Gustaf Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 před 17 minutami, Kalisport napsal: Díval jsem se teď na pár videí těch Ballů a tu korunku bych asi nedal je strašně dlouhá .... Nejvíc mi tedy teď vrtají hlavou ty první OS co jsem dával a ty Sarby... Ty římský čísla mi teda vůbec nevadí...vy mi dáváte Nebuď blbej a vem ty koule... super hodinky, historie značky, skvělý zpracování....
Kalisport Odesláno 5. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2024 před 35 minutami, Gustaf napsal: Nebuď blbej a vem ty koule... super hodinky, historie značky, skvělý zpracování.... Od tebe ta rada neplatí ty si byl ještě nedávno Ball ambasador tady na fóru ...koukám na ně teď na x videích mám jich plnou hlavu
Gustaf Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 před 45 minutami, Kalisport napsal: Od tebe ta rada neplatí ty si byl ještě nedávno Ball ambasador tady na fóru ...koukám na ně teď na x videích mám jich plnou hlavu Za ty prachy není vůbec co řešit. Když se ti nebudou líbit, tak je bez ztráty kytičky pošleš dál....
Jiří Sedlák Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Odesláno 6. března 2024 před 22 hodinami, Kalisport napsal: Aby toho nebylo málo tak se tu ještě objevily tyhle OS za neodolatelnou cenu https://forum.chronomag.cz/topic/169181-orient-star-contemporary-power-reserve/ No o těch jsem právě psal, že jsem je málem koupil, ale nakonec vyhrály Pogue.
tommasini Odesláno 11. března 2024 Nahlásit Odesláno 11. března 2024 Nemůžu bohužel hodnotit Bally. Z fotek se mi sice líbí moc, ale nikdy jsem je na ruce neměl. Ale OS mám. Shodou okolností dnes na ruce a to zpracování i jak chodí, je perfektní. Rozhodně to nelze srovnávat s běžnými Orienty. Za mě super hodinky, které by klidně na cifru mohly hrdě nést i logo renomovanějších značek.
Kalisport Odesláno 11. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2024 před 1 hodinou, AKUC napsal: novinky od BULOVA, rôzne farby Včera jsem zrovna koukal na zelené a zaujaly mě, ale ta WR 30 je teda bída .
Kalisport Odesláno 11. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2024 před 7 hodinami, tommasini napsal: Nemůžu bohužel hodnotit Bally. Z fotek se mi sice líbí moc, ale nikdy jsem je na ruce neměl. Ale OS mám. Shodou okolností dnes na ruce a to zpracování i jak chodí, je perfektní. Rozhodně to nelze srovnávat s běžnými Orienty. Za mě super hodinky, které by klidně na cifru mohly hrdě nést i logo renomovanějších značek. Jelikož už jsem OS měl tak vím o čem mluvíš . Proto jsem je dal do základního výběru jsou suprový akorát jsemel problémy s přesností.
Pavel87 Odesláno 11. března 2024 Nahlásit Odesláno 11. března 2024 před 10 minutami, Kalisport napsal: Jelikož už jsem OS měl tak vím o čem mluvíš . Proto jsem je dal do základního výběru jsou suprový akorát jsemel problémy s přesností. Seřízení nepomohlo? Za mě jsou OS taky peckoidní, fakt dobrý.
tommasini Odesláno 12. března 2024 Nahlásit Odesláno 12. března 2024 Co se týká přesnosti, tak jsem to nikdy úplně neřešil, protože hodinky dost točím. Ale vždycky jsem měl u těch OS pocit, že celkem v pohodě. Co můžu říct je, že od včera ráno udělaly čtyři až pět vteřin do plusu. To bych bral jako dobrý. Ale nevím, jak moc jde tu přesnost doštelovat. jestli se třeba může lišit kus od kusu. Jiné jsem nikdy něměl.
tommasini Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 Všimnul jsem si, že ty OS z inzerce jsou ukončené. Nekoupils je?
Kalisport Odesláno 13. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2024 Ne ne stále se neumím rozhodnout
Kamil.K Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 (upraveno) Tak Ti budu muset asi prodat své nenošené Presage SRPB47J1 Upraveno 13. března 2024 uživatelem Kamil.K
Mano1990 Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 (upraveno) Co tyhle Tissoty? Upraveno 13. března 2024 uživatelem Mano1990
Kalisport Odesláno 13. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2024 před 52 minutami, Mano1990 napsal: Co tyhle Tissoty? Koukal jsem na ty powermatic a jsou super ale bohužel přes budget a baterky nechci
Kalisport Odesláno 13. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2024 před 57 minutami, Kamil.K napsal: Tak Ti budu muset asi prodat své nenošené Presage SRPB47J1 To růžový zlato bych nezvlád
AKUC Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 Citizen Tsuyosa ? niečo od Hamilton ? ale ani s OS neurobíš ostudu ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se