kopis Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2024 Ahoj spolupacienti, zase tolik jsem si toho neponosil a co jsem měl mě moc nebavilo a proto jsem se toho zbavil. Nicméně jsem si řekl, že pokud bych něco teď chtěl tak to musí být ujetý. A co mě nenapadlo? Bronzový hodinky, pod 40mm, WR100plus a pozor! ruční nátah, nejlépe s průhledem na strojek. Byly by to hodinky na každodenní nošení, žádnej sváteční ležák. Z mého dosavadního průzkumu jasně vyplývají fliegry od značek archimede, laco, stowa... O oris cotton candy vím, to jsou taky silní adepti. No, budu rád, pokud by se našel podobnej případ a popsal k čemu došel a případně i ostatní názory, nápady, popostrčení uvítám. Díkačau.
Spongebob Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Kdybych chtěl každodednií bronzovky, šel nych asi do Wardu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jsou vyprodaný.. musel bys sehnat PS: a dal bych je na černou wafle gumu nebo nato strap kůži nemám rád. edit: beru zpět jsem idiot..nemaj ruční nátah!
pebe Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 já bych vzal Hamilton Khaki, i když nemají průhled Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kopis Odesláno 31. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 spongebob - díky za tip, samozřejmě se dá tu a tam odhlédnout od podmínek, automaty by to taky mohly být, ale přednost bych chtěl dát točení korunkou. Waffle mám teď na seiku a jinej řemen už nikdy nechci pebe - jo, vím o nich, díky, tady snad opravdu chybí jen ta vyšší voděodolnost. Mám v plánu se letos objevit víckrát u moře/vody a nechtěl bych mít strach o bezpečnost hodinek.
Snekofon Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Ty požadavky jdou trochu proti sobě. Vyšší WR je často spojeno se šroubovací korunkou a to jde ruku v ruce s automatem. Manuály jsou u fieldek a pilotek, tam zase chybí WR - pilotky navíc mají často pouzdro nad 40mm. Bude potřeba z něčeho ustoupit. Jinak já jsem měl první zkušenost s bronzem přes Undone - až na tu mechaniku mají vše, byl jsem maximálně spokojený.
Chronopetr Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Až na manuální nátah dokonalost sama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Snekofon Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2024 Tyto jsou dokonalé - Hamilton Khaki Aviation Pilot Pioneer Bronze, ale zase pr. 43mm.
Lukáš3 Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Odesláno 1. února 2024 Není o čem 38mm, krásný klenutý safír, průhled na AUTOMAT (mimo tvoje podmínky), wr 150m, chronometer a klidně ve full bronzu za bezkonkurenční cenu... Christopher Ward c65 dune Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kopis Odesláno 17. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2024 Děkuju všem za tipy. Má to zajímavej vývoj. Žil jsem v tom, že mám malou ruku a bral to jako jasnou věc. No během posledních pár týdnů jsem obešel různé prodejny a showroomy s hodinkama a zjistil jsem, že mi sedí i hodinky o průměru 43mm. Což do celé hry na výběr vneslo svěží vítr a novou perspektivu. Viděl a zkusil jsem krásný věci, fakt. No a při jednom odchodu jsem si řekl, že se podívám na ty nový hydroconquesty s keramickou lunetou... a tvl! Jsou jako fakt pěkný, jednačtyřicítky mi seděly výtečně. Takže co k tomu dodat? Nevyzpytatelné jsou cesty chronomagora. Zatím tedy pokračuju v hledání něčeho, co už si vlastně ani neumím definovat...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.