ONYX servis hodinek Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Usazení kotlíku tlačítka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Pěkná práce,radost pohledět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Nové tlačítka... hrníčky se budou muset nafrézovat, tak aby tvarově odpovídali originálu a šroubky budu muset zkrátit cca o 0,5 mm aby tlačítka sedly hlouběji do pouzdra. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Pohled na tlačítka z vnitřní strany pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 8. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince Zkouška závitu dýnka... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno neděle v 16:54 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:54 Ty tlačítka nám trochu víc lezou ven než původní. Také jsou bez drážek. Dalším dnešním krokem je zkrácení zdvihu tlačítka a zafrézování drážek, tak jak je to na originálu. K tomu mám jeden vytuněný soustruh s přídavným frézovacím zařízením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno neděle v 16:57 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:57 Okamžik před zafrézováním.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno neděle v 17:10 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 17:10 Zafrézované tlačítko...před a po. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno neděle v 18:07 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:07 Zaleštěné tlačítko. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buler Odesláno neděle v 18:36 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:36 Zlatý český ručičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno pondělí v 14:10 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:10 Pěkné. Rudu zdraví Jirka z Jindřichova Hradce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno pondělí v 15:00 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:00 a.) Kvůli takovýmto fotkám a povídání chodím na toto fórum. b.) Dotaz na Rudu @ONYX servis hodinek : jak jsi hledal tlačitka? To je někde v popisu, že mají dost materiálu na vyfrézování drážek? c.) držím palce do finiše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno pondělí v 19:52 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:52 Rudo, parádní práce a pěkně udělaná transmise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno pondělí v 22:30 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 22:30 Ahoj kluci, tlačítka kupuji z Německa a mám je standardně ve všech možných rozměrech, průměrech skladem ve velkým množství. S tou transmisí jsi mě potěšil, ano docela se to povedlo. Naštěstí mám doma plně vybavený Schaublin MN 102 a na tom to byla radost vyrábět. Chtěl jsem sem dát krátké video jak to maká, ale limit velikosti souborů mi to znemožnil a komprimovat se mi to nechtělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se