Přejít na obsah

Oceněný Caliper chronograph

Kalifx

Doporučené příspěvky

Moc hezké video, už jsem o tom někde četl" Je vidět, že Tag stále inovuje a jde s dobou. Určitě nesouhlasím s výrobou telefonů a brýlí a také jsem již psal, že Tag jeho firemní taktikou u mě dosti klesl, ale tímto oceněním a posunutím JLC na druhé místo stále poukazuje na to, že ve světě hodinařiny má stále hodně zvučné jméno a rve se dopředu se stejným úsilím, jako závodníci v F1"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejednou jsem psal, že si o současné produkci TH myslím své, ale řada Grand Carrera na mě působí hodně dobře. Respektive - dokážu si někdy v budoucnu představit grandcarrery na svý pazouře. A to docela živě. Speciálně tenhle Caliper je fantastickej. Přestože opravdu hrozí (jak tu někdo psal), že se jako většina jiných, supermoderních a charakteristických designů, okouká. Docela rád bych osobně vyzkoušel za jak dlouho se to stane. :)

Nová továrna na kalibry...... to zní slibně. Do jaké grupy vůbec TH patří ?

Jo, ta zmínka o nový fabrice mě z toho zaujala nejvíc... jsem zvědavej, co to bude...

Odkaz ke komentáři

Že TAG Heuer používá kalibr ElPrimero neslyším rád. Kalifxi, zajímalo by mě jak hodně by jsi TAG Heuer obdivoval kdyby jsi neměl Autavie ?!

Rozhodně mnohem míň. A popravdě ještě mnohem míň, kdyby Heuer, potažmo spíš jeho Autavie, neměl tolik společného s historickou F1. Přiznávám bez mučení. Ale je fakt, že u Autávií se sešly emoce ruku v ruce s mnou preferovaným designem...

Jen bych se chtěl ohradit proti slovnímu spojení "...TAG Heuer obdivoval...". Já tuhle značku přece neobdivuju! Mám pocit, že moje příspěvky stran současné produkce TH jsou, eufemisticky řečeno, neutrální. A to, že se mně líbí Grand Carrery? Tak skoro u každé značky najdu jeden, dva modely hodinek, který se mně líbí.

Na oplátku bych se rád zeptal, proč nevidíš rád El Primera v TH? Opravdu mě to zajímá

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Na oplátku bych se rád zeptal, proč nevidíš rád El Primera v TH? Opravdu mě to zajímá

Upozorňuji, že je to můj subjektivní názor a nechci vyvolávat žádné flame. Kalibr nepřísluší značce, která za svou historii byla schopná vyprodukovat jeden jediný kloudný model a to AUTAVIE.

Odkaz ke komentáři

Upozorňuji, že je to můj subjektivní názor a nechci vyvolávat žádné flame. Kalibr nepřísluší značce, která za svou historii byla schopná vyprodukovat jeden jediný kloudný model a to AUTAVIE.

Panerai,Rolex,Ebel,Movado,Concord,Tag Heuer a tuším aj A.Dunhill :sick01: . To len čo mi teraz napadlo. Všetky tieto firmy už El Primero použili vo svojich hodinkách.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Panerai,Rolex,Ebel,Movado,Concord,Tag Heuer a tuším aj A.Dunhill :sick01: . To len čo mi teraz napadlo. Všetky tieto firmy už El Primero použili vo svojich hodinkách.

MOVADO je v pořádku, mám velkou slabost pro vintage hodinky, které vznikly v období úzké spolupráce MOVADO-Zenith.

To je paráda, že.

Odkaz ke komentáři

MOVADO je v pořádku, mám velkou slabost pro vintage hodinky, které vznikly v období úzké spolupráce MOVADO-Zenith.

To je paráda, že.

Tiež sa mi páčia hodinky z obdobia ich spolupráce. Trafili to tak, že aj dnes by som ich s veľkou radosťou nosil.

Odkaz ke komentáři

Také nechci zakládat zbytečný flame, ale zeptám se: Heuer..., hernajs není to ta značka, která se velkou měrou podílela na vzniku prvního (minimálně prvního komerčně využitého) automatického chronografu? A kurnik, nebyl to také ten Heuer, který uvedl první palubní chronograf? A že by to byl Heuer, který svými stopkami zcela opanoval (s čestnou výjimkou jménem Lemania) v podstatě celou jednu generaci v historii F1?

Nevím, jestli jim přísluší kalibr El Primero, ale pokud je Movado "v pořádku", je stejně v pořádku i TAG Heuer. To, kam se dnes tahle značka dostala je jiná věc. Každej dělá co umí. Nebo neumí, jak se na to kdo dívá.

A podle mě zrovna Movado může dneska tak akorát s nostalgickou slzou vzpomínat na starý dobrý časy. Ale to je samozřejmě věc názoru.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Nevím, jestli jim přísluší kalibr El Primero, ale pokud je Movado "v pořádku", je stejně v pořádku i TAG Heuer. To, kam se dnes tahle značka dostala je jiná věc. Každej dělá co umí. Nebo neumí, jak se na to kdo dívá.

A podle mě zrovna Movado může dneska tak akorát s nostalgickou slzou vzpomínat na starý dobrý časy. Ale to je samozřejmě věc názoru.

Ze značek, které používaly ElPrimero a které vypsal maxs jsem záměrně vybral MOVADO. Přece ze spolupráce MOVADA a Zenithu, uvádím v abecedním pořadí, protože nevím, kdo přispěl větší mírou, vznikl onen slavný kalibr ElPrimero.

Máš v pravdu v tom, že je MOVADO v součastnosti na lopatkách, sám pochybuji, že se z toho kdy vyhrabe a vrátí se tam, kam by mělo historicky patřit.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Ze značek, které používaly ElPrimero a které vypsal maxs jsem záměrně vybral MOVADO. Přece ze spolupráce MOVADA a Zenithu, uvádím v abecedním pořadí, protože nevím, kdo přispěl větší mírou, vznikl onen slavný kalibr ElPrimero.

Máš v pravdu v tom, že je MOVADO v součastnosti na lopatkách, sám pochybuji, že se z toho kdy vyhrabe a vrátí se tam, kam by mělo historicky patřit.

Já vím, o El Primeru a konkurenční skupině Zenith/Movado, bojující o prvenství s konsorciem Breitling/Heuer/Hamilton (a Dubois-Depraz) o první aut. chronograf je zmínka v recenzi Autávií. A souhlasím s tím, že Movada je škoda. Ale třeba se to změní. Od koho budou vlastně brát společnosti z Movado group (Ebel, Concord, atd...) strojky po roce 2010?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
.............. A souhlasím s tím, že Movada je škoda. Ale třeba se to změní. Od koho budou vlastně brát společnosti z Movado group (Ebel, Concord, atd...) strojky po roce 2010?

Od Zenithu přece kuk601.gifkuk601.gif .

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...