Prochy68 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2018 Toe klasickej tatarák. Pod ním utřený česnek, bo je bageta (i po zatáhnutí na pánvy) moc měká na potírání stroužkem.Ten tatarak jsem tipoval, ale uplne jistej jsem si nebyl.
Maxel Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Kulinářské PéFko. Slaný koláč se špenátem a roquefortem.
JaRooN Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Já se omlouvám, žádné kulinárium to tentokrát není, ale fakt nevím, kam to dát...Paní od vedle nesli kapuccino a já, když jsem ho viděl, tak jsem si ho prostě musel dát také
Maxel Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 (upraveno) Ta pochvala zcela poprávu patřila na křepelku! Tendle nenucenej mam-to-na-salámu foodstyling je super, a taky (na rozdíl od montemara) mi moc nejde. Palec hore, za jídlo jako takové taktéž! U nás na neděli flákota. Vzal jsem kvůli ženě svíčkovou a přesvědčil se (opět), že je to nejnudnější steakový maso. Lahodný. Libový. Ale xmrti nudný. K tomu fazolky na slanině, volské voko a pepřová omáčka. A abych vyvážil vesmírné kontinuum, v lednici se už chladí karamelovo-mandlovej cheesecake. Upraveno 6. ledna 2019 uživatelem Maxel
tikzot Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 To je ulet, tohle ale fakt nemuzou delat, ze to je sranda! Kde to je??
JaRooN Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Kurňa, ten tvůj koláč je fakt mňamózní!!! To s tou šlehačkovou pyramidou mají v IGY v Českých Budějicích...
DavidLC Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Z toho Maxelova koláče jsem se málem utopil ve slinách Tohle teď žena vyndala z trouby, kua jak začít dávat kila dolů :(
JaRooN Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2019 Právě jsem zapnul troubu. 13 hodin na 75°C... Dnes budu mít noční
Maxel Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 (upraveno) Turecko-mexické join venture. Dürüm kebab s kuřecím, avokádem, koriandrem a vším ostatním. Upraveno 7. ledna 2019 uživatelem Maxel
tikzot Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 Tohle je pecka! To se bude jeste pect bo grilovat?Recipe Sir?;-) pleasee;-))
montemar Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 taky se primlouvam. ty tortilly jsou domaci?
montemar Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2019 (upraveno) double post Upraveno 7. ledna 2019 uživatelem montemar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se