AKUC Odesláno 14. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna celkom podarené novinky Skindiver II https://wolbrook.com/collections/skindiver-ii-automatic-dive-watches/products/skindiver-ii-automatic-dive-watch-jumbo-indices-green-dial?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign&_kx=7S5VwjGWlbEoVbe7fq5iBaXc9xKnfJIWthdanjb7Rhs.VQNLDR https://wolbrook.com/collections/skindiver-ii-professional-diving-watches/products/skindiver-ii-professional-diving-watch-orange-hand?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign&_kx=7S5VwjGWlbEoVbe7fq5iBaXc9xKnfJIWthdanjb7Rhs.VQNLDR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Ty první jsou bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září A jsou na cestě A abych se nechlubil cizím peřím, beru je manželce k narozkám, proto ta kombinace s růžovým zlatem a bílým tropicem. Myslím ẓ̌e to bude vypadat skvěle. No a nebo je ponosí na tom bicolor BOR tahu. Když jsem je tenkrát nevzal pro sebe, tak mi skoro vynadala, že se ji prej moc líbily.. tak to snad nemá kam uhnout. Ps: stejně jí je občas ukradnu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října pekné sú tie modré by som aj bral ... momentálne skindiver a som nadmieru spokojný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října před 2 hodinami, Roman-ZA napsal: Vypadají dobře, já bych akorát nezkousl tu useklou hodinovou ručku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října to je ala IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Před hodinou, Roman-ZA napsal: to je ala IWC Tá ručička určite ánoinak je IWC úplne iný šport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října ved o nej hovorim ... paradoxne sa mi Wolbrooky pacia viac ako IWC, aj ked stoja 1/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října Vím o nich ale taky useklou ručku ala IWC nesnesu. Jinak dneska přišly tajný tak pssst 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. října Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října (upraveno) Ještě je folie na sklíčku, tak to asi ještě prokoukne Na tahu jsem ji už musel sundat k vůli zkrácení tahu u hodináře. Zkrátil ho podle jiných Seiko co nosí..tak uvidíme Upraveno 3. října uživatelem Spongebob 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se