Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Jenomže Blancpain je nejenom firma, která dělala hodinky pro potápěče, ale je to také firma, která určitě dobře vydělává. A proč nevydělat ještě víc, když je potenciál.

Ať si vydělávaj a prodávaj hodinky jaký chtěj :D, já jim to přeju. Na mně na diverech ze zlata nevydělaj, mně to se to nelíbí.

Odesláno
  farářskej napsal:
Omega u bondovek s modrou končí, Blancpain u padesáti sáhů s modrou začíná. Osobně jsem z nich na větvi...

Ja na tom pouzdru vidim napis steel :helpsmilie: Tak je to ze zlata nebo z oceli? ;)

Odesláno
  spiderer napsal:
Ja na tom pouzdru vidim napis steel :helpsmilie: Tak je to ze zlata nebo z oceli? ;)

fakt že jo, je to tam... divný...

Kev napsal:
Já neříkám že to není možný ale upřímně.Ty by sis koupil divery ve zlatě?

já jsem ztracenej případ, já bych si nekoupil žádný zlatý hodinky (no, možná breguety v bílým zlatě, protože nedělají nic v oceli). se zlatejma hodinkama si připadám jako důchodce a vypadám jako pasák :D

Odesláno

FF su krasne hodinky, mne na nich ale chyba aspon ciastocne matovanie - cele leskle...to mi nejako na takychto hodinkach nesedi

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Nepůjde jenom o rotor z bílého zlata??

Oficiální tisková zpráva říká: "... The 45 mm-diameter case in white gold, equipped with a crown guard..."

ANT napsal:
FF su krasne hodinky, mne na nich ale chyba aspon ciastocne matovanie - cele leskle...to mi nejako na takychto hodinkach nesedi

Upřímně... měl jsem je na ruce (v oceli) a vůbec mi to nepřišlo. Nějak jsem si nevšiml, že jsou lesklý - ale jsou hodinky, ke kterejm leštěnej kov prostě tak nějak patří.

Odesláno
  farářskej napsal:
Upřímně... měl jsem je na ruce (v oceli) a vůbec mi to nepřišlo. Nějak jsem si nevšiml, že jsou lesklý - ale jsou hodinky, ke kterejm leštěnej kov prostě tak nějak patří.

Me prisly teda leskly az beda.. sam mam rad diversky, ale libi se mi kdyz jsou takovy syrovy nenavoneny, ty FF jsou nafinteny az to pro me neni hezky, byly to jedny z hodinek, ktere me nazivo opravdu zklamaly.. To i bondovky, PO a dalsi hodinky se tvari, ze maji vodu rady, ale FF mi prisly ze maji rady spis kavarny v obchodnich centrech atp nez skutecnou akci.. ale je to pouze muj pohled na vec ;)

Odesláno (upraveno)

Jaj mlask slint - jak jsme o tom včír v knajpě dišputovali - metrosexuální dajvry pár exeláns, modrý parádní a zlatý s turbíkem a rezervou chodu už docel božžžžííí. Když navíc uvážím, že se inspirují naší domácí klasikou :D :D .....

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

cierne sa uz dlhsiu dobu valaju na TZ-UK... najnovsie akceptuje aj vymeny a doplatok... myslim ze lepsie to uz nebude

• po 2 týdnech...
Odesláno

No zlaté s tourbillonem už je na mne příliš, ale ty klasické modré fifty fathomy... :newyear: to by nebyla špatná náhrada za již postarší bondovky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...