Arthur N. Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března daj sirsiu perspektivu, ked uz to ma byt s hodinkami na pracovisku:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března @Harwey To už jsem si tady říkal mockrát, že vlákno by se klidně mohlo přejmenovat na "Detaily hodinek" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března před 1 hodinou, Harwey napsal: daj sirsiu perspektivu, ked uz to ma byt s hodinkami na pracovisku:) Před hodinou, M.K. napsal: @Harwey To už jsem si tady říkal mockrát, že vlákno by se klidně mohlo přejmenovat na "Detaily hodinek" omlouvam se, uz se to nebude opakovat 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března před 36 minutami, Arthur N. napsal: omlouvam se, uz se to nebude opakovat Neskutečně elegantní hodinky. Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března (upraveno) Štajny v akci. Po nedobrovolné skoro dvouleté pauze plné nejistoty (hematoonkologie) opět ve službě. Klucí já jsem tak šťastnej. Nikdy by mě nenapadlo, že se budu , tak těšit do práce. Přeji hezký zbytek dne Václav. Upraveno 25. března uživatelem Wendellin 2 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března před 9 hodinami, Vit napsal: Neskutečně elegantní hodinky. Krása. díky, taky z nich mám radost a vždy se po 4 měsících na ně těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Na noční s občanem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno neděle v 05:49 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 05:49 Přeladěno na letní, UTC zůstává. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno pondělí v 08:54 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 08:54 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hypoun Odesláno úterý v 07:16 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 07:16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno včera v 07:18 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:18 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se