia a vše absolutně bez problémů. Ceny jsou nižší než jinde, tak nevim, jestli to je nějaký šedý dovoz...

Rozšířit  

Hodinky mají stejnou "EU" visačku, jako např. z Alzy, navíc oproti Alze obchod nabízí 5letou záruku.

"Záhada nízké ceny" mne netrápí, naopak rád podpořím konkurenční prostředí malých prodejců.

Obchod doporučuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...