Dantechno Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Tome , tam maj slusnej vyber... az mi to zkratovalo klavesnici.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Neboj sa už nebudem. Už som bol na to upozornený, tak začnem rádiový kľud a budem len pozerať ako to tu ide. A máš pravdu, že nepotrebujem naháňať príspevky s mojími 600 príspevkami som žiačik, oproti tým, čo sú tu trošku skôr prihlásení, ako ja a majú niekoľko tisíc príspevkov. No kde ti ľudia prispievajú, asi do sekcie aké máte dnes ponožky. Howk sice OT ale Robo jestli takhle budeš komentovat každý psot tak to je na ránu kladivem, důvod honit příspěvky do prodejní sekce nepotřebuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Dúfam, že máš rovnaký meter na každého. O kvalite príspevkov, teda aj Tvojich by sa tiež dalo diskutovať . P.S. Aký požičaj, taký vráť.( Staré Slovenské príslovie) evidentně máš potřebu mít nejvíc příspěvků denně, ale by nestálo za to, zamyslet se nad kvalitou a přínosem toho kvanta..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 a dnešní řízeček... a včera objevená cukrárna dnes znovu... a co bych byl za magora, kdybyh se to nepokusil vyfotit i s hodinkami, že? Sice jsou Ti velký, ale chce to jen pár týdnů dortíčků a budou akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Dúfam, že máš rovnaký meter na každého. O kvalite príspevkov, teda aj Tvojich by sa tiež dalo diskutovať . P.S. Aký požičaj, taký vráť.( Staré Slovenské príslovie) Tak a prispevkov mas 20....Sa nerozculuj,lebo poznas to,praskne cievka.... .Ide o prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 (upraveno) a dnešní řízeček... v tvých letech už bych tak nemastil. Tombedova rovnice + + == Upraveno 18. září 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Klídek, chlapi....nejde o nic. Robo se snažil pochválit každého zvlášť, psali jsme si.....nemyslel to ani trochu zle. Doufám, že se k tomu již nebudeme vracet ! Mimochodem, taky musím pochválit, Kamile, opět jsem si slintnul......chjo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Dúfam, že máš rovnaký meter na každého. O kvalite príspevkov, teda aj Tvojich by sa tiež dalo diskutovať . P.S. Aký požičaj, taký vráť.( Staré Slovenské príslovie) Diskutovat o tom nehodlám. Evidentně nejsem sám, komu to vadí a jen jsem tě slušně upozornil. Nějak jsem nepochopil souvislost s tím Starým Slovenským příslovím, ale vysvětlovat mi to nemusíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Mne ta cukrárna nechává ledově klidným.....na sladké fakt nejsem. Ale ten řízek...hmmm...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Dovolená u Sázavy Domácí hovězí polévka se zeleninou ze zahrády a když už se dělal vývar, tak jsme si uvařili poctivý gulášek. Cibulka ze zahrádky, vývar, cibulka na sádle, domácí jíška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 nemyslim to zle TAdo, ale tvuj fotak ma asi nejaky specialni filtr "80 leta" zvlast ta druha fotka to je jak reklama na Vitana s nami a chutna 1987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 nemyslim to zle TAdo, ale tvuj fotak ma asi nejaky specialni filtr "80 leta" zvlast ta druha fotka to je jak reklama na Vitana s nami a chutna 1987 To bude tou chatou, tam jsou to autentické 80-70 té roky na pochodu, prostě tam nejsou ty moderní příbory, talíře a tak, aby to mohlo vypdat jako jídlo z jednadvacátého století Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Dovolená u Sázavy Domácí hovězí polévka se zeleninou ze zahrády a když už se dělal vývar, tak jsme si uvařili poctivý gulášek. Cibulka ze zahrádky, vývar, cibulka na sádle, domácí jíška... Vypadá to výborně, Tado! Ale s tou cibulí trošku opatrnějc, abyste si se slečnou pak navzájem moc neprděli do peřin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 nemyslim to zle TAdo, ale tvuj fotak ma asi nejaky specialni filtr "80 leta" zvlast ta druha fotka to je jak reklama na Vitana s nami a chutna 1987 He, tak to je přesný Ta druhá fotka je výborná! Sklenička krásně doplňuje kompozici. Takovýhle fotky byly v týhle knížce: nic ve zlym, Tadouši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 (upraveno) Vypadá to výborně, Tado! Ale s tou cibulí trošku opatrnějc, abyste si se slečnou pak navzájem moc neprděli do peřin Ta cibule na vrch to je jen taková špička ledovce, dovnitř do základu jsme dali asi deset středních cibulí na 1.2kg masa vojt: Já tu dobu nezažil, tak si jí připomínám alespoň takhle, jste mě prokokli Každopádně tu kližku (1.2kg) jsem celou odblanil a naporcoval svým kapesním nožem Opinel, vůbec jsem netušil, že s takovým nožíkem jdou uskutečnit i takové náročné úkoly Upraveno 18. září 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 18. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Pánové, mám dotaz: proč na všech vašich kulinárních fotkách teče vomastek proudem? Včera večer jsem v Mantově dal salát "di casa" (ledový salát, olivy, strouhaná mrkev, pecorino, tonno, vařené černé fazole a vlašské ořechy), pak následovala pizza crudo, drahá dala linguine (placaté špagety) con pesce spada (s mečounem). Všechno šíleně jednoduché, z čerstvých surovin, bez hromad koření. Možná ani netušíte, co dokáží dvě slané ančovičky, rozetřené nožem na pastu a zamíchané do hotového jídla v kombinaci se stroužkem česneku. Ten nesmí být z Číny. Dobrou chuť!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 18. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Dovolená u Sázavy Domácí hovězí polévka se zeleninou ze zahrády a když už se dělal vývar, tak jsme si uvařili poctivý gulášek. Cibulka ze zahrádky, vývar, cibulka na sádle, domácí jíška... Tado, přísahej, že v tom guláši výborně vypadajícím není žádná mouka! Pak by byl dokonalý. Ale ta jíška.... Guláš ti zahustí cibule a sražená bílkovina z masa. Platí kolik masa, tolik cibule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Tado, přísahej, že v tom guláši výborně vypadajícím není žádná mouka! Pak by byl dokonalý. Ale ta jíška.... Guláš ti zahustí cibule a sražená bílkovina z masa. Platí kolik masa, tolik cibule. Samotná mouka ne! Jíšky jenom trošičku, ono to bylo docela husté i bez ní, ale já rád guláš hustý velmi, tak ta jíška byla takové nejmenší zlo... Ale jsem rád, že jsem našel odvahu to zkusit a ono to vyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 Kejklík má pravdu. Guláš, v podstatě, není potřeba zahušťovat, pokud jej děláš, jak máš. Když už chceš zahušťovat, použij, místo jíšky, chleba, nebo strouhané brambory. Pokud ale dáváš stejné množství cibule ( nebo větší) , jako masa, vážně není potřeba ! Jo, kdyby byl zájem, mám ve Wordu cca 62 různých receptů na guláš, kdybyste někdo chtěl, stačí napsat. Asi bych vám to neposílal každému zvlášť, ale prdnul bych to někam na net. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 (upraveno) Fascinuje mě, že Roba kritizuje kolega, který snad ani jednou nepřispěl k vlastnímu tématu fóra a jehož příspěvky se takřka všechny rekrutují ze sekce Ostatní diskuse a zábava. A už vůbec neuvěřitelné mi příjde, že moderátor upozorňuje Roba, aby tolik nepsal. Osobně by spíše měl moderátor upozornit onoho člena, kteerý přišel podiskutovat o jídle, humoru, o tom jak se stává kampeličkou pro své příbuzné a o jiných důležitých věcech, které nás zajisté obohatí v oblasti znalosti hodinek, jestli by se nešel realizovat třeba na lide.cz. Upraveno 19. září 2011 uživatelem Snow 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se