Strikerp Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 A je to tady zase. Sbírám tipy na hodinky. Bude to trochu kontroverzní - měly by být baterkové (quartz), velikost do 42mm a musí to být švýcar. Zatím to vypadá na Longines Hydroconquest. Díky za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 (upraveno) No, brajtle budou predpokladam lehce pres, tak Tagy Aquaracer? Upraveno 12. října 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strikerp Odesláno 12. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Breitling Colt - hezké bazarovky se vejdou. Tag Heuer Aqaracer - přidávám na seznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 https://www.chronoshop.cz/breitling-colt-quartz-a74380-komise-420230048 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strikerp Odesláno 12. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 před 2 hodinami, Harwey napsal: https://www.chronoshop.cz/breitling-colt-quartz-a74380-komise-420230048 Děkuji. Vím o nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 před 24 minutami, Strikerp napsal: Děkuji. Vím o nich. Cena podle mě unreal nízká bejt to 43/44mm tak je vemu sám.. ještě by mě tedy sral ten koženej řemen, to nemusím. Na potápkách kór kravina mi přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Hele sou to 13 let stary quartzky na remenu, cena mi prijde tak tesne akorat:) Pohledal bych jinak na chrono24.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Jakékoliv Colty na kůži jsou super. Léty prověřeno. Ale je to samozřejmě subjektivní. Guma se dá když tak sehnat v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Zkusím také přidat návrh. Luminox Pacific Diver XS.3123M s průměrem 39mm, strojkem Ronda 515, tritiovými trubicemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 este sa obzri po starsich bondovkach, sem tam sa tu objavia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Vždyť ty Hydroconquesty jsou hnusný. Ještě ta GMTéčková verze bez číslic se dá, ale jinak ty číslice jsou hrozný a jak tam chybí ta trojka kvůli datu, tak je ten cifr celej takovej nevyváženej. Ale jak myslíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Hydroconquesty jsou fajn a pekne hodinky s vyvazenym cifrem. Co TH Formula 1 Quartz? Jsou sice 43mm, ale kratke nozky a snad by mohly byt do 40 litru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Mně příjde vyloženě škoda těch Atmosu v inzerci.. Jasný, chceš baterkáče za 40 tis., ale.. V inzerci zánovní stav za pár korun, WR 500, tradice, historie, pohodlnost.. Nevidím nic, co by se v dostřelu jim jen blížilo.. Longines jsou samozřejmě taky rozumná volba, i když osobně jsem nikdy nepřišel na chuť těm namáčknutým indexům až na okraj, jako by na tom číselníku nebylo dost místa.. Tahá mi to hrozně oči. Paradoxně jde o jeden z jejich specifických designových prvnků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Před hodinou, Axel napsal: i když osobně jsem nikdy nepřišel na chuť těm namáčknutým indexům až na okraj, jako by na tom číselníku nebylo dost místa.. Tahá mi to hrozně oči. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se