pingino Odesláno 30. března 2024 Nahlásit Odesláno 30. března 2024 Na tomto fóre som už pár rokov, ale chodím sem len pre inšpirácie. Ale keď už som si splnil sen, a to vďaka tomuto fóru, tak sa teda pochválim. Po Seamastroch som túžil dávno, ale zdali sa mi nedostupné. Tak som hľadal niečo podobné, ale cenovo dostupnejšie. A vybral som TH Aquaracer a myslel som, že moju túžbu po Seamasteroch tým zaženiem. Vydržalo mi to pár rokov. A tak som opäť začal prezerať chrono24 a inzertné vlákno tu na fóre. Pri rozhodovaní som modré vyradil hneď a zameral som sa skôr na čierne. Ale nakoniec sa v predajnom vlákne objavilo niekoľko inzerátov na biele a tie ma dostali. Rozhodnutie ovplyvnilo aj to, že Aquaraceri mám čierne tak nech je zmena. Tak som sa stal majiteľom bielych Seamasterov na čiernom gumenom remeni, ktoré som kúpil tu fóre. Na gumu som síce zvyknutý, lebo často nosím Garmini, ale aj tak som nebol celkom spokojný. Tak som sa porozhliadol po alternatívach a výsledkom je Forstner Bullet Bracelet. A to je vlastne aj dôvod, prečo sem píšem tento príspevok: Seamastre predsa pozná každý, ale možno niekoho zaujme aj ten náramok - podľa mňa je super.
Murphy97 Odesláno 30. března 2024 Nahlásit Odesláno 30. března 2024 Parada, sny se maji plnit! Gratuluji a at slouzi!
jarst Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2024 Ty bílé jsou boží , gratuluji Sním po po bílých AT . Tak snad někdy
obrbobr Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Odesláno 21. května 2024 moc pěkný s tím Forstner tahem jsou pro mě určitě hezčí než s origo tahem
shewcza Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Odesláno 21. května 2024 Gratuluji a doufám, že nás budeš těšit častěji pohledem na tvé fotky parádních hodinek.
ivan_989 Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Odesláno 21. května 2024 biele sa tak casto nevidaju, a fakt su paradne!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se