Přejít na obsah

Příprava trestních oznámení - alex77

Doporučené příspěvky

Přátelé, v různých vláknech zde probíhá velmi negativní hodnocení této osoby. Velmi si zakládám na tom, že Chronomag je relativně bezpečný prostor pro vaše obchodní aktivity. Proto jsem se rozhodl přiložit ruku k dílu, a pomoci (koordinací a radou). Proto prosím: na začátek sem vy, co byste chtěli podat TO na tohoto člověka napište model jednání, kterým jste byli poškozeni.

Příklady:

Poslal jsem mu na opravu hodinky, tyto mi nevrátil.

Prodal jsem mu věc, zaslal, on nezaplatil.

Poslal jsem mu dopředu peníze v rámci koupě nějaké věci, on mi však tuto věc neposlal.

Atd ....

Jakmile uvidím nějaký příklad, lípnu sem návrh jednoduchého TO.

Závěrem si dovolím jednu poznámku: i když jste nasraní až kam, nezapoměňte, že musíte do veřejného protoru psát s rozvahou 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Bert změnil název na Příprava trestních oznámení - alex77

Ahoj, 

koupil jsem od Aleše Omegy Geneve za 12.000 a ladičky Omega Seamaster F 300 , za 20,000 , hodinky jsem k němu dal poté na servis , Aleš bral servis na sebe , hodinky měly vady. Hodinky jsem mu předal a komunikovali jsme  o tom co a jak. Pak se to zadrhlo, nebylo možno se potkat a pořád mi sliboval nové termíny . Hodinky nemám zpět více než 2 roky 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
V 25. 2. 2024 v 21:30, Bert napsal:

Přátelé, v různých vláknech zde probíhá velmi negativní hodnocení této osoby. Velmi si zakládám na tom, že Chronomag je relativně bezpečný prostor pro vaše obchodní aktivity. Proto jsem se rozhodl přiložit ruku k dílu, a pomoci (koordinací a radou). Proto prosím: na začátek sem vy, co byste chtěli podat TO na tohoto člověka napište model jednání, kterým jste byli poškozeni.

Příklady:

Poslal jsem mu na opravu hodinky, tyto mi nevrátil.

Prodal jsem mu věc, zaslal, on nezaplatil.

Poslal jsem mu dopředu peníze v rámci koupě nějaké věci, on mi však tuto věc neposlal.

Atd ....

Jakmile uvidím nějaký příklad, lípnu sem návrh jednoduchého TO.

Závěrem si dovolím jednu poznámku: i když jste nasraní až kam, nezapoměňte, že musíte do veřejného protoru psát s rozvahou 🙂

Kolegové, řešíte ještě někdo něco s alex77? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...