cali Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna NOMOS ma priznam sa nikdy dezajnovo moc nebral, ale tu teda klobucik, tieto peniaze sa daju za hodinky rozhodne utratit aj nudnejsie a menej originalne.
horskjan Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Mě tyhle NOMOS Worldtimery nadchly, ve všech ohledech super počin. Pro mě jedny z top "reálných" hodinek letošní Ženevy. Osobně komplikaci worldtimer skoro vůbec nepotřebuji, ale to nic nemění na faktu, že jsem je zařadil na svůj užší wishlist. Jen nevím jakou barvu, asi ta stříbrná... 3
horskjan Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna ...ještě se mi líbila limitka "Volcano", ale u té by se člověk nesměl rozmýšlet, je o ně (limitované barvy obecně) prý zájem velký. 1
horskjan Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Ještě jsem zkoušel nové Minimatik, zaujaly mě hned po představení nějakou dobu zpět, ale nejsou to hodinky pro mě. Krásné jsou, nový kalibr super, typické NOMOS, ale na mě už moc formální... 1
Zdenek1307 Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Před hodinou, horskjan napsal: ...ještě se mi líbila limitka "Volcano", ale u té by se člověk nesměl rozmýšlet, je o ně (limitované barvy obecně) prý zájem velký. Ty jsou hodně dobrý a pár dalších barev už je údajně vyprodáno.
Zdenek1307 Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna před 1 hodinou, horskjan napsal: Mě tyhle NOMOS Worldtimery nadchly, ve všech ohledech super počin. Pro mě jedny z top "reálných" hodinek letošní Ženevy. Osobně komplikaci worldtimer skoro vůbec nepotřebuji, ale to nic nemění na faktu, že jsem je zařadil na svůj užší wishlist. Jen nevím jakou barvu, asi ta stříbrná... A tyhle jsou fakt 100%. Oslovují mě úplně komplet Mooooc povedený.
MaaBe Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna před 13 hodinami, horskjan napsal: ...ještě se mi líbila limitka "Volcano", ale u té by se člověk nesměl rozmýšlet, je o ně (limitované barvy obecně) prý zájem velký. Hned po predstavení som za zapísal na waitlist ale silno pochybujem že z toho niečo bude
horskjan Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna před 12 hodinami, Zdenek1307 napsal: A tyhle jsou fakt 100%. Oslovují mě úplně komplet Mooooc povedený. Jsou fakt povedený, nádherný hodinky jak estetický, tak technicky. Na mojí ruku 18cm sedí perfektně. Typické NOMOS dlouhé nožky, které zmiňoval @Radek124, tady nejsou vubec problém. Zase tak dlouhé se mi nedají. To u Minimatiků naopak znát bylo, ale také v pohodě...
horskjan Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna před 13 hodinami, Zdenek1307 napsal: Ty jsou hodně dobrý a pár dalších barev už je údajně vyprodáno. Před hodinou, MaaBe napsal: Hned po predstavení som za zapísal na waitlist ale silno pochybujem že z toho niečo bude Na stánku v NOMOS říkali, že online jsou snad všechny ty limitky rozebrané, ale doporučovali buď zajet k nim do firemní prodejny do Glashuette nebo poptat prodejce, ti by je prý ještě měli mít. Ale nevím, předávám jen doporučení, které jsem před pár dny sám dostal...
MaaBe Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Před hodinou, horskjan napsal: Na stánku v NOMOS říkali, že online jsou snad všechny ty limitky rozebrané, ale doporučovali buď zajet k nim do firemní prodejny do Glashuette nebo poptat prodejce, ti by je prý ještě měli mít. Ale nevím, předávám jen doporučení, které jsem před pár dny sám dostal... Ďakujem za info skúsim napísať predajcovi lebo ceste aktuálne fakt nemám 1
Harwey Odesláno 19. června Autor Nahlásit Odesláno 19. června https://nomos-glashuette.com/en/watches/new-releases/ahoi-neomatik-38-date?utm_source=NL_2025_Juni_3_ahoi_EN&utm_medium=email&utm_campaign=ahoi&utm_content=Overview&utm_source=NL_2025_Juni_3_ahoi_EN&utm_medium=email&utm_content=Overview&utm_campaign=ahoi#/en/watches/new-releases/ahoi-neomatik-38-date/all-models Ahoi neomatik 38 date
Zmrzlinar Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září https://nomos-glashuette.com/en/watches/new-releases/club-worldtimer-night-navigation
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se