Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
Odesláno

Minulý týždeň som si všimol, že v Sherone BA na Hlavnom námestí majú novú - 2008 - kolekciu Zenith. Včetne neuveriteľne krásnych New Vintage 1955. Tak keby šiel niekto okolo môže si tie hnusy pozrieť na vlastné oči :D

• po měsících...
Odesláno
  spiderer napsal:
Me se z novych modelu na noseni nelibi zadne nebo si je ted nevybavuju, ale ze starsich kusu bych si vybral okamzite, byl bych na tom podobne jako Snow:

Zenith_FB_2008_006.jpg

s tymto sa plne stotoznujem

Návštěvník Snow
Odesláno

Trochu jsme sklouzli do historie a proto mi nedá, abych nepostnul fotku mých neoblíbenějších Zenithů. Model je totožný jako spidererův. ale pro mě hezčí, barevnější.

• po měsíci...
Odesláno

Hoja,

už jsem to tu psal, ale niko nějak nereagoval. Poskytl by mi někdo nějáký tip jak pořídit nové nebo skoro nové Zenith Chronomaster Open XXT nějákou zajímavější cestou než v kamenném obchodě? Případně jaké máte zkušenosti z nákupem na internetu, zahraničí atd. Díky za spolupráci.

S.

Odesláno
  sava napsal:
Hoja,

už jsem to tu psal, ale niko nějak nereagoval. Poskytl by mi někdo nějáký tip jak pořídit nové nebo skoro nové Zenith Chronomaster Open XXT nějákou zajímavější cestou než v kamenném obchodě? Případně jaké máte zkušenosti z nákupem na internetu, zahraničí atd. Díky za spolupráci.

S.

Sice jsi ve špatné sekci (lepší by bylo dotaz směřovat do - poraďte s koupí/výběrem), ale asi takto. Pokud už chceš tak drahé hoďky, asi bych se držel kamenného obchodu. Neříkám, že se nákup přes internet nemusí podařit, ale za to riziko to nestojí. Pokud nové, tak určitě bych se poohlédl někde v zahraničí a nebál bych se zeptat ani v Sheronu BA. Jak jsi psal skoro nové, tzn. buď z druhé ruky, nebo staré skladové zásoby, tak asi Chrono 24. Jinak pokud budeš trochu hledat, je tady na fóru k těmto dotazům moc popsaných stránek... ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...