cody Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Tak jsou to idioti. GMT bezne delaji ve stejne cene.
Luk Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Nebo měli problém skloubit dvě komplikace do jedné nástavby. O pár stránek dříve jsem nafotil strojek s GMT a moc místa tam pro rezervu nátahu nezbylo.
vendy Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Díky za odpověď.Tak to je docela škoda s tím 12/24 hodinovým ciferníkem,jinak ty hodinky vypadají na fotkách docela dobře že bych do nich skoro měl chuť jít.Možná jsem to přehlédl,ale odkud pocházejí(myslím obchodníka)?
Bonebreakers Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Ja se toho nebojim za ty kacky do tech MM jdu, hodnotnejsi hodinky jiz mam (Fortis Spacematic Chronograph) tak co si nezkusit neco z dalneho vychodu
Jacoppo Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Mně prostě štve, proč s tak pěknym ciferníčkem nejsou schopni udělat obyčejný hodinky s centrální vteřinovkou, rezervou a datumem. A nejlíp i s modrejma ručkama a modrejma indexama Dejte mi někdo na ty čingčongy mail a já jim to napíšu Mají vlastně nějakou "ofico" stránku, nebo je to jen "eBay brand"?
vendy Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Díky gandalfe za SZ.Jinak plně souhlasím s Jacoppem,vypadá to že co se týká zpracování,(teda když si dají pozor), to v téhle cenové relaci může přitáhnout dost zákazníků,nevypadá to špatně,ale jde o to,aby měli rozum a nenaplácali tam spoustu serepetiček.Bohužel právě u číňanů tohle hrozí,ale pokud by se inspirovali(tím nemyslím okopírovali) nějakými pilotkami,myslím že bych je docela rád vyzkoušel.Ale opravdu by to chtělo je k tomu ,,dokopat" některý členem Chronomagu,třeba právě Jacoppem.
JHonza Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Jacoppo napsal: Dejte mi někdo na ty čingčongy mail a já jim to napíšu Mají vlastně nějakou "ofico" stránku, nebo je to jen "eBay brand"? Mám na cestě jeden kousek z eBay, takové věžní hodiny na řemínku (průměr 50 mm, stroj Asia 6497 - manuál, mikroregulace, mimostředná vteřinovka na 3, korunka s krytem na 9) - fotka z jejich webu. Od prodejce jsem dostal odkaz na jejich web: www.dajiwatch.com zajímavé je, že tam jsou o dost dražší než na eBay "buy it now". Mail na prodejce je wangxiaohong668@yahoo.com.cn Tak jsem na ně zvědavej. Edit: oprava překlepu
veteran Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Týýýý jo, 50mm průměr, to unosíš na ruce? Mě se strašně líbí od Parnisů pilotky, ale dělají je jen v průměru 47 a z té velikosti mám strach Parnis Parnis II tak radši půjdu do MM MM
JHonza Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 veteran napsal: Týýýý jo, 50mm průměr, to unosíš na ruce? Mě se strašně líbí od Parnisů pilotky, ale dělají je jen v průměru 47 a z té velikosti mám strach Mám jedny pseudopotápky o průměru 45 (suvenýr z dovolené) a myslím, že to půjde. Spíš se trochu bojím váhy - tohle má být poctivý nerez a mechanický stroj, tamty jsou z nějaké podivné slitiny a vevnitř duté - malinký quartzový strojek. Tak holt budou i na posilování
JHonza Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Jacoppo napsal: Mně prostě štve, proč s tak pěknym ciferníčkem nejsou schopni udělat obyčejný hodinky s centrální vteřinovkou, rezervou a datumem. A nejlíp i s modrejma ručkama a modrejma indexama Kombinaci centrální vteřinovky a rezervy jsem u nich opravdu nenašel, ale s mimostředkou a modřené třeba tyhle
veteran Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 4 Widloun - tak se s nimi aspoň můžeš potápět bez závaží na opasku
Jacoppo Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Widloun napsal: Kombinaci centrální vteřinovky a rezervy jsem u nich opravdu nenašel, ale s mimostředkou a modřené třeba tyhle Tak bohužel tyhle mi odešly během 3 dnů... Já hledám něco mezi A005 a něčím s reservou a datem...
Leviathan Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Musim sa pridat...hladal som nieco "spolocenske" s modrymi rucickami...Volba padla na Arcadia od Archimede no pri klikani na webe som narazil na Parnis... neodolol som kupil som ich od tohoto manika...super komunikacia a cesta HK slovenska cca 10 dni. Jedine samozrejme musel prec priserny remen. bacil som tak hnedeho "krokodila"...a normalne nositelne hodiny. Vcelku presne, funkcna rezerva natahu... linka na chlapika: http://shop.ebay.com/honggaoliang997/m.htm...tpos=&gbr=1
veteran Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Jacoppo napsal: Mně prostě štve, proč s tak pěknym ciferníčkem nejsou schopni udělat obyčejný hodinky s centrální vteřinovkou, rezervou a datumem. A nejlíp i s modrejma ručkama a modrejma indexama Dejte mi někdo na ty čingčongy mail a já jim to napíšu Mají vlastně nějakou "ofico" stránku, nebo je to jen "eBay brand"? tak jsem je našel a vypadají skvěle Parnis modré s centrální vteřinovkou
veteran Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Leviathan napsal: Musim sa pridat...hladal som nieco "spolocenske" s modrymi rucickami...Volba padla na Arcadia od Archimede no pri klikani na webe som narazil na Parnis... neodolol som kupil som ich od tohoto manika...super komunikacia a cesta HK slovenska cca 10 dni. Jedine samozrejme musel prec priserny remen. bacil som tak hnedeho "krokodila"...a normalne nositelne hodiny. Vcelku presne, funkcna rezerva natahu... linka na chlapika: http://shop.ebay.com/honggaoliang997/m.htm...tpos=&gbr=1 ty jo, tam má super ceny, lepší než na dajiwatch.com
Jacoppo Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 veteran napsal: tak jsem je našel a vypadají skvěle Parnis modré s centrální vteřinovkou Přesně tyhle teď odemne má jeden místní člen... Počkám, jestli tam někdy náhodou nepřibude reserva a pokud ne, vemu zase znova tyhle. Měl sem je ze všech Parnisů nejdýl, skoro jeden měsíc a jsou opravdu za ty peníze hodně dobré.
veteran Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Jacoppo napsal: Přesně tyhle teď odemne má jeden místní člen... Počkám, jestli tam někdy náhodou nepřibude reserva a pokud ne, vemu zase znova tyhle. Měl sem je ze všech Parnisů nejdýl, skoro jeden měsíc a jsou opravdu za ty peníze hodně dobré. prosím tě jeden měsíc do prodeje, nebo do konce funkčnosti...
Leviathan Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 No, porovnaval som ich...fakt su fajn (ceny)....a osobna skusenost je velmi dobra..Platba PAYPAL, EMS shipping s Track number..uplne bezproblemova zalezitost.
Jacoppo Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 veteran napsal: prosím tě jeden měsíc do prodeje, nebo do konce funkčnosti... Měsíc do prodeje, nefunkční bych asi těžko prodal Taťkovy ty výše zmíněné A006 s power reserve a vteřinovkou v lajně 12 - 6 fungují přes půlrok s týdení odchylkou cca 1 minuta... Ty středovy A005 si opět budu kupovat. TeĎ šetřím na Pilot Chrono II od jedné profláklé německé firmy , na jednoduchých hodinkách mám rád modré indexy i ručičky, ne jen jedno z toho, taže Arcadia zatím ne-e
gandalf Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Odesláno 25. října 2009 Tak musím opravit tu mou nepřesnou informaci ohledně toho 24 hodinového modulu. Otáčením ruček proti směru se ten druhý čas dá nastavit /ten modul zabírá jen v jednom směru/. Ale ten potisk na něm je kravina.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.