Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě v autoškole instruktor vštěpoval, že mám držet volant jednou rukou a druhou mám mít na šaltpáce. Tak mi to zůstalo. A vždycky, když náhodou na volant zasunu i druhou ruku, vzpomenu si, jak dělal autoškolu Borat. Cóže? To vypáda jako gdyž dŕžim cigoše co mi kouří můj chuj.

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

v autoškole jsem dostal pouze základy,v práci si mne vzali do parády chlapi,co mají nacouváno to,co většina populace nachozíno(obrazně řečeno...)......volant držím podle toho,jak vyžaduje situace a jak se cítím......a jak cítím auto....pokud auto neznám,jsem rozhodně opatrnější.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Já poměrně slušně řídím nohou. Když si pak se spolujezdcem založíme oba ruce, vypadáme jako cestující v automobilu v roce 2020.

Milis řídí už od mládí:

post-147-1231699531.jpg

Odesláno (upraveno)
obcas sem vazne ridil i nohou, ale to jen kdyz sem jezdil v traktoru :D

Jo to ja ve skole taky, mel saltrpaku u volantu tak jsme se sazeli, kdo objede skolni sad. A musel jsi i bez spojky nohou zaradit jen s rucnim plynem... to byli zvuky... chudak traktor:-))))

Upraveno uživatelem cody
Odesláno
jedna lehce ujeta otazka, proc vam v autoskole rikaji, aby byl volant drzen v pozici "za 10minut dve" a ne v pozici 10h a 10minut?

.........

Tak tohle zalezi na konkretni osobe je to dano tim kterou ruku ma clovek kratsi a vzdy tak aby je nemel krizem :withstupid:

Odesláno
Jo to ja ve skole taky, mel saltrpaku u volantu tak jsme se sazeli, kdo objede skolni sad. A musel jsi i bez spojky nohou zaradit jen s rucnim plynem... to byli zvuky... chudak traktor:-))))

pockej, jakou skolu si delal, pokud to neni tajne? taky jsme tam meli sad a pokud vim takovych skol v republice mnoho neni

Odesláno
no evidentne se to zvrhlo, jen me slo o to proc se rikalo ta a ne tak, ale uz me nekdo odpovedel ze za deset minut dve je proste lepsi jak 10 10

Kolik tech Modafenu to bylo? Neni to jedno? :whistling: At si kazdej drzi volant jak mu to vyhovuje, nejhorsi je asi vazne uchop "superman", kdy pilot precipovaneho nesmyslu v leze svira pesti volant v poloze 12:00, zatimco druhou ladi rostenku, nebo si cpe McBucek do chrtanu. Jasne ze ten airbag mu tam pak vrazi celou ruku...

Ja kociruju vetsinou s levou na 10 a pravou na fofrklacku, nekdo tvrdi, ze je to ok, nekdo, ze se s rukou na kniplu kur.. kulisa na prevodovce...u mych youngtimeru drzim samo volant obema za 10 10, pac jsou nejak bez serva a jak bylo vyse zmineno je to obcas i nutnost ;)

Návštěvník Tada
Odesláno

Já si myslím, že by se kromě polohy tři čtvrtě na dvě mohlas ještě udávat hodnota vteřin, která by vyjadřovala polohu řadící páky vůči ose volantu :)

Odesláno
2 Seamaster, nevim,vcera sem sporadal krabicku,ale uznej ze debata je docela zajimava

No napred jsem kroutil hlavou, ale vzhledem k ficaku na krabici Modafenu je to v pohode :-) Hlavne aby se ti ulevilo a nechodil si pro Modafen za chvili jak do trafiky pro cigara... ;)

Zkusil jsem se na ten modafenovej dotaz podivat s rozvahou vedce a jedine co me napada, ze se rikalo drive za 10 10, pac termin jako 14 hodin se asi moc nepouzival, spise se rikalo dve odpoledne.... a rikat dve odpoledne a deset minut je trosku dlouhe... jedine, co by davalo trochu logiku.

Jo, a hlavne s tim Modafenem neber volant do ruky, at jiz jakkoli :suicide_anim:

Odesláno

Vždyť je to jasný jak facka, podle výzkumu statistického úřadu má 87% populace levou ruku delší - tedy to skutečně odpovídá "deset deset".

Dovedete si představit, jak byste se kroutili u držení alá za deset dvě?

Seamaster? A na čem frčíš ty? Za deset deset je sám o sobě natolik slušný úchop, že tě snad ani nemůže zajímat jestli za deset dvě je am nebo pm (pokud tedy nemáš rakety 24 h).

Odesláno
pockej, jakou skolu si delal, pokud to neni tajne? taky jsme tam meli sad a pokud vim takovych skol v republice mnoho neni

SZeS v C.Budejovicich, obor mechanizace a sluzby, 1991-1995. Jestli nas tam bylo vic, pan Zlatohlavek by si nase historky urcite rad poslech. Ten traktor byla jeho tajna laska:-)

Odesláno
Kolik tech Modafenu to bylo? Neni to jedno? :whistling: At si kazdej drzi volant jak mu to vyhovuje, nejhorsi je asi vazne uchop "superman", kdy pilot precipovaneho nesmyslu v leze svira pesti volant v poloze 12:00, zatimco druhou ladi rostenku, nebo si cpe McBucek do chrtanu. Jasne ze ten airbag mu tam pak vrazi celou ruku...

Ja kociruju vetsinou s levou na 10 a pravou na fofrklacku, nekdo tvrdi, ze je to ok, nekdo, ze se s rukou na kniplu kur.. kulisa na prevodovce...u mych youngtimeru drzim samo volant obema za 10 10, pac jsou nejak bez serva a jak bylo vyse zmineno je to obcas i nutnost ;)

to je omyl, ten volant se tou pěstí nesvírá! Ta pěst je v poloze 12:00 jen tak zaháknutá!

Odesláno
tak to vedle u me SZaS v Brne, obor Zahradnik

S timhle jsme tu pane kolego asi jedini...

:cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...