Toams Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2008 Kupa54 napsal: Nové přírůstky do mojí rodiny Primek pekne fotecky, doostrovane? tie spodne sporty maju co za remienok? hirsch liberty nature collection v ciernej, 18mm?
danycz Odesláno 6. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 Pekne... A na tech hornich je co za reminek?
Kupa54 Odesláno 6. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 TomasP napsal: pekne fotecky, doostrovane? tie spodne sporty maju co za remienok? hirsch liberty nature collection v ciernej, 18mm? Není to nijak doostřené (K-M,Dimage Z3) makro. Ten pásek je Mavic 18mm
Kupa54 Odesláno 6. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 danycz napsal: Pekne... A na tech hornich je co za reminek? Je to standardní SPORT WATCH 18mm v barvě khaki.
Kupa54 Odesláno 6. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2008 TomasP napsal: pekne fotecky, doostrovane? tie spodne sporty maju co za remienok? hirsch liberty nature collection v ciernej, 18mm? Takže nevím, zašel jsem do jednoho hodinářství v Liberci a tam na mě vytasili sadu řemínků Mavic v šířkách od 16 do 23mm ve dvou barvách černé a hnědé.Cena 170Kč !! Ano vidíš dobře.Třeba to tam někde šijou. Tak jsem si koupil co jsem potřeboval a doma jsem zjistil, že kvalita odpovídá ceně a rozhodně nejsou určeny na intenzivní nošení. Na to je lepší ten nylonový Sport Watch.
Peta-Biker Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Značka, která zde vzbuzuje největší emoce .
skalis Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 (upraveno) Nadhera! Moje Chronomag hodinky, neprekonatelna srdecni zalezitost. Kdyz to vidim, tak si snad pridam do wish listu krome renovace Igenu i renovaci dvojek. Nemas ty fotky i v barve (stacila by mi ctvrta fotka)? Myslim, ze temhle hodinkam barvy slusi. Jsou to humberta? EDIT: Nebyl bys ochotny pustit do sveta info o cene a rozsahu renovace? Upraveno 13. ledna 2009 uživatelem skalis
cody Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Prekrasne fotky prekrasnych hodinek! Povedli se ti. Jinak jsou ty se zlutym cifernikem, jestli dobre koukam?
leon Odesláno 18. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2009 Peta-Biker napsal: Značka, která zde vzbuzuje největší emoce . Super fotky.Díky.
Biges Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Tyhle také nejsou špatné :-) Ty bílé potápěče mají krásný číselník :-) Sice obojí je, podle mně, trošku skládačka, nicméně vypadá to dobře (I když nebudu zastírat, že úroveň hodinek zastiňuje úroveň technického provedení. Jenže vím, že fotit při umělém světle je docela obtížné.)
Biges Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Překládám sem fotky z vlákna o renovaci Prim Sport 2. Jak tak koukám, příště to chce lepší kontrast... Případná *konkrétní* konstruktivní kritika vítána
Biges Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Ještě nějaký přídavek více "umělecky" laděných fotek... Vojenská tématika... napadlo mne to, protože podobné hodinky byly svého času dodávány polskému námořnictvu. A tohle nemá umělecké ladění, ale také se to docela povedlo A ještě tyhle, říkám jim "Setkání generací". Ty vlevo jsou až na kalibr asi o 35 let mladší. Tak příliš povedené nejsou, ještě mám co dohánět
Honza.manta Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Biges napsal: Tyhle také nejsou špatné :-) Ty bílé potápěče mají krásný číselník :-) Sice obojí je, podle mně, trošku skládačka, nicméně vypadá to dobře (I když nebudu zastírat, že úroveň hodinek zastiňuje úroveň technického provedení. Jenže vím, že fotit při umělém světle je docela obtížné.) Černé jsem koupil, jak jsou a dnes už mají originál brášku a k bílým mi napadlo dát tenhle armovák - ono to rázem vypadá úplně jinak. Taky jim dokoupím originál brášku. Čím se vytahuju, jsou ty nevyrudlé krásně zelené indexy.
Biges Odesláno 10. února 2010 Nahlásit Odesláno 10. února 2010 Honza.manta napsal: Černé jsem koupil, jak jsou a dnes už mají originál brášku a k bílým mi napadlo dát tenhle armovák - ono to rázem vypadá úplně jinak. Taky jim dokoupím originál brášku. Čím se vytahuju, jsou ty nevyrudlé krásně zelené indexy. Jo, jsou hezké a s tímhle armovákem to vypadá zajímavě. Já mám ty bílé samé do modra, ale to bude spíš tím, jak to tenkrát v N.P. namíchali.
quest987 Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Odesláno 11. února 2010 pekna renovace,docela se mi i libi ,ale pridou mi hrazne male
Churchill Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Tak ještě dvě fotky bez podložky, zato s nejlepčejšíma botkama na světě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se