kork74 Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 (upraveno) O víkendu jsem se byl podívat na první ročník Micro Praha. S odhodláním a plným přesvědčením, že se jdu jen podívat. Ale jistě sami dobře víte jak to někdy v životě chronopacienta bývá. Nejdříve jsem se zastavil u stánku Gavox. Upoutala mě knížka o 221.vrtulníkové, Tygří letce z Náměště nad Oslavou, pro kterou u Gavox vyrobili hodinky. Pan u pultu o svých hodinkách mluvil s takovým nadšením a zajímavě, že jsem najednou měl ten pocit , který všichni známe:"Ty nutně potřebuju." Dal jsem si čas na přemýšlení, obešel stánky ostatních vystavovatelů a jako poslední jsem si nechal stánek MicroPRAHA. Pozdravil se s Ondrou. Ten mi během rozhovoru sdělil, že Gavox je autorem hodinek ku příležitosti 1. ročníku výstavy a tím bylo vymalováno a jasné, který z jejich modelů si z výstavy odnesu. Gavox Micro Praha „Vzlet“ Edition One of 30 Technické údaje: Pouzdro: 40 mm x 8 mm (od nožky k nožce 46,2 mm), safírové sklíčko, WR 50 m. Ciferník: Černý ciferník s bílými luminiscenčními indexy a ručičkami, sekundový sčítač s českou vlajkou. Strojek: Kalibr - quartzový oscilátro Seiko Instruments VD75 kalibrovaný na 32 768 Hz. Řemínek: řemínek z přírodní kůže Nubuk. A tak je mám a vypadají moc pěkně ve společnosti ostatních hodinek s tématikou symbolů České státnosti a nebo jinak uzpůsobených podle Česka. Upraveno 5. prosince 2023 uživatelem kork74 Odstranění překlepů a doplnění textu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 vyzera to tak, ze vsetkych 30 skoncilo tu na fore:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 5. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 před 8 minutami, Harwey napsal: vyzera to tak, ze vsetkych 30 skoncilo tu na fore:) Možné to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 5. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2023 (upraveno) Dovolím si sem také jednu přidat Upraveno 5. prosince 2023 uživatelem HondzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 S dovolením tu taky něco přidám ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 4 hodinami, Dushakx napsal: S dovolením tu taky něco přidám Moc pěkná lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Také jsem neodolal a rovnou je přehodil na tmavší řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Jinak řemínek po cca dvou týdnech nošení začal hezky tmavnout a vypadá tak ještě lépe, než na počátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Já tam nechal taky původní, je moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partykiller Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Čerstvě koupené od člena. Super. Akorát je někde nějaká oficiální specifikace? Nikde jsem nic nenašel. Například kvůli tomu safír sklu? Protože nelimit verze má minerální. Jo a předpokládám, že na dýnku nikde není jaké to je číslo z 30, že? Je tam jen one of 30. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Tak já se taky pridam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Pánové, na kolik vás na festivalu přišli? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partykiller Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 ohledně té specifikace a nějakého produktového PDF jsem napsal do Gavoxu, pokud něco pošlou, nasdílím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
partykiller Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 zde je odpověď z emailu od Gavoxu, přímo dokument nepřišel Then limited to 30 Czeck watch made for Micro-Praha Was made Based on the Curtiss P40 with the sapphire crystal Upgrade The Gavox Curtiss P-40 was created in homage to the American Volunteer Group (AVG) and especially my Grandfather who joined the Flying Tigers in China in 1941. Inspired by early military watches, the Curtiss P-40 features a multifunction caliber designed and built by Seiko Instruments, the second biggest watch manufacturer in the world. The Curtiss P-40 uses a precision Quartz Oscillator calibrated at 32,768 Hz. Forged in 316L stainless steel, the case with PVD Matte surface finishing is water-resistant to 5 bar. The smallest unit displayed 1 Hz Calibre Seiko Instruments VD75 Autonomy (+/-3 years) Accuracy (minutes per year) 4 Measurements Ø 40.0 x 46.2 x 8.0 mm Water-resistance 5 bar (50 m / 199 ft, static) Time base Quartz Oscillator Limited Warranty 24 months Measure between lugs 20 mm Crystal Sapphire Anti-magnetism 1,600 A/m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 @partykiller Specifikace a nějaké povídání je také na odkazu ZDE. Jednán se o třiceti kusovou limitovanou edici, kdy jednotlivé kusy nejsou individuálně číslovány a jsou označeny jako "jeden kus ze třiceti". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stuy07 Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 Nechce je někdo prodat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Ahoj, něco bylo na FB ve skupině NH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stuy07 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 co to je za skupina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indian2023 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Nosíme hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stuy07 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Pokud bude někdo prodávat ozvěte se.. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se