kubson Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Sinn U50 HYDRO - první velká novinka 2024. Mladší brácha známých „olejovek” UX. Kromě zmenšeného průměru se stejně jako u U50 vs U1 snížila vodotěsnost na ehm „pouhých” 5000 metrů, místo Ety je v nich Ronda, ale hlavně se zmenšila cena - oproti UX jsou o nějakých 16 tisíc levnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Tak oprava, ceny jsou plusminus stejné jako u UX ¯\_(ツ)_/¯ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Opytal by som sa znalejsich tejto veci, ako som ja. Sucasny stav Ronda vs ETA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 rozhodně eta bude lepší...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 UX má ETA 955.652, The ETA caliber 955.652 is a thermocompensated superquartz movement. It is said to have accuracy within +/- 10 seconds per year. U50 hydro Ronda 7145Li -10 to +20 seconds per month a jěště jsou dvě verze Swiss made, nebo swiss parts... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 "TermoETA" už se prej pár let nedává, jestli se nepletu. Mám dojem, že mi to říkal Kuba. Ale protože to na webu pořád mají, tak asi teda jo . Každopádně moje UX z října od změny času mají odchylku 0 vteřin, což mi přijde dost OK. Ať už tam je cokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Povedené! Osobně bych asi pořád volil UX ale ty krátké minutové indexy U50 Hydro se mi líbí designově víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Na UX mi vadilo to že mají datum/ nebo nemají kvartz s aspon ročním kalendářem. Krom data totiž na korunku opravdu nemusíte sáhnout klidně rok. Takže hydro U50 no date bych si klidně koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se