Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Otlučené ocelové ingoty se vyskofrekvenčním modulem 8F32 (původní roční odchylka do 20 sekund za rok) s perpetuálním kalendářem, šroubovacím dýnkem i korunkou, 10letou baterií a voděodolností 20 ATM.

image.jpeg.806216738db37e96aa96e2b8584ff1c0.jpeg
Bohužel mi před nějakým časem přestala fungovat jedna z vymožeností tohohle strojku – perpetuální kalendář. Takže je teď každý den 23. Mám ještě jedny se stejným modulem v dámském modelu, který jsem pořizoval jako náhradní. Ale ty jsou zase v tak pěkném stavu, že se mi je nechce vybrakovat. Tak asi budu muset koupit ještě jeden...

Odesláno

Krásné odpoledne všem. Taky přispěju do tohohle vlákna jedním úlovkem.

Bateriová ronda s GMT funkcí uvnitř, 10 ATM voděodolnost a aftermarket řemen co tomu řekl bych dost sluší. Co víc si za nějakých 3,5k přát...

20240503_161753.jpg

Odesláno (upraveno)
před 22 minutami, jendazhor napsal:

Decentní a přitom vypadají "vostře". Špičaté konce ruček umocňují dojem přesnosti chodu. Pěkný.

Díky, mám je od jednoho místního člena. A jak se na Japonce patří sekundovka trefuje indexy přesně 👍 (na fotce to tak nevypadá, holt perspektiva)

Upraveno uživatelem childe
Odesláno

"Sportovní" řadu Casio Edifice s překomplikovanými prvky cifrů moc nemusím. Ale tyhle z roku 2012 byly na aukci za pár peněz. A jejich strojek s multibandem a solárem plus cifr v umírněnějším vzhledu ještě snesu.

image.jpeg.16d486adde87a3bf74731684ca2bc05f.jpeg

• Dát hlas 1
Odesláno
V 7. 5. 2024 v 15:12, kaktusář napsal:

quartzová kopie steinhartů :) chi chi

Myslím, že na začátku byly předobrazem jiné hodinky ...😂

Omega Seamaster

Odesláno
před 3 minutami, eloga napsal:

👍 konečně pořádný QUARTZ 👍🤠

Díky, mám je jen velmi krátce, ale maximální spokojenost 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...