Filipes Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 ..když to vlákno Viktor oživil, přidám taky jednu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 To Viktor: To jsou ty zlatý, ty je nosíš běžně do práce? Běžně né, jen když mám náladu, oblek atak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 Dnes v práci na moto, proto na ruce quartz. Počasí pro jednu stopu 1.A! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 (upraveno) Moc hezké hodinky, ale ty ručičky jsou ale divné (stejně dlouhé). Edit: existuje nějaké přesné označení těchto hodinek? Jaký mají průměr? Upraveno 18. června 2009 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 .pridam aj ja jednu Tissotofku. Zajtra dodam jednu z "utajenej" vyroby LCD TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 ...tak tu su tie slubene z vyroby LCD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Už jsem ji dával do vlákna o monstrech ale patří vlastně i sem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Wood-divery v akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Dnes Glashutte Spezimatic cestou na pracoviště a pak již na pracovišti :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 Sorry za kvalitu snímok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 Sorry za kvalitu snímok. ty teutonie jsou pikantní - to bych jednou chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 Sorry za kvalitu snímok. Chlape...ty Albatrosy jsou skvělé.........!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 To YPO: Neviem prečo Teutoniu BD už nevyrábajú. Viac-menej sa dopredáva pár kusov len u US predajcov. Ideálne oblekovky s priemerom puzdra 41 mm a sklíčkom 37 mm. To Gilius: Zaujímavé, že budia hodne pozornosti aj neinformovaného okolia, viac ako Bondovky, alebo 47mm pilotky. Vždy som si myslel, že sa stratia pri množstve súčasných tržnicových dizajnérskych skvostov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 To Gilius: Zaujímavé, že budia hodne pozornosti aj neinformovaného okolia, viac ako Bondovky, alebo 47mm pilotky. Vždy som si myslel, že sa stratia pri množstve súčasných tržnicových dizajnérskych skvostov. Jsou to nej ana/digi od Omegy.....a rozhodně se neztratí,jak jsi,koneckonců,sám poznal.......nádherné hodinky!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 Tak já taky.... po šichtě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 Tak já taky.... po šichtě Co to je? Nějaký ruský dajvery v chronu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 Tak já taky.... po šichtě Daj sem foto, ako vyzerajú pred šichtou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 HCIQ - tahle fotka patří na poslední stranu chronomag kalendáře!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 Daj sem foto, ako vyzerajú pred šichtou. Stejně, furt jsem v nějakejch sračkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 Stejně, furt jsem v nějakejch sračkách. Tak hodinky už jsme identifikovali, teď ještě to pracoviště...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se