Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 413
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Nebo měli problém skloubit dvě komplikace do jedné nástavby. O pár stránek dříve jsem nafotil strojek s GMT a moc místa tam pro rezervu nátahu nezbylo.

Odesláno

Díky za odpověď.Tak to je docela škoda s tím 12/24 hodinovým ciferníkem,jinak ty hodinky vypadají na fotkách docela dobře že bych do nich skoro měl chuť jít.Možná jsem to přehlédl,ale odkud pocházejí(myslím obchodníka)?

Odesláno

Mně prostě štve, proč s tak pěknym ciferníčkem nejsou schopni udělat obyčejný hodinky s centrální vteřinovkou, rezervou a datumem. A nejlíp i s modrejma ručkama a modrejma indexama :crying_anim02:

Dejte mi někdo na ty čingčongy mail a já jim to napíšu :thumbsup_anim: Mají vlastně nějakou "ofico" stránku, nebo je to jen "eBay brand"?

Odesláno

Díky gandalfe za SZ.Jinak plně souhlasím s Jacoppem,vypadá to že co se týká zpracování,(teda když si dají pozor), to v téhle cenové relaci může přitáhnout dost zákazníků,nevypadá to špatně,ale jde o to,aby měli rozum a nenaplácali tam spoustu serepetiček.Bohužel právě u číňanů tohle hrozí,ale pokud by se inspirovali(tím nemyslím okopírovali) nějakými pilotkami,myslím že bych je docela rád vyzkoušel.Ale opravdu by to chtělo je k tomu ,,dokopat" některý členem Chronomagu,třeba právě Jacoppem.

Odesláno
  Jacoppo napsal:
Dejte mi někdo na ty čingčongy mail a já jim to napíšu :thumbsup_anim: Mají vlastně nějakou "ofico" stránku, nebo je to jen "eBay brand"?

Mám na cestě jeden kousek z eBay, takové věžní hodiny na řemínku (průměr 50 mm, stroj Asia 6497 - manuál, mikroregulace, mimostředná vteřinovka na 3, korunka s krytem na 9) - fotka z jejich webu. Od prodejce jsem dostal odkaz na jejich web:

www.dajiwatch.com

zajímavé je, že tam jsou o dost dražší než na eBay "buy it now".

Mail na prodejce je

wangxiaohong668@yahoo.com.cn

Tak jsem na ně zvědavej.

Edit: oprava překlepu

post-7426-1256251592.jpg

post-7426-1256251607.jpg

Odesláno
  veteran napsal:
Týýýý jo, 50mm průměr, to unosíš na ruce? Mě se strašně líbí od Parnisů pilotky, ale dělají je jen v průměru 47 a z té velikosti mám strach

Mám jedny pseudopotápky o průměru 45 (suvenýr z dovolené) a myslím, že to půjde. Spíš se trochu bojím váhy - tohle má být poctivý nerez a mechanický stroj, tamty jsou z nějaké podivné slitiny a vevnitř duté - malinký quartzový strojek. Tak holt budou i na posilování :thumbsup_anim:

Odesláno
  Jacoppo napsal:
Mně prostě štve, proč s tak pěknym ciferníčkem nejsou schopni udělat obyčejný hodinky s centrální vteřinovkou, rezervou a datumem. A nejlíp i s modrejma ručkama a modrejma indexama :crying_anim02:

Kombinaci centrální vteřinovky a rezervy jsem u nich opravdu nenašel, ale s mimostředkou a modřené

třeba tyhle

Odesláno
  Widloun napsal:
Kombinaci centrální vteřinovky a rezervy jsem u nich opravdu nenašel, ale s mimostředkou a modřené

třeba tyhle

Tak bohužel tyhle mi odešly během 3 dnů... Já hledám něco mezi A005 a něčím s reservou a datem...

Odesláno

Musim sa pridat...hladal som nieco "spolocenske" s modrymi rucickami...Volba padla na Arcadia od Archimede no pri klikani na webe som narazil na Parnis...

neodolol som

kupil som ich od tohoto manika...super komunikacia a cesta HK slovenska cca 10 dni. Jedine samozrejme musel prec priserny remen. bacil som tak hnedeho "krokodila"...a normalne nositelne hodiny. Vcelku presne, funkcna rezerva natahu...

linka na chlapika: http://shop.ebay.com/honggaoliang997/m.htm...tpos=&gbr=1

post-4349-1256410603.jpg

Odesláno
  Jacoppo napsal:

tak jsem je našel a vypadají skvěle

Parnis modré s centrální vteřinovkou

Odesláno
  Leviathan napsal:
Musim sa pridat...hladal som nieco "spolocenske" s modrymi rucickami...Volba padla na Arcadia od Archimede no pri klikani na webe som narazil na Parnis...

neodolol som

kupil som ich od tohoto manika...super komunikacia a cesta HK slovenska cca 10 dni. Jedine samozrejme musel prec priserny remen. bacil som tak hnedeho "krokodila"...a normalne nositelne hodiny. Vcelku presne, funkcna rezerva natahu...

linka na chlapika: http://shop.ebay.com/honggaoliang997/m.htm...tpos=&gbr=1

ty jo, tam má super ceny, lepší než na dajiwatch.com

Odesláno
  veteran napsal:
tak jsem je našel a vypadají skvěle

Parnis modré s centrální vteřinovkou

Přesně tyhle teď odemne má jeden místní člen... Počkám, jestli tam někdy náhodou nepřibude reserva a pokud ne, vemu zase znova tyhle. Měl sem je ze všech Parnisů nejdýl, skoro jeden měsíc a jsou opravdu za ty peníze hodně dobré.

Odesláno
  Jacoppo napsal:
Přesně tyhle teď odemne má jeden místní člen... Počkám, jestli tam někdy náhodou nepřibude reserva a pokud ne, vemu zase znova tyhle. Měl sem je ze všech Parnisů nejdýl, skoro jeden měsíc a jsou opravdu za ty peníze hodně dobré.

:helpsmilie: prosím tě jeden měsíc do prodeje, nebo do konce funkčnosti... :suicide_anim:

Odesláno
  veteran napsal:
:helpsmilie: prosím tě jeden měsíc do prodeje, nebo do konce funkčnosti... :suicide_anim:

Měsíc do prodeje, nefunkční bych asi těžko prodal :thumbsup_anim: Taťkovy ty výše zmíněné A006 s power reserve a vteřinovkou v lajně 12 - 6 fungují přes půlrok s týdení odchylkou cca 1 minuta... Ty středovy A005 si opět budu kupovat. TeĎ šetřím na Pilot Chrono II od jedné profláklé německé firmy :whistling: , na jednoduchých hodinkách mám rád modré indexy i ručičky, ne jen jedno z toho, taže Arcadia zatím ne-e :suicide_anim:

Odesláno

Tak musím opravit tu mou nepřesnou informaci ohledně toho 24 hodinového modulu. Otáčením ruček proti směru se ten druhý čas dá nastavit /ten modul zabírá jen v jednom směru/. Ale ten potisk na něm je kravina.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...