Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdokoli sem může přidat webkameru, která je nějak netradiční a zajímavá....

Tahle webkamera zabírá krmeliště někde v Estonsku.... chodí sem pár lidí během dne krmit zvěř.Zvěř přichází během dne ale hlavně večer.

Chodí sem hlavně prasata ale taky lišky,srnci,psík mývalovitý a hodně ptáků jako jsou káňata krkavci sojky a vrabci....

...i se zvukem...doporučuji mrknout

Tady je odkaz mms://tv.eenet.ee/siga na ten klikněte a otevřete v windows media player

Odesláno

Pres tenhle odkaz uz jede. Je v nem o jedno koncove a mene ;) Docela sympaticka kamera, dobre vysoke rozliseni, prijemny zvuk lesa. Ted si to tu poustim na 24" monitoru pri studiu a docela to uklidnuje. Jen by tam mohl tu a tam probehnout nejaky srnec ci tak.

Odesláno
Kdokoli sem může přidat webkameru, která je nějak netradiční a zajímavá....

Tahle webkamera zabírá krmeliště někde v Estonsku.... chodí sem pár lidí během dne krmit zvěř.Zvěř přichází během dne ale hlavně večer.

Chodí sem hlavně prasata ale taky lišky,srnci,psík mývalovitý a hodně ptáků jako jsou káňata krkavci sojky a vrabci....

...i se zvukem...doporučuji mrknout

Tady je odkaz mms://tv.eenet.ee/siga na ten klikněte a otevřete v windows media player

Uz to funguje, diky moc!!!

Odesláno

pánové ... možná mi to nebudete věřit, ale než jsem šel ráno do práce, tak jsem v 6 vstal a šel se psama do lesa ... to vám byl žážiteček ... naživo .... :lol:

Odesláno (upraveno)
pánové ... možná mi to nebudete věřit, ale než jsem šel ráno do práce, tak jsem v 6 vstal a šel se psama do lesa ... to vám byl žážiteček ... naživo .... :lol:

No to verime, ale kdyz jdes se psama do lesa....rusis zver nejen ty, ale i pejsci...kdezto tady mas moznost sledovat zvirata u krmeni, kdyz je nic nerusi...chovaji se zajimave...

..teda pokud zrovna nimrod nestavi snehulaka sakrble :thumbsup_anim:

EDIT: tak snehulak se poved, peknej....jsem zvedavej co z nej zbude, kdyz si s nim odpoledne pohrajou divocaci... :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Gorg
Odesláno (upraveno)

jo, prasatka jsou super, diky za odkaz. Zjistuju, ze mit 2 monitory je fajn vec :D ...v 1. prace, v 2. prasatka

Upraveno uživatelem maty

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...