Viktor Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 PhoeniX napsal: Jenomže Blancpain je nejenom firma, která dělala hodinky pro potápěče, ale je to také firma, která určitě dobře vydělává. A proč nevydělat ještě víc, když je potenciál. Ať si vydělávaj a prodávaj hodinky jaký chtěj , já jim to přeju. Na mně na diverech ze zlata nevydělaj, mně to se to nelíbí.
Kev Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Je pravda že diver hodinky a bílé zlato,to nějak nejde dohromady.
farářskej Odesláno 22. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 divery a zlato? to je stará vesta, dneska už se nosí zlatý divery s toubillonem
Kev Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Já neříkám že to není možný ale upřímně.Ty by sis koupil divery ve zlatě?
spiderer Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 farářskej napsal: Omega u bondovek s modrou končí, Blancpain u padesáti sáhů s modrou začíná. Osobně jsem z nich na větvi... Ja na tom pouzdru vidim napis steel Tak je to ze zlata nebo z oceli?
farářskej Odesláno 22. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 spiderer napsal: Ja na tom pouzdru vidim napis steel Tak je to ze zlata nebo z oceli? fakt že jo, je to tam... divný... Kev napsal: Já neříkám že to není možný ale upřímně.Ty by sis koupil divery ve zlatě? já jsem ztracenej případ, já bych si nekoupil žádný zlatý hodinky (no, možná breguety v bílým zlatě, protože nedělají nic v oceli). se zlatejma hodinkama si připadám jako důchodce a vypadám jako pasák
ANT Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 FF su krasne hodinky, mne na nich ale chyba aspon ciastocne matovanie - cele leskle...to mi nejako na takychto hodinkach nesedi
PhoeniX Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Nepůjde jenom o rotor z bílého zlata??
farářskej Odesláno 22. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 PhoeniX napsal: Nepůjde jenom o rotor z bílého zlata?? Oficiální tisková zpráva říká: "... The 45 mm-diameter case in white gold, equipped with a crown guard..." ANT napsal: FF su krasne hodinky, mne na nich ale chyba aspon ciastocne matovanie - cele leskle...to mi nejako na takychto hodinkach nesedi Upřímně... měl jsem je na ruce (v oceli) a vůbec mi to nepřišlo. Nějak jsem si nevšiml, že jsou lesklý - ale jsou hodinky, ke kterejm leštěnej kov prostě tak nějak patří.
spiderer Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 farářskej napsal: Upřímně... měl jsem je na ruce (v oceli) a vůbec mi to nepřišlo. Nějak jsem si nevšiml, že jsou lesklý - ale jsou hodinky, ke kterejm leštěnej kov prostě tak nějak patří. Me prisly teda leskly az beda.. sam mam rad diversky, ale libi se mi kdyz jsou takovy syrovy nenavoneny, ty FF jsou nafinteny az to pro me neni hezky, byly to jedny z hodinek, ktere me nazivo opravdu zklamaly.. To i bondovky, PO a dalsi hodinky se tvari, ze maji vodu rady, ale FF mi prisly ze maji rady spis kavarny v obchodnich centrech atp nez skutecnou akci.. ale je to pouze muj pohled na vec
cigi Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 (upraveno) Jaj mlask slint - jak jsme o tom včír v knajpě dišputovali - metrosexuální dajvry pár exeláns, modrý parádní a zlatý s turbíkem a rezervou chodu už docel božžžžííí. Když navíc uvážím, že se inspirují naší domácí klasikou :D ..... Upraveno 22. ledna 2009 uživatelem cigi
Pavlos Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Černé patří do mojí top 5, tyhle modré mi neříkají nic.
cali Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 cierne sa uz dlhsiu dobu valaju na TZ-UK... najnovsie akceptuje aj vymeny a doplatok... myslim ze lepsie to uz nebude
Jay Doll Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 No zlaté s tourbillonem už je na mne příliš, ale ty klasické modré fifty fathomy... to by nebyla špatná náhrada za již postarší bondovky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se