Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 12. 3. 2025 v 7:39, Spongebob napsal:

Jen ta cena trošku poskočila koukám...ale pořád se to dá. Asi by šly na tropic strap :) kůži já nesnáším.

Snesou toho dost :)))

IMG_9872.png

• Like 3
  • Díky 1
Odesláno

Tento týden pracovní Trasery. Titanový bezúdržbový komplet, na ruce lehoučké, už nějaký rok mají, ale pořád v plné kondici, včetně osvitu.

17465553897026588974125077107973.jpg

• Like 2
Odesláno

Přehodím sem dotaz z vlákna Tag Heuer, tam se mi nikdo nechytl, tak se poptám u povolanějších:

Mám takový dotaz- jaký kalibr je ve starších quartzových Aquaracer modelech?

Potřebuju pracovky typu polož/zapomeň/ zvedni a jdi. Momentálně mi to splňují Trasery, ale kousek bych i tuto třídu chtěl posunout. Titanové Trasery super i se standartní Rondou, jen se na rychlovku ptám, kdo má povědomí..

Případně nějaké zkušenosti se značkou/ modelem. Mám něco v merku na Ch24

Odesláno

Já to vidím vzhledem k ceně na ročníky cca 2010 a mladší. Chci se dostat do 20. Vcelku se mi líbí ten design s čistou kovovou lunetou a "Breitlingovskýma" indexama.

Jinak to čtení- díky za něj!

Odesláno
před 1 hodinou, Radimk napsal:

Já to vidím vzhledem k ceně na ročníky cca 2010 a mladší. Chci se dostat do 20. Vcelku se mi líbí ten design s čistou kovovou lunetou a "Breitlingovskýma" indexama.

Jinak to čtení- díky za něj!

rocnik 2010 by mel mit uz Eta F06, starsi eta 955

Odesláno
před 2 hodinami, Radimk napsal:

Přehodím sem dotaz z vlákna Tag Heuer, tam se mi nikdo nechytl, tak se poptám u povolanějších:

Mám takový dotaz- jaký kalibr je ve starších quartzových Aquaracer modelech?

Potřebuju pracovky typu polož/zapomeň/ zvedni a jdi. Momentálně mi to splňují Trasery, ale kousek bych i tuto třídu chtěl posunout. Titanové Trasery super i se standartní Rondou, jen se na rychlovku ptám, kdo má povědomí..

Případně nějaké zkušenosti se značkou/ modelem. Mám něco v merku na Ch24

Jinak tahle eta F06 se v te dobe davala treba i do mnohem levnejsich Certina. Nijak si s F06.111 oproti treba swiss made ronde nepomuzes, oproti ni je to neopravujici se strojek a uz se nevyrabi. Tusim ze jej nahradil F06.115 a jestli jsou zamenitelne netusim. Ronda je rozebiratelny strojek. Ale pokud je ti to jedno...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...