Gorg Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Kdokoli sem může přidat webkameru, která je nějak netradiční a zajímavá.... Tahle webkamera zabírá krmeliště někde v Estonsku.... chodí sem pár lidí během dne krmit zvěř.Zvěř přichází během dne ale hlavně večer.Chodí sem hlavně prasata ale taky lišky,srnci,psík mývalovitý a hodně ptáků jako jsou káňata krkavci sojky a vrabci.......i se zvukem...doporučuji mrknout Tady je odkaz mms://tv.eenet.ee/siga na ten klikněte a otevřete v windows media player
Gorg Odesláno 26. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Pro ty, kterym nejede...zkuste odkaz primo z tehle stranky.... http://vlovec.txt.cz/clanky/54534/priroda-on-line
Jakubisko Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Pres tenhle odkaz uz jede. Je v nem o jedno koncove a mene Docela sympaticka kamera, dobre vysoke rozliseni, prijemny zvuk lesa. Ted si to tu poustim na 24" monitoru pri studiu a docela to uklidnuje. Jen by tam mohl tu a tam probehnout nejaky srnec ci tak.
maty Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Ja mam rad tuto webku: http://kamery.humlnet.cz/cz/kamery/pec-pod-snezkou casto se tu naskytne krasny pohled na udoli Pece pod Snezkou zalite sluncem. Stejne tak pekne pohledy jsou na te same strance - Obri Dul, Lucni bouda atd.
paolous Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Kdokoli sem může přidat webkameru, která je nějak netradiční a zajímavá.... Tahle webkamera zabírá krmeliště někde v Estonsku.... chodí sem pár lidí během dne krmit zvěř.Zvěř přichází během dne ale hlavně večer. Chodí sem hlavně prasata ale taky lišky,srnci,psík mývalovitý a hodně ptáků jako jsou káňata krkavci sojky a vrabci.... ...i se zvukem...doporučuji mrknout Tady je odkaz mms://tv.eenet.ee/siga na ten klikněte a otevřete v windows media player Uz to funguje, diky moc!!!
vikhra Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Pro ty, kterym nejede...zkuste odkaz primo z tehle stranky.... http://vlovec.txt.cz/clanky/54534/priroda-on-line Už to frčí, paráda, zrovna jim tam chystají asi denní příděl.
lolohh Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 (upraveno) Webkamery od matyho jsou skvělé, díky za odkaz. Upraveno 26. ledna 2009 uživatelem lolohh
lolohh Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Pro ty, kterym nejede...zkuste odkaz primo z tehle stranky.... http://vlovec.txt.cz/clanky/54534/priroda-on-line Teď tam nějaký borec staví sněhuláka
budo Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 pánové ... možná mi to nebudete věřit, ale než jsem šel ráno do práce, tak jsem v 6 vstal a šel se psama do lesa ... to vám byl žážiteček ... naživo ....
Gorg Odesláno 26. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Už to frčí, paráda, zrovna jim tam chystají asi denní příděl. Nestavi snehulaka sakrble?
Gorg Odesláno 26. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 (upraveno) pánové ... možná mi to nebudete věřit, ale než jsem šel ráno do práce, tak jsem v 6 vstal a šel se psama do lesa ... to vám byl žážiteček ... naživo .... No to verime, ale kdyz jdes se psama do lesa....rusis zver nejen ty, ale i pejsci...kdezto tady mas moznost sledovat zvirata u krmeni, kdyz je nic nerusi...chovaji se zajimave... ..teda pokud zrovna nimrod nestavi snehulaka sakrble EDIT: tak snehulak se poved, peknej....jsem zvedavej co z nej zbude, kdyz si s nim odpoledne pohrajou divocaci... Upraveno 26. ledna 2009 uživatelem Gorg
lolohh Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Prisli divocaci... Mlaskaj jak prasata
maty Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 (upraveno) jo, prasatka jsou super, diky za odkaz. Zjistuju, ze mit 2 monitory je fajn vec ...v 1. prace, v 2. prasatka Upraveno 26. ledna 2009 uživatelem maty
Gorg Odesláno 26. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Ten jeden je na ty ostatni jako pes....
Návštěvník Snow Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Já mám nejradši tuhle, New York Times Square, je to jediná, kterou znám a která je plynulá.
People Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Já mám nejradši tuhle, New York Times Square, je to jediná, kterou znám a která je plynulá. su tam svine
Badys Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 Mlaskaj jak prasata Teď jich tam je fakt dost
Gorg Odesláno 26. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2009 ...to je nechutne zrat takhle na noc ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se