Vortex-Tempus Odesláno 28. září 2025 Nahlásit Odesláno 28. září 2025 (upraveno) před 1 hodinou, Jerryl napsal: Položím vám záludnou otázku. Mnoho z nás napřed sní o svých dreamwatch, pak na ně ušetří a nakonec si je i koupí. Odhadem jsme v tom ve stovkách tisíc. Jste ale ochotni tento svůj klenot nosit? Nosit denně? Já bych ty mé strašně chtěl umět tahat - nosit tak, aby získávaly tu krásnou patinu, kterou by mohly obdivovat i má budoucí vnoučata, ale bohužel to neumím. O drahé hodinky se prostě bojím a vynesu je pouze příležitostně, takže spíš jenom leží ve skříni. Má pak taková koupě smysl? Podla mna taka kupa zmysel ma. Nevidim nic nezmyselne na tom si proste urobit radost bez vycitiek ci to bolo treba… zijeme len raz. Kupit si drahe hodinky ktore vytiahnes raz za tyzden na domace pomazlenie a von ich vezmes raz za mesiac je uplne v poriadku. Ked som kupil prve Rlx tak prve dva mesiace som ich na ruku ani nedal a dalsi pol rok som ich nosil len doma… Upraveno 28. září 2025 uživatelem Vortex-Tempus 2
sodekcz Odesláno 3. října 2025 Nahlásit Odesláno 3. října 2025 (upraveno) Nemá to smysl. Jsou to všechno krámy. Manželka by ty peníze dokázala utratit daleko efektivněji. Teď se docela držím, nebýt narozenin a kolegů, kteří mně nechtěli kupovat nějaké hovadiny. Ani ve skříni nečíhá žádné neobjevené překvapení. A líto mi není nosit kterékoliv své hodinky. Pravda je že do cenové relace někde kolem Omega/ Rlx jsem nedorostl. Upraveno 3. října 2025 uživatelem sodekcz
Zmrzlinar Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 Nějak to se mnou zase cloumá a po letech jsem porušil své pravidlo "maximálně 1 nové hodinky za rok" (vím, že na fóru jsou pacienti s mnohem horším průběhem Chronobundu):
Spongebob Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 (upraveno) Já už mám nehty okousaný až na kost Ale nemám moc co bych pustil, Béček se zbavovat asi nechci a před Vánoci se to ani moc finančně nehodí. Zatím jsem to vyřesil Casiama který jsem pořídil tchánovi k Vánocům. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. prosince 2025 uživatelem Spongebob
DarylVanHorne Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 V 7. 3. 2025 v 18:47, DarylVanHorne napsal: Takže nový bobřík: Jak dlouho vydržím neotevřít tu krabici a nedat si na ruku její obsah? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdo si pamatuje tento příspěvek? Doufám, že vyhraju aspoň lízátko 1
Jerryl Odesláno 21. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2025 No jasně, už se na to třepu. Zrovna nedávno jsem hledal tvůj příspěvek, který by to osvětlil. Marně Takže už je to tady? P.S. A lízátko chci taky, jestli se rozdávaj 1
DarylVanHorne Odesláno 21. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2025 před 6 hodinami, Jerryl napsal: P.S. A lízátko chci taky, jestli se rozdávaj Upřímně bych nejradši toto sebetrýznění vydržel až do února Ale Vánoce jsou za dveřmi, tak kdo ví...
Jerryl Odesláno 23. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 To už je masochismus Já bych to nevydržel.
DarylVanHorne Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 V 23. 12. 2025 v 16:51, Jerryl napsal: To už je masochismus Já bych to nevydržel. No uvidíme...
DarylVanHorne Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 V 23. 12. 2025 v 16:51, Jerryl napsal: To už je masochismus Já bych to nevydržel. V 24. 12. 2025 v 19:49, Spongebob napsal: Tak to sem perte borci OK, dnes jsem se podíval z okna a říkám si: Dnes je ale hezky, dneska by to šlo. Takže konec odříkání - dnes bude den D, nebo v tomto případě spíše P 1
Harwey Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Ved Perrelet, ale natahujes to jak gumu v trenkach....
DarylVanHorne Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 před 38 minutami, Harwey napsal: Ved Perrelet, ale natahujes to jak gumu v trenkach.... No teď jsem zjistil, že předávající má trošku problém a vydáni zaměnil za vydírání. Snad pár panáků pomůže
DarylVanHorne Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 OK... Sebetrýznění skončilo a já můžu začít nového bobříka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jerryl Odesláno 28. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Co to je za šméčko? Perrelet - Mido WTF???
DarylVanHorne Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 před 3 hodinami, Jerryl napsal: Co to je za šméčko? Perrelet - Mido WTF??? Obsah krabičky šel na ruku a Mido do krabičky, ale hned na to mi "nadbytečné" Mido zabavila přítelkyně No... Už jsou doma. Víc fotek zítra. Do sekce Pochlubte se... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se