Jiří Sedlák Odesláno 14. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2024 Strašně jsem se bál, ale všechno dopadlo dobře. I ta pitomá Švýcarská luminova naštěstí svítí dostatečně blbě a v reálu je i dost bílá. Pouzdro zvládl Aleš na jedničku. Našel jsem tah a zvládl nepoškrábat hodinky. Teď už je jenom dám na ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 14. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 14. května 2024 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lacifer Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Odesláno 14. května 2024 Pecka!! užívej ... parádní funglovky
Jerryl Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Odesláno 14. května 2024 moc pěkný, zasloužily si to. Paráda
Jiří Sedlák Odesláno 3. června 2024 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2024 Tak a ještě jedna poslední otázka. Který? https://unclestraps.com/collections/6139-chronograph-1/products/seiko-speedtimer-bracelet-6139-600x https://unclestraps.com/collections/6139-chronograph-1/products/tapered-h-link-bracelet-for-6139-pepsi-chronograph https://unclestraps.com/collections/6139-chronograph-1/products/h-link-bracelet-for-6139-600x Mě se nejvíc líbí JDM, pravda, patří na trochu jiné hodinky, ale vadí to tolik?
horskjan Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Odesláno 3. června 2024 Já si ke svým koupil ten z posledního odkazu, protože je "stejný", jako ten originální. Origo si nechci dorasovat/vytahat, tak US mám na běžné nošení. Každý to máme třeba jinak, já jsem ani o jiné variantě nepřemýšlel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 3. června 2024 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2024 No tos mi pomoh... Nevím jakej máš rok ty, já mám 75, musel bych prohledat jakej tam patří, jestli ten tvůj, nebo rozšířenej. H-link tam patří určitě, to nepopírám. Mě se prostě nejvíc líbí JDM, jde o to, jak moc velkej je to hřích.
horskjan Odesláno 3. června 2024 Nahlásit Odesláno 3. června 2024 Tak v době dostupných historických Seiko katalogů na webu jsem tak nějak předpokládal, že víš, který tah na Tvé konkrétní hodinky patří... Jestli ne, zbytečný dotaz a kup si ten, co se Ti líbí nejvíc
Jiří Sedlák Odesláno 4. června 2024 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2024 Tak vím, že h-link, tím rokem si jistej nejsem a v práci se mi hledat nechtělo. No fakt to není nějakej sbírkovej kus do vitríny, ale hodinky udělaný na denní nošení. Opraven švýcarskými materiály jako luminova a švýcarský těsnění a s replikou skla od Sternkreuz. Asi fakt koupím JDM na nošení a budu se pídit i po nějakém tom originálu. Jinak mám do komba tzv. Baby Pogue - 6119-6020, tříručky se stejně udělanou vnitřní lunetou. Právě je má taky Ruda na dílně. Při shánění skla narazil na safír s AR, tak do něj jdu. A aby to nevypadalo blbě a po předchozí víc než dobré zkušenosti s renovací pouzdra Pogue, nechám ho udělat i pouzdro. Ručky a ciferník jsou naprosto v pořádku, tady se na to sahat nebude, jen to prostě nebude skoro svítit.
Jiří Sedlák Odesláno 6. června 2024 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2024 Právě teď běží Columbo, epizoda, kde bude ke konci zkoušet rozbít Pogue a ono to nejde.
Jiří Sedlák Odesláno 27. června 2024 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2024 Tak jsem nakonec objednal z ebay H-link. A tady jedna aktuální. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavel87 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Odesláno 2. července 2024 V 27. 6. 2024 v 19:40, Jiří Sedlák napsal: Tak jsem nakonec objednal z ebay H-link. A tady jedna aktuální. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkný, jsou takové veselé, na léto super záležitost
Jiří Sedlák Odesláno 2. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2024 Tady už na H-linku, akorát nechápu, kterej kokot udělal na koncovky proužky, když tam nepatří a ani na fotkách produktu nebyly. Hodina broušení a proužky jsou pryč. Akorát ještě doladit povrch, aby byl úplně stejný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 6. července 2024 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2024 H-link je dobrá sranda, skoro jak jubilee, poskládat jde prakticky stejně, jenom nejde tolik zkroutit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se