Návštěvník Snow Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 (upraveno) "safi promine. Asi jsem se unáhlil , modely dva roky staré, nevím jak často se mění modelovka, takže možná neaktuální, počkám na vyjádření mistra. Grand Seiko GMT Upraveno 12. ledna 2009 uživatelem Snow
safi Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 "safi promine. Asi jsem se unáhlil , modely dva roky staré, nevím jak často se mění modelovka, takže možná neaktuální, počkám na vyjádření mistra. Grand Seiko GMT V řadě Grand Seiko jsou tři typy modelů s GMT: Mechnický automat (dva modely) Spring Drive (černé v odkazu) Spring Drive Chronograf (v odkazu)
cigi Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 (upraveno) Tak, konečně seika, jedno jak velký, ale ty černý GMT, co snesou srovnání s naší domácí špičkou. Proč je kubsone neprodáváš ? Upraveno 12. ledna 2009 uživatelem cigi
Návštěvník YPO Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Tak, konečně seika, jedno jak velký, co snesou srovnání s naší domácí špičkou. Proč je kubsone neprodáváš ? .... a kdo by se je tu asi koupil za 100t ? ... jedině, že by jedny vzal na zkoušku a pak je někomu z celebrit věnoval
cigi Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 YPO, nelakuj mě, že ty spring drive stojej skoro jako HODINKY !
Návštěvník YPO Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 YPO, nelakuj mě, že ty spring drive stojej skoro jako HODINKY ! máš recht je to skoro stejný
cigi Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 (upraveno) :D nedorozumění, YPO, měl jsem na mysli tvoje HODINKY. Jestli jsi je tedy ještě neprodal..... Ale fakt, co to grand seiko stojí a kde se prodává? Upraveno 12. ledna 2009 uživatelem cigi
Návštěvník YPO Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 nedorozumění, YPO, měl jsem na mysli tvoje HODINKY. Jestli jsi je tedy ještě neprodal..... Ale fakt, co to grand seiko stojí a kde se prodává? třeba tady, ale určitě bys to našel i sám http://www.seiyajapan.com/category/1_grand_seiko/
Návštěvník YPO Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Jediný pořádný in-house to je dost vyměklá fotka - máš na víc
boo-beek Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 nedorozumění, YPO, měl jsem na mysli tvoje HODINKY. Jestli jsi je tedy ještě neprodal..... Ale fakt, co to grand seiko stojí a kde se prodává? Asi byl ten dotaz jen tak z prdele, ale zajdi se na ne do Koscomu podivat... Maji tam jen tri nejaky kousky se Spring Drive, ale stoji to za to...
Návštěvník YPO Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Asi byl ten dotaz jen tak z prdele, ale zajdi se na ne do Koscomu podivat... Maji tam jen tri nejaky kousky se Spring Drive, ale stoji to za to... ono je to spíš o tom, že si cigi nevidí do krku "Tak, konečně seika, jedno jak velký, co snesou srovnání s naší domácí špičkou."
cigi Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 V koscomu mají grand seiko spring drive ? Jdou nahoru, tak to tam opravdu musím. Jinak vaše moderátorský narážky na anatomii mi nějak nedotekly.......
kubson Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 V koscomu mají grand seiko spring drive ? obávám se, že to v evropě uvidíš jenom jednou za rok v basileji...
cigi Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Tak už si ze mě přestaňte dělat srandu. Ypo pošle link, kde si evidentně pletou dolary a yeny, boobeek mě pošle do koscomu a kubson do basileje. Dobře, jsem debil, ale jak to teda kurňa je? Nedivím se, že nováčci jsou někdy docela agresivní.......
boo-beek Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 V koscomu mají grand seiko spring drive ? Jdou nahoru, tak to tam opravdu musím. Jinak vaše moderátorský narážky na anatomii mi nějak nedotekly....... obávám se, že to v evropě uvidíš jenom jednou za rok v basileji... Tak už si ze mě přestaňte dělat srandu. Ypo pošle link, kde si evidentně pletou dolary a yeny, boobeek mě pošle do koscomu a kubson do basileje. Dobře, jsem debil, ale jak to teda kurňa je? Nedivím se, že nováčci jsou někdy docela agresivní....... Sorry, mozna to nejsou Grand Seiko, ale SD tam je urcite: http://www.hodinky-koscom.cz/SEIKO-Spring-...ice---P136.html (Mel jsem, nevim proc, za to, ze Spring Drive se pouziva vyhradne pro Grand Seiko. Omlouvam se za mystifikace.)
Viktor Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Spring Drive nabizi i Altro.cz Altro je distributor pro ČR, Koscom bere od nich. Nejvíc se mi líbí tyhle
safi Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Tak už si ze mě přestaňte dělat srandu. Ypo pošle link, kde si evidentně pletou dolary a yeny, boobeek mě pošle do koscomu a kubson do basileje. Dobře, jsem debil, ale jak to teda kurňa je? Nedivím se, že nováčci jsou někdy docela agresivní....... Ceny jsou opravdu v dolarech a za tu cenu máš neskutečnou kvalitu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se