Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

@Kalisport Pokud se ti nelíbí ty Hamiltony a nepotřebuješ power reserve, tak jsou v inzerci i níže uvedené Bally, které by ti mohly vyhovovat a poměr cena výkon je za mě super. 

Upraveno uživatelem petr4612
Odesláno

Ty OS tu byly před týdnem na prodej měsíc staré z ofiko distribuce z Paříže za 11 prakticky jen vyzkoušené. A navíc modré. Už jsem je chtěl koupit, ale objevily se Pogue. Klidně bych pohledal nebo počkal jenom tady. Pár měsíců zpátky titanový se SAR za desítku.

Odesláno
před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Ty OS tu byly před týdnem na prodej měsíc staré z ofiko distribuce z Paříže za 11 prakticky jen vyzkoušené. A navíc modré. Už jsem je chtěl koupit, ale objevily se Pogue. Klidně bych pohledal nebo počkal jenom tady. Pár měsíců zpátky titanový se SAR za desítku.

Ty jsem měl ale vadil mi ten titan 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 16 hodinami, Spongebob napsal:

Vzal bych ty Bally..taky se mi libí ;)

Je pravda že ty koule mě s toho všeho co tady padlo lákají asi nejvíc

Odesláno
před 20 minutami, Kalisport napsal:

Je pravda že ty koule mě s toho všeho co tady padlo lákají asi nejvíc

Kup je, ať už nad nimi nemusím přemýšlet. 😇😄

Odesláno

Díval jsem se teď na pár videí těch Ballů a tu korunku bych asi nedal je strašně dlouhá 😱.... Nejvíc mi tedy teď vrtají hlavou ty první OS co jsem dával a ty Sarby... Ty římský čísla mi teda vůbec nevadí...vy mi dáváte 😃🤣

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...