Přejít na obsah

White-Dial Omega Speedmaster “Daniel Craig”

brownwld

Doporučené příspěvky

před 11 hodinami, Peta-Biker napsal:

AD v ČR je 5 - butik Staromak, Dusak, Hanák, Deal a Azra...

Nikdo jiný nemá oficiálně Omegu, asi si budu muset promluvit s podmínkami, jak teda ty hodinky se dostávají stále k Provazníkovi atd...

Tak to každý ví a když neví koukne na stránky výrobce. A ostatním to chceš zakázat? A důvod? Pokud to tedy někoho zajímá… proč to vůbec řešit…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 7. 3. 2024 v 9:19, Peta-Biker napsal:

Potvrzuji, dostupnost od 2. Pololetí 2024 v ČR a cena na tahu je 225 000,-. 

Kůže a guma 215k 

Čili to samé víceméně jako verze safír + černý cifr, pokud se nepletu..

Odkaz ke komentáři

Škoda že biela verzia nepriniesla keramickú lunetu. To že na klasických “speedy” keramickú lunetu pravdepodobne nikdy neuvidíme som sa už nejako stotožnil ale fakt som dúfal že pri tejto “novinke” by už mohli tú keramiku implementovať  😅

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Měl jsem možnost je vyzkoušet na ruce. Na živo jsou to úplně jiné hodinky, než běžné černé Moony. Ten lakovaný cifr z nich dělá už více leštěnky. I na ruce oproti hesalitům působí jinak. Nejblíže bych to přirovnal rozdílnému pocitu mezi plechovými a keramickými Suby (když pominu u Subů rozdílné tahy). Myslím, že budou dost žádané mezi lidmi, co nechtějí Moony jako tooly (zase podoba se Suby).

Snapseed.thumb.jpeg.79fe2b1332e99fb935bc8127e6db7246.jpeg

EDIT: Chtěl vložit i kratší video, ale z mobilu mi to nejde, respektive to hlásí, že má soubor více než 10MB.

Upraveno uživatelem Locky
Odkaz ke komentáři

V 6. 4. 2024 v 8:32, Locky napsal:

Měl jsem možnost je vyzkoušet na ruce. Na živo jsou to úplně jiné hodinky, než běžné černé Moony. Ten lakovaný cifr z nich dělá už více leštěnky. I na ruce oproti hesalitům působí jinak. Nejblíže bych to přirovnal rozdílnému pocitu mezi plechovými a keramickými Suby (když pominu u Subů rozdílné tahy). Myslím, že budou dost žádané mezi lidmi, co nechtějí Moony jako tooly (zase podoba se Suby).

Snapseed.thumb.jpeg.79fe2b1332e99fb935bc8127e6db7246.jpeg

EDIT: Chtěl vložit i kratší video, ale z mobilu mi to nejde, respektive to hlásí, že má soubor více než 10MB.

Na jedné foto jsem viděl že tam je pod indexema a cifernikem fuga. Je tomu tak opravdu?

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Vladar91 napsal:

Na jedné foto jsem viděl že tam je pod indexema a cifernikem fuga. Je tomu tak opravdu?

Našel jsem detail ciferníku a nezdá se mi, že by tam něco bylo.

Omega.png

Odkaz ke komentáři

Chtělo by to další fota/zdroje. Třeba to je nějaký před sériový kus hodinek.

jestli tam ta fuga je tam to bude bud průser nebo to bude vypadat pěkně.

S verdiktem počkám až to uvidím naživo.

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Vladar91 napsal:

S verdiktem počkám až to uvidím naživo.

Jo, jsem na tom stejně 🙂  Hledal jsem další fotky, ale nikde to není vidět.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 4 týdnech...

Jsou vážně super, ten lakovaný ciferník je magickej, super krok od Omegy, hravě si mohou konkurovat s Daytonama, mám je taky a oboje mi dělaji stejnou radost, je pravda, že Daytony trochu víc díky pouzdru a rozměru, ale zase za ty peníze jsou speedy fakt top👍🏻

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...