Mano1990 Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Odesláno 14. září 2023 Ahoj, už několik měsíců hledám moje další hodinky a nějak nemohu najít to, co "hledám", tak doufám, že mi pomůžete Průměr max do 40 mm (preferuji menší hodinky) Safírové sklíčko Strojek asi raději quartz Hmotnost do 130g (preferuji lehčí hodinky, kladiva mi na ruce vadí) Jednoduchý ciferník Víceméně univerzální hodinky Cena 10-15k. Zatím mě asi nejvíce zaujaly hodinky Citizen Tsuyosa, Tissot PRX. Jinak zeptám se, nemá někdo zkušenost, že by se mu ničilo tetování nošením hodinek. Měl jsem silikonové AW a v létě jak se potila ruka, tak mi to trošku deformovalo tetování, proto bych volil určitě ocelový či titanový náramek. Předem díky za pomoc.
lindys Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Odesláno 14. září 2023 PRX jsou za mě skvělá volba, kdysi jsem si je koupil na "lítačku" s tím, že je unosím k smrti a nakonec mi jich bylo líto je ničit všude, jsou to takový sportovní hodinky na parádu, ještě bych v dané kategorii kouknul na Citizen eco-drive hodinky, za podobnou cenu mi vždycky přišly moc hezky zpracovaný, např. sekundovka sedí na indexy u quartzu, což oceníš, pokud trpíš lehkým OCD jako já
Mano1990 Odesláno 14. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2023 Super, díky za Tvůj příspěvek. Jsou moc hezké, zajímal by mě komfort nošení oproti Tsuyosám. Ještě jsem neměl možnost vyzkoušet, ale přijdou mi "komfortnější" ty PRXka. Viděl jsem, že ještě dělají 35mm rozměr, mám celkem hubenou ruku, tak to by taky mohla být zajímavá volba.
lindys Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Odesláno 14. září 2023 Na to se tu určitě někdo ozve, Citizen Tsuyosa jsou tu celkem zastoupený
paya01 Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Odesláno 14. září 2023 (upraveno) Koukni ještě na Christopher Ward Twelve, je to podobný styl, myslím, že oproti PRX mají co nabídnout. A nabízejí i COSC strojky (na to mám zas OCD já) (jo teď tam čtu Quartz, no nevadí, nechám to tu...) Upraveno 14. září 2023 uživatelem paya01 Quartz
Mano1990 Odesláno 14. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2023 (upraveno) Mrknu děkuju. Vezmu klidně i automaty. Jde mi spíš o pohodlnost nošení než jaký je tam strojek. PS : no jsou nádherné teda, akorát bohužel mimo můj limit, ale super tip, díky. Upraveno 14. září 2023 uživatelem Mano1990
shewcza Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Odesláno 14. září 2023 No jo, jenže u Wardů se dostáváme na navýšení budgetu 2x. Já měl PRX i ty Citizeny a PRX mi vůbec neseděly na ruce, ale zpracování lepší než Citizen. Ovšem měl jsem automaty, je klidně možné, že quartz bude na ruce sedět lépe. V tomto budgetu s tvými požadavky bych kouknul na Citizen challenge diver.
Mano1990 Odesláno 14. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2023 U těch PRX jsem to taky slyšel, že neseděly na ruce, musí člověk vyzkoušet. Jaké máte zkušenosti s obchodem za minutu? Mají dost levné ceny, ale četl jsem dost negativních recenzí.
Harwey Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Odesláno 14. září 2023 prx aj tsuyosa si mozes vyskusat na ruke v obchode. urcite budu niekde skladom. na citizenoch mi vadi ten kyklop, je tam taky neadekvatny. aj ked sa da odlupnut. obchod za minutu je ok, zalozil som vlakno.
shewcza Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Odesláno 14. září 2023 Já od nich kupoval Citizen Tsuyosa a všechno OK.
Mano1990 Odesláno 14. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2023 A jak ti sedí ty Tsuyosy na ruce? Spokojenost?
shewcza Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Odesláno 14. září 2023 Už je nemám, ale seděly celkem dobře. Souhlasím s Harwey, že ten kyklop by tam být nemusel, za mě teda ani datum. Jsou to levné hodinky a je to z nich cítit, což neříkám že je špatně jen konstatuji fakt. Než jsem si "čuchnul" k dražším kouskům, tak bych to ani nevnímal. Za ty prachy dobrý!
Mano1990 Odesláno 14. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2023 (upraveno) Jasně co čekat od hodinek do 10-ti tisíc. Ještě mě docela zaujaly Seiko 5 model SRPH23K1. Váha vypadá dobře (cca 120g), řemínek bude pohodlný a za mě jsou to univerzály, které se dají nosit ke každému outfitu. Jediné, že nemá safírové sklíčko, ale to bych asi přežil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. září 2023 uživatelem Mano1990
dragys27 Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Odesláno 14. září 2023 Přidám se také s navrhem... Certina DS Caimano. Podle mě jsou to pěkné univerzální hodinky. Prúměr 39mm, výška necelých 8mm, safírové sklo, WR 100m, strojek ETA Precidrive s přesností +- 10s/rok. Cenovka pod 10 tisíc u AD. Co víc si přát? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mano1990 Odesláno 14. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2023 Super tip, určitě zařadím do svého výběru. Splňují vše co chci
Mano1990 Odesláno 14. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2023 před 2 hodinami, shewcza napsal: Už je nemám, ale seděly celkem dobře. Souhlasím s Harwey, že ten kyklop by tam být nemusel, za mě teda ani datum. Jsou to levné hodinky a je to z nich cítit, což neříkám že je špatně jen konstatuji fakt. Než jsem si "čuchnul" k dražším kouskům, tak bych to ani nevnímal. Za ty prachy dobrý! co je podle Tebe dražší kousek s kterým jsi to srovnával?
shewcza Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Odesláno 14. září 2023 Tudor, Rolex, Grand Seiko, Omega, Breitling potom už se těžko vrací, tedy aspoň mě. Někdo s tím problém nemá.
Mano1990 Odesláno 14. září 2023 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2023 To určitě. Ten cenový rozdíl musí být někde znát prostě.
Ersagon Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Odesláno 15. září 2023 Ahoj, zkus se taky mrknout na Tissot Gentleman, měly by splňovat všechny tvé požadavky
Spongebob Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Odesláno 15. září 2023 před 47 minutami, Ersagon napsal: Ahoj, zkus se taky mrknout na Tissot Gentleman, měly by splňovat všechny tvé požadavky přesně tak, jsou dobrý zrovna v akci... maj i černej cifr případně. https://www.timestore.cz/t127-410-11-041-00?gclid=CjwKCAjw3oqoBhAjEiwA_UaLtr12IPwnnLTJ3mcxjiBmLAYMUM5ggGffg2MIEiWNxksE-XJlgqyY8xoCeNMQAvD_BwE Jinak i ty Certiny jsou fajn. Ty Seiko pilotky na meshi neeeee...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se