vE13Lius Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Marana, tak ty jsou horký , ty musí v reálu vypadat krutě... G-SHOCK FROGMAN GWF-1000BS-1JF MSRP:78750YEN JP,USA,GERMANY,UK,CHINA,radio wave function. Zdroj/Source: Katsu Navi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 (upraveno) Tak ta cena je hustá!!! Mám rád Casio, ale tohle se mi zdá trochu přehnali: Upraveno 17. října 2011 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trasermaniak Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 (upraveno) Mám dotaz. Koupil jsem G-čka model GW-200Z a chtěl bych se zeptat kdyby se stalo že mne omrzí ten červeno-žlutý design a budu chtít třeba jen černý, mohu použít bezel i z jiných modelů GW ? Takhle to funguje? Všechny tam budou pasovat? Upraveno 16. března 2012 uživatelem Trasermaniak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 Ze vsech GW modelu urcite ne. Ale jestli jsi mel na mysli jine barevne provedeni techto Frogu tak to ano.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trasermaniak Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Dá se někde stáhnout český manual na frogy gw200 ? Chtěl bych se vás zeptat na ten indikator baterie. Myslel jsem že se bude pořád dobíjet a když nebude světlo tak pojede na baterii. Už druhý den mi tam chybí jeden dílek a pořád se nedobíjí. Musím někde něco nastavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 Zadny strach, dobiti do uplneho stavu trva podstatne dele nez druhy dilek.... mel jsem ty same. nakrm je na poradnym slunci. kdyz si das praci s googlem najdes tabulku s presnymi casy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trasermaniak Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Potřebuji poradit kde seženu nové šroubky na bezel gw200 ? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 ...ozivim tu roky stare vlakno. Machry od Casio dali konecne do ich "dive" modelu hlbkomer. Fakt som dojaty k slzam. Frogman GWF-D1000.<br /><a href=' '> </a> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Tak už tu máme i cenu: celkem mrzkých 25624,72 kč + clo a daň.http://www.ebay.com/itm/latest-Casio-G-SHOCK-FROGMAN-GWF-D1000-1JF-From-JAPAN-reday-to-ship-/262478281951?hash=item3d1cecbcdf:g:1RMAAOSweWVXfpGH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 (upraveno) Kluci GWF-1000RD za 470e je dobra koupe? Ok stav, nic super. DIky Upraveno 28. července 2021 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Podle cen na ebay je to dobrá cena. Tohle je tam teď jako nejlevnější. Ale já bych to jako investiční hodinky neviděl. Po čase se jim rozpadne bezel i když prožijí celý život v hodinkovnici. Teď se ještě koupit dá ale za 10 nebo 15 let až bude třeba tak už ne. A i kdyby si ho sehnal bude stejně starý jako ten co se ti bude rozpadat. Skus dnes sehnat bezel na DW 5400. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 29. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2021 Digi Frogy ještě nedávno měli ve Fashion za 14, nebo 16, nejsem si jist. Ale jestli je stále mají netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se