Onisan Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Mega Port Royal http://www.zenith-watches.com/scripts/getp...mp;pageid=3_4_1 hranatý hodinky který by moje ruka snesla...
sauce Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 (upraveno) xlaque napsal: Chronomaster GT Moonphase Flyback Máme stejný vkus Upraveno 3. února 2009 uživatelem sauce
maxs Odesláno 28. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Minulý týždeň som si všimol, že v Sherone BA na Hlavnom námestí majú novú - 2008 - kolekciu Zenith. Včetne neuveriteľne krásnych New Vintage 1955. Tak keby šiel niekto okolo môže si tie hnusy pozrieť na vlastné oči
hudecbr Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Budou asi moc drahe. Asi stoji vic, nez ta motorka.
Kairos Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 ze současných Grande Date ve velikosti 40, u 44 se mi více prázdného místa na ciferníku až tolik nelíbí, jen nevím jestli ss nebo zlato
911 Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem 911
Návštěvník Snow Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Zůstávám jako tradičně u modelů z řady Rainbow El Primero zdroj - http://www.premierwatchsales.com/epages/es...2325/Categories Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem Snow
ANT Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 spiderer napsal: Me se z novych modelu na noseni nelibi zadne nebo si je ted nevybavuju, ale ze starsich kusu bych si vybral okamzite, byl bych na tom podobne jako Snow: s tymto sa plne stotoznujem
Návštěvník Snow Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Trochu jsme sklouzli do historie a proto mi nedá, abych nepostnul fotku mých neoblíbenějších Zenithů. Model je totožný jako spidererův. ale pro mě hezčí, barevnější.
Pekos Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Souhlas se Snowem, jen škoda té velikosti, kdyby měly 45 mm, tak mám hotovo.
sava Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2009 Za mě tyhle: jesi se teda vloží obrázek:-)
Diamondking Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Za mě toto..vím, že tady byly s bílým ciferníkem, ale tyhle..to je nádhera:
twinsfather Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 Pro mě je jedničkou ZENITH DEFY CLASSIC OPEN. Moc se mi líbí...
sava Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 To: Marho jj Open XXT budou dofám má nejbližší hodinková meta:)
sava Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Hoja, už jsem to tu psal, ale niko nějak nereagoval. Poskytl by mi někdo nějáký tip jak pořídit nové nebo skoro nové Zenith Chronomaster Open XXT nějákou zajímavější cestou než v kamenném obchodě? Případně jaké máte zkušenosti z nákupem na internetu, zahraničí atd. Díky za spolupráci. S.
leebauer Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Pro mne taky ze všech Zenithu je pořád nejkrásnější Rainbow.
VIPER1 Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 sava napsal: Hoja, už jsem to tu psal, ale niko nějak nereagoval. Poskytl by mi někdo nějáký tip jak pořídit nové nebo skoro nové Zenith Chronomaster Open XXT nějákou zajímavější cestou než v kamenném obchodě? Případně jaké máte zkušenosti z nákupem na internetu, zahraničí atd. Díky za spolupráci. S. Sice jsi ve špatné sekci (lepší by bylo dotaz směřovat do - poraďte s koupí/výběrem), ale asi takto. Pokud už chceš tak drahé hoďky, asi bych se držel kamenného obchodu. Neříkám, že se nákup přes internet nemusí podařit, ale za to riziko to nestojí. Pokud nové, tak určitě bych se poohlédl někde v zahraničí a nebál bych se zeptat ani v Sheronu BA. Jak jsi psal skoro nové, tzn. buď z druhé ruky, nebo staré skladové zásoby, tak asi Chrono 24. Jinak pokud budeš trochu hledat, je tady na fóru k těmto dotazům moc popsaných stránek...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se