Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Jákdyž je viděl na srazu, tak jsem je pečlivě zkoumal a došel jsem k závěru, že musí stát minimálně tak 70tis :D Tak dobře zpracované jsou...

Návštěvník Tada
Odesláno

Sakra! Zase na ně koukám a nakonec si asi jedny budu muset pořídit!

Návštěvník Tada
Odesláno
  kibi napsal:
mel jsem je v ruce... jdi do nich! :)

No, kdybych teď nedal 7 za renovaci Dionis, tak by to nebyl problém... Líbí se mi šroubovací korunka a jednoduchý ciferník sakra...

Návštěvník Tada
Odesláno
  kibi napsal:
uz jsou hotove...? pochlub se... :)

Teď teprve dorazily na místo renovace, budou mi dělat zlacení na 10mikronů. Nic víc není potřeba... Za 5-6 týndů bude hotovo :)

• po měsících...
Odesláno
  divotvorca napsal:
mohol by soms aopytat majitela kde sa mu podarilo hodinky kupit?...skusam ich najst na internete ale celkom je to problem.. :(

jediné místo: www.timefactors.com

Odesláno

Tyto se mi moc líbí, ale na IWC Mark XVI IMHO nemají... XVI má hezčí ručičky... a z fotek je vidět, že je pásek u IWC na vyšší úrovni. Také zbroušení pouzdra u IWC (lesklé rohy) je mnohem zajímavější...

Nicméně za tu cenu, sám o nich uvažuji...

• po měsících...
Odesláno

Ahoj vsem, mohu se optat, jaký mají výše diskutujicí majitelé (či byvalí majitelé) obvod ruky. Birdy se mi moooc zamlouvaj, potřebuji něco na ruku do všech situaci a tyhle vypadaj bytelně, ale ja mám hůlku pouze 15,5cm po obvodě. Ale koukal jsem, že tah se dá dost zkrátit podle fotek.... Dík za reakce...

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • Po roku...
Odesláno

na odkaz jsem uz koukal ve vlakne jsou tam vseljake jenom ne ty spravne.i tak bych mel stejne smulu protoze kupovat ze zahranici neumim treba se nekdy objevi v bazaru

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...