AKUC Odesláno 14. srpna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2024 celkom podarené novinky Skindiver II https://wolbrook.com/collections/skindiver-ii-automatic-dive-watches/products/skindiver-ii-automatic-dive-watch-jumbo-indices-green-dial?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign&_kx=7S5VwjGWlbEoVbe7fq5iBaXc9xKnfJIWthdanjb7Rhs.VQNLDR https://wolbrook.com/collections/skindiver-ii-professional-diving-watches/products/skindiver-ii-professional-diving-watch-orange-hand?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign&_kx=7S5VwjGWlbEoVbe7fq5iBaXc9xKnfJIWthdanjb7Rhs.VQNLDR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2024 Ty první jsou bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2024 A jsou na cestě A abych se nechlubil cizím peřím, beru je manželce k narozkám, proto ta kombinace s růžovým zlatem a bílým tropicem. Myslím ẓ̌e to bude vypadat skvěle. No a nebo je ponosí na tom bicolor BOR tahu. Když jsem je tenkrát nevzal pro sebe, tak mi skoro vynadala, že se ji prej moc líbily.. tak to snad nemá kam uhnout. Ps: stejně jí je občas ukradnu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 pekné sú tie modré by som aj bral ... momentálne skindiver a som nadmieru spokojný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 před 2 hodinami, Roman-ZA napsal: Vypadají dobře, já bych akorát nezkousl tu useklou hodinovou ručku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 to je ala IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 Před hodinou, Roman-ZA napsal: to je ala IWC Tá ručička určite ánoinak je IWC úplne iný šport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2024 ved o nej hovorim ... paradoxne sa mi Wolbrooky pacia viac ako IWC, aj ked stoja 1/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 Vím o nich ale taky useklou ručku ala IWC nesnesu. Jinak dneska přišly tajný tak pssst 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2024 (upraveno) Ještě je folie na sklíčku, tak to asi ještě prokoukne Na tahu jsem ji už musel sundat k vůli zkrácení tahu u hodináře. Zkrátil ho podle jiných Seiko co nosí..tak uvidíme Upraveno 3. října 2024 uživatelem Spongebob 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2024 Dnes proběhlo předání... nadšení obrovský ani prej nechce vědět kolik stály. Jak mnozí ví, na foto skoro každý hodinky vypadaj větší..i tady vypadaj větší než ve skutečnosti jsou. Jsou to 40mm. Má ráda větší cifry. Nosí i gshock Casioaky 45mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2024 No a jsou teda dakt boží musím říct..i při nastavování času uplně pro mě zatím jiný pocit při otáčení korunkou než jsem doteď vyzkoušel. Buď mi občas postačí jí je ukradnout na tom tropicu nějakým a nebo do nich půjdu v modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2024 Nějaký hráky s tropic strapy orig bílý Wolbrook vs černý neorigo se sponou v růžovým zlatě. Obojí super, ale ten bílej Wolbrook je teda luxus největší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 8. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2024 Podařila se ti krásná věc, a to dát manželce dárek, ze kterého máš nejen větší radost než ona, ale i si s ním víc vyhraješ. Gratuluji k "majtrštychu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2024 před 51 minutami, SadClown napsal: Podařila se ti krásná věc, a to dát manželce dárek, ze kterého máš nejen větší radost než ona, ale i si s ním víc vyhraješ. Gratuluji k "majtrštychu" Je to tak asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 Jsou fakt pecka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 ... novy prirastok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 Před hodinou, Roman-ZA napsal: ... novy prirastok? Nn to jsou pořád ty manželčiny máme asi tři barvy tropicu + orig bor tah. Ale sedí ji tak, že je nosí prakticky pořád. Všechny ostatní se sotva dostanou na ruku... takže můj plán že je taky ponosím je zatím dost unreal Začínám přemýšlet jestli je nekoupím taky a v jaké variantě.. ale pořád mi to příjde trošku zbytečný když už jsou doma jasně mohl byvh mít třeba modrý....ale i tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se