Spongebob Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 57 minutami, _lip_ napsal: Mám trochu dilema. Více se mi líbí ty automaty, hlavně asi díky cifru, sklu a lunetě. Chodem mi ale více vyhovuje ten mecaquartz. Je vážně škoda, že nedělají takovou kombinaci. mám stejný problém...tak asi nic no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 23. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna Jinak co se týče přesnosti, tak ty mecaquartzky super (-0.1s/den), ty automaty jsou už horší (podle pozice -7 až -15s/den). Oba modely mají takový trochu divný chod korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna před 21 minutami, _lip_ napsal: Jinak co se týče přesnosti, tak ty mecaquartzky super (-0.1s/den), ty automaty jsou už horší (podle pozice -7 až -15s/den). Oba modely mají takový trochu divný chod korunky. moje automaty robia +3 až +8 / deň , s korunkou som nezaznamenal žiadny problém na to že sa jedná o šrobovaciu korunku a s ISO 6425 čo sa týka vodotesnosti ... ano je to lacná myota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února https://wolbrook.com/collections/skindiver-automatic-watches/products/skindiver-automatic-watch-two-tone-grey-sunray?fbclid=IwAR0pYzXhkKnxyFrvHrmf4zjPUgIvtCGwCEo8HcJmzW46SrzaqIupqydDYvM&variant=44791464624350 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Zdar, skindiver automatic má ručky broušené či leštené? Můj deal-breaker, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna Nikdo nový nepřibyl?? Někdo stávající se nechce zbavit? jen tak přemítám..narozky se blíží.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna niečo sa chystá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna před 6 minutami, AKUC napsal: niečo sa chystá Dík za info! Bohužel tohle asi není moje cílovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna sky blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Za mě dámská hodinka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Co si kupil? A hned dvojmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna před 4 minutami, Roman-ZA napsal: Co si kupil? A hned dvojmo ..to se dozvíte až za malou chvíli !! (hodinky jen jedny) Ještě něco zjišťuju, odpověď dostanu asi až v pondělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Tipujem ten druhy kus ako akciu, remen navyse gratis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna před 12 minutami, miro_mt napsal: Tipujem ten druhy kus ako akciu, remen navyse gratis dobře, tak aktualizace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro_mt Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Tiez sa chystam od nich nieco zobrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna som zvedavý čo si vyberiete ja som spokojný , skindiver sú skvelé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Za ty prachy tomu není moc co vytknout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna (upraveno) https://wolbrook.com/collections/grand-prix-racing-watches/products/grand-prix-professional-racing-watch-rene-bonnet-djet-1962-limited-edition Upraveno 20. dubna uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna před 3 hodinami, Roman-ZA napsal: https://wolbrook.com/collections/grand-prix-racing-watches/products/grand-prix-professional-racing-watch-rene-bonnet-djet-1962-limited-edition wau tie sú fakt skvelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se