Humanzero Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března před 11 hodinami, Peta-Biker napsal: AD v ČR je 5 - butik Staromak, Dusak, Hanák, Deal a Azra... Nikdo jiný nemá oficiálně Omegu, asi si budu muset promluvit s podmínkami, jak teda ty hodinky se dostávají stále k Provazníkovi atd... Tak to každý ví a když neví koukne na stránky výrobce. A ostatním to chceš zakázat? A důvod? Pokud to tedy někoho zajímá… proč to vůbec řešit… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března V 7. 3. 2024 v 9:19, Peta-Biker napsal: Potvrzuji, dostupnost od 2. Pololetí 2024 v ČR a cena na tahu je 225 000,-. Kůže a guma 215k Čili to samé víceméně jako verze safír + černý cifr, pokud se nepletu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Ano, je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března Škoda že biela verzia nepriniesla keramickú lunetu. To že na klasických “speedy” keramickú lunetu pravdepodobne nikdy neuvidíme som sa už nejako stotožnil ale fakt som dúfal že pri tejto “novinke” by už mohli tú keramiku implementovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 6. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna (upraveno) Měl jsem možnost je vyzkoušet na ruce. Na živo jsou to úplně jiné hodinky, než běžné černé Moony. Ten lakovaný cifr z nich dělá už více leštěnky. I na ruce oproti hesalitům působí jinak. Nejblíže bych to přirovnal rozdílnému pocitu mezi plechovými a keramickými Suby (když pominu u Subů rozdílné tahy). Myslím, že budou dost žádané mezi lidmi, co nechtějí Moony jako tooly (zase podoba se Suby). EDIT: Chtěl vložit i kratší video, ale z mobilu mi to nejde, respektive to hlásí, že má soubor více než 10MB. Upraveno 6. dubna uživatelem Locky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna Mě se moc líbí.Asi první moony o kterých bych začal přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna V 6. 4. 2024 v 8:32, Locky napsal: Měl jsem možnost je vyzkoušet na ruce. Na živo jsou to úplně jiné hodinky, než běžné černé Moony. Ten lakovaný cifr z nich dělá už více leštěnky. I na ruce oproti hesalitům působí jinak. Nejblíže bych to přirovnal rozdílnému pocitu mezi plechovými a keramickými Suby (když pominu u Subů rozdílné tahy). Myslím, že budou dost žádané mezi lidmi, co nechtějí Moony jako tooly (zase podoba se Suby). EDIT: Chtěl vložit i kratší video, ale z mobilu mi to nejde, respektive to hlásí, že má soubor více než 10MB. Na jedné foto jsem viděl že tam je pod indexema a cifernikem fuga. Je tomu tak opravdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna před 6 hodinami, Vladar91 napsal: Na jedné foto jsem viděl že tam je pod indexema a cifernikem fuga. Je tomu tak opravdu? Našel jsem detail ciferníku a nezdá se mi, že by tam něco bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Ja jsem to našel zde: https://www.esquire.com/style/mens-accessories/a60115411/omega-speedmaster-professional-moonwatch-white-dial/ případá mi že světlo prosvítá pod indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna před 13 minutami, Vladar91 napsal: Ja jsem to našel zde: https://www.esquire.com/style/mens-accessories/a60115411/omega-speedmaster-professional-moonwatch-white-dial/ případá mi že světlo prosvítá pod indexy. Hm, tak tohle nevypadá vůbec hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Praveze je to parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna Chtělo by to další fota/zdroje. Třeba to je nějaký před sériový kus hodinek. jestli tam ta fuga je tam to bude bud průser nebo to bude vypadat pěkně. S verdiktem počkám až to uvidím naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 13. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna před 11 minutami, Vladar91 napsal: S verdiktem počkám až to uvidím naživo. Jo, jsem na tom stejně Hledal jsem další fotky, ale nikde to není vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Má je tady už někdo na fóru, aby se podělil o zážitky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července před 22 minutami, tikzot napsal: parádní letní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července V 7. 7. 2024 v 15:40, tikzot napsal: Skvely to mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Kontrasty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Super jsou! Ty bych tuze rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Jsou vážně super, ten lakovaný ciferník je magickej, super krok od Omegy, hravě si mohou konkurovat s Daytonama, mám je taky a oboje mi dělaji stejnou radost, je pravda, že Daytony trochu víc díky pouzdru a rozměru, ale zase za ty peníze jsou speedy fakt top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se