Spongebob Odesláno 15. května 2025 Nahlásit Odesláno 15. května 2025 Manželčin novej červenej tropic s rose gold sponou je pecka! Používa i nílej a černej s rose sponou. A když si je jednou za sto let vemu ja (protože ona je potvora nosí skoro furt) tak volím modrej tropic s nerez sponou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Spongebob Odesláno 15. května 2025 Nahlásit Odesláno 15. května 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 15. května 2025 Nahlásit Odesláno 15. května 2025 Tak mě tak napadlo při opětovném hledání tohodle vlákna...jestli by nebylo fajn celý to přesunout do microbrandu na místo "poraďte s výběrem.." Co myslíš Berte? Díky 1
Roman-ZA Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna JetFlyer Automatic Chronograph - Vintage – Wolbrook Watches 4
miro_mt Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Skoda, ze opustili tych -10% ako promo cenu pri novych modeloch
Juraj11 Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Za mě super,až na tu velikost Sent from my iPhone using Tapatalk
Spongebob Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna před 12 minutami, Juraj11 napsal: Za mě super,až na tu velikost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk To jo.. kdyby to byly aspon čtyřicítky
Lucky Lucaso Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Jako...sice jsem to lajkoval pac se mi taky libej, ale co je sakra tohle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Spongebob Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna před 23 minutami, Lucky Lucaso napsal: Jako...sice jsem to lajkoval pac se mi taky libej, ale co je sakra tohle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta homole? to musí být error fotky, nevěřím že by to bylo real
Lucky Lucaso Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna No to doufam, ze to neni real. Ale kdo to kurva pustil ven? 2
FantasticFabio Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna před 39 minutami, AndyAaron napsal: A nedeformuje to takhle vypoukle sklicko? Už jsme chtěli začít s konspirační teorií a tys nám do toho hodil vidle….. Komu tim prospěješ ! Co?! 1 2
SadClown Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Když pominu tu deformaci, tak bych stejně nedal to že má každý subcifr jiný průměr.
Lucky Lucaso Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna před 9 hodinami, AndyAaron napsal: A nedeformuje to takhle vypoukle sklicko? Máš recht. Na druhý straně se to děje taky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Roman-ZA Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna V 2. 4. 2026 v 18:33, Spongebob napsal: To jo.. kdyby to byly aspon čtyřicítky 40mm su v mecaquartze SKINDIVER WTD CHRONO-MECAQUARTZ - TELEMETER & DECIMETER – Wolbrook Watches SKINDIVER WT CHRONO-MECAQUARTZ CHRONOGRAPH – Wolbrook Watches
Povidláček Odesláno pondělí v 21:00 Nahlásit Odesláno pondělí v 21:00 Tak dlouho jsem koketoval s myšlenkou sportek v nerezu, až jsem se na to vybodl a za pár peněz pořídil tyto 38 skindivery… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Prochy68 Odesláno úterý v 06:15 Nahlásit Odesláno úterý v 06:15 Potreboval jsem celocerny hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
FantasticFabio Odesláno úterý v 06:29 Nahlásit Odesláno úterý v 06:29 před 13 minutami, Prochy68 napsal: Potreboval jsem celocerny hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sem si říkal, že máš asi něco nového!
Prochy68 Odesláno úterý v 06:32 Nahlásit Odesláno úterý v 06:32 Nemam zadne cerne a cerne s tahem jsem snad nemel jeste vubec, to se muselo napravit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se