Přejít na obsah

LIP Churchill T18 pro neoblekového týpka

Doporučené příspěvky

Zdar, pořád tak nějak nevím co se sebou. Náhodou jsem mrknul na shop Micro Praha našel tam LIP Churchill T18 v šedé (černé verzi). Na jednu stranu mám touhu zkusit obdelníček, ale na druhou stranu mám pocit, že jakožto neoblekový člověk, většinu času rifle, polotrika, trika, jo občas košile, mikina s kapucí, že to není prostě pro mě. Taky jsem příznivce černých ciferníků. Nicméně tady ta světlá varianta mi nevadí. Velikostně by to bylo asi akorát. Nemám rád římské číslice, což tady není (bo hodně obdelníků je má). Cena - jako nejsem ten co tahá pětilitry z kalhot, ale jako ustojím to, ale zase chvíli nekoupím asi něco jiného...... prodat se to asi dá.

A prostě pořád nevím. Na jednu stranu bych měl vyřešené oblekovky, co by kdyby. Na druhou stranu otázka. Hodí se to k ležrnímu riflovému pojetí? Díky Foto jsem zapůčil s webu Micro Praha (tam bych taky kupoval), doufám, že nevadí a děkuji.

lip2.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mnohokrát jsem si ověřil pravidlo - hodinky na fotkách vypadají jinak než v reálu. Teď to platí mnohonásobně.

V reálu působí hodinky elegantně, ale přitom svěže a v pohodě. Na fotkách jsem z nich měl pocit, že je to akorát tak k saku. 

Ciferník úžasně chytá světlo. Toto jsem ještě nikdy nezažil takovou podívanou. Rozměr na mých 17,5 ideální naprosto. Sedí nádherně. Mám velkou radost.

IMG_20240327_153651298_HDR.jpg

IMG_20240327_153809398.jpg

IMG_20240327_153750381.jpg

Odkaz ke komentáři

Ač na to přímo nevypadají, tak mám pocit, že by mohli být docela kombinovatelné c se týká barev řemenů.

Nicméně nejvíc hotový jsem z toho ciferníku. Má dva směry brusu a to tak hraje se světlem 🤩.

Doteď jsem byl hodně konzervativní ve výběru hodinek, ale toto mě přesvědčilo, že netřeba se bát experimentů.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
V 6. 9. 2024 v 8:34, papun napsal:

Dobrá volba. To jsou ty menší? Já je přes ty vedra nenosil, ale těším se jak se ochladí, tak je budu střídat pravidelně 😉.

Ak to bola otazka na mna, tak - su to tie vacsie. Velmi rad ich nosim, su to take oblekove strap monstra. Zvladnu takmer vsetky farby remienkov.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...