Kalisport Odesláno 2. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2024 Ty jazzmastery se mi nelíbí vzal bych radši ty OS tedy. Ty Citizeny jsou fakt super jen se bojím té velikosti mám ruku 18 cm
petr4612 Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Odesláno 2. března 2024 (upraveno) @Kalisport Pokud se ti nelíbí ty Hamiltony a nepotřebuješ power reserve, tak jsou v inzerci i níže uvedené Bally, které by ti mohly vyhovovat a poměr cena výkon je za mě super. Upraveno 2. března 2024 uživatelem petr4612
AKUC Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 Roamer Searock ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.zilkahodinky.sk/roamer-210633-41-55-20/ PBO2309250-898_model_2.avif
Kalisport Odesláno 4. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2024 O tomhle Brandu vůbec nic nevím. Vypadají hezky musím si o nich něco nastudovat
Jiří Sedlák Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Odesláno 4. března 2024 (upraveno) Tak nějak nově oživený starý brand. Já na tohle mám Citizen Tsuyosa, ale to by ti nesměl vadit integrovaný tah a základní stroj. Upraveno 4. března 2024 uživatelem Jiří Sedlák
Jiří Sedlák Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Odesláno 4. března 2024 Ty OS tu byly před týdnem na prodej měsíc staré z ofiko distribuce z Paříže za 11 prakticky jen vyzkoušené. A navíc modré. Už jsem je chtěl koupit, ale objevily se Pogue. Klidně bych pohledal nebo počkal jenom tady. Pár měsíců zpátky titanový se SAR za desítku.
Jiří Sedlák Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Odesláno 4. března 2024 (upraveno) Sry dbl. Upraveno 4. března 2024 uživatelem Jiří Sedlák
Kalisport Odesláno 4. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2024 před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Ty OS tu byly před týdnem na prodej měsíc staré z ofiko distribuce z Paříže za 11 prakticky jen vyzkoušené. A navíc modré. Už jsem je chtěl koupit, ale objevily se Pogue. Klidně bych pohledal nebo počkal jenom tady. Pár měsíců zpátky titanový se SAR za desítku. Ty jsem měl ale vadil mi ten titan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Spongebob Odesláno 4. března 2024 Nahlásit Odesláno 4. března 2024 Vzal bych ty Bally..taky se mi libí
Kalisport Odesláno 5. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2024 před 16 hodinami, Spongebob napsal: Vzal bych ty Bally..taky se mi libí Je pravda že ty koule mě s toho všeho co tady padlo lákají asi nejvíc
petr4612 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 před 20 minutami, Kalisport napsal: Je pravda že ty koule mě s toho všeho co tady padlo lákají asi nejvíc Kup je, ať už nad nimi nemusím přemýšlet.
Kalisport Odesláno 5. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2024 před 10 minutami, petr4612 napsal: Kup je, ať už nad nimi nemusím přemýšlet.
Spongebob Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 Ony tu byly už jednou a snad i za víc peněz...ale byly strašně dojebaný. Tohle je za ty peníze luxus stavík
Kalisport Odesláno 5. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2024 Aby toho nebylo málo tak se tu ještě objevily tyhle OS za neodolatelnou cenu https://forum.chronomag.cz/topic/169181-orient-star-contemporary-power-reserve/
Spongebob Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Odesláno 5. března 2024 A hlavně za mě výběr Ball vs Orient je dost jasný..
Kalisport Odesláno 5. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2024 Díval jsem se teď na pár videí těch Ballů a tu korunku bych asi nedal je strašně dlouhá .... Nejvíc mi tedy teď vrtají hlavou ty první OS co jsem dával a ty Sarby... Ty římský čísla mi teda vůbec nevadí...vy mi dáváte
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se