jajirka69 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Zdravím, nemohu se rozhodnout, které z těchto dvou koupit. Mají některé něco, co těm druhým schází a čeho jsem si nevšiml ? Díky. Vybírám: Hamilton Khaki Aviation Pilot X-Wind Quartz Chronograph GMT H77922341 a Certina DS Podium Precidrive Chronograf 1/100sec. C001.647.22.057.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Vůbec nebudu hodnotit provedení a strojky, páč tomu nerozumím. Zaujaly mě hlavně proporce, jsou to oboje dost masivní hodinky: Certina 44x13mm, Hamilton 46x14mm. To už unosí jen opravdoví chlapáci. Měl jsi je na ruce nebo vybíráš jen z obrázků a videí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Hamilton určitě vypadají o poznání lépe, ale jak píše Chronopetr je to hodně veliký a podle mě za baterku i celkem drahý. Ale to ať si zhodnotí každý sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajirka69 Odesláno 30. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Zdravím, děkuji za reakce, ano, na ruce jsem je měl oboje v koscomu. Nyní mám citizeny 43 mm a v poho. Baterky chci kvůli tomu, že se o hodinky nechci moc starat, ale uznávám, za baterky je to dost. I když třeba ty certiny mají i teplotní kompenzátor a 27 kamenných uložení pro vysokou přesnost. U těch Hamiltonu tyto info ještě hledám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Pokud ti sedí, tak vzhledově za mě určitě Hamilton. Ale budou tvoje, tak si do toho nenech kecat, pokud tě to táhne jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2024 Hamiltony.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McElister1 Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Za mě určitě Hamilton. Kupoval si je kamarád (2m, 110 kg) a vypadají moc pěkně. Ale jak už bylo zmíněno, chce to fakt pořádnou ruku. Když jsem si je zkoušel já se svojí špejličkou, vypadalo to jako budík na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se