Joshua007 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Chci si koupit tento model a potřebuji poradit, zda je to správná volba ??? Kvalita / cena ??? Děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Ano / Ano Tema presouvam do spravne sekce.
Kev Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Za mě taky ano/ano.Je to taková klasika.Snad by se dalo uvažovat,pokud by sis připlatil,jít do stejné varianty ale s Co-axialovým strojkem.
XXXfazerXXX Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Spravna volba -v teto kat. podle meho nejlepsi-nosil jsem je k obleku i k triku a zadny problem-odkaz na cenu-http://www.thewatchquote.com/Omega-2254-50-00-PdN.htm-na ebay kvalitni a cca dva roky srare 25-29tis
African Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Určitě správná volba" Ale za mě když Seamastery, tak profláklou klasiku" Líbí se mi stále daleko víc" Ať máš nad čím přemýšlet:-) Zdroj: http://cgi.ebay.de/Original-Omega-Seamaste...A1%7C240%3A1318 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kev Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Určitě správná volba" Ale za mě když Seamastery, tak profláklou klasiku" Líbí se mi stále daleko víc" Ať máš nad čím přemýšlet:-) Zdroj: http://cgi.ebay.de/Original-Omega-Seamaste...A1%7C240%3A1318 To mě přijde dost drahý,dají se sehnat nový a za určitě lepší peníz.
chose Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Navíc nemá smysl přemýšlet o tom, co je větší klasika.
African Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Asi máš pravdu, delší dobu jsem je nehledal, dal jsem to jen jako příklad. Joshua007, můžeš mrknout tady a hezky si projít jedny po druhých :-) http://shop.ebay.de/items/__omega-seamaste....m14&_pgn=1
Kalifx Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Mám je od léta a asi by to byly moje nejoblíbenější hodinky, kdybych neměl Autávie... Kvalita je celkem bez diskuzí, o neuvěřitelný přesnosti už jsem toho na fóru taky napovídal dost a daj se nosit k džínám a triku, ke košili a celkem klidně i k neformálnějšímu obleku. Navíc hodně doporučuju právě tyhle černý, přestože to nejsou ty "echt" bondovky. Ale zase jsou univerzálnější. Jedna motivační fotka.
Seamaster Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Za mě taky ano/ano.Je to taková klasika.Snad by se dalo uvažovat,pokud by sis připlatil,jít do stejné varianty ale s Co-axialovým strojkem. Za me rozhodne ano/ano. V tomto designu se cerne s co-axialem nevyrabely a nevyrabi. Nove 2254.50 se jeste daji koupit po ruznu, ale jedna se o doprodej, protoze uz se v automatu nevyrabi....
zdr Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 No toto su hodinky ktorymi by som si rad rozsiril zbierku aj ja len prvej musia z domu Breitling Colt II Inac tu je celkom pekna kopa fotiek. http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=189424
spiderer Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Chci si koupit tento model a potřebuji poradit, zda je to správná volba ??? Kvalita / cena ??? Děkuji Pokud se ti libi jak hodinky, tak pozadovana cena neni co resit, chybu rozhodne neudelas Ja mel modre a za cerne bych nemenil, ale 100 lidi, 100 nazoru, takze ANO
Kev Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Za me rozhodne ano/ano. V tomto designu se cerne s co-axialem nevyrabely a nevyrabi. Nove 2254.50 se jeste daji koupit po ruznu, ale jedna se o doprodej, protoze uz se v automatu nevyrabi.... Tak to se teda pleteš pane,mrkni se na kolekci a uvidíš.
Seamaster Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Tak to se teda pleteš pane,mrkni se na kolekci a uvidíš. Cece mrkam jak Zagorka a nikde nic. Mozna ale naucis orla nejaky novy triky... chci link jako dukaz
PhoeniX Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Cece mrkam jak Zagorka a nikde nic. Mozna ale naucis orla nejaky novy triky... chci link jako dukaz Je to pravda. V některých omega shopech nebyly tyto hodinky k sehnání už před rokem. EDIT: Myšleno jako podpora Seamastera...
Kev Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Tady je máš.Zdroj:ofic.stránky www.omega.ch.Jo jo vím,že to není úplně stejné provedení,ale myslím že jsou velmi zajímavé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pekos Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Cece mrkam jak Zagorka a nikde nic. Mozna ale naucis orla nejaky novy triky... chci link jako dukaz
PhoeniX Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Tady je máš.Zdroj:ofic.stránky www.omega.ch.Jo jo vím,že to není úplně stejné provedení,ale myslím že jsou velmi zajímavé. Ale o to právě jde, že to je ÚPLNĚ jiný model.
Seamaster Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Tady je máš.Zdroj:ofic.stránky www.omega.ch.Jo jo vím,že to není úplně stejné provedení,ale myslím že jsou velmi zajímavé. Jsem rad ze uz to vidis i ty a ja nemusim mrkat :-) Nicmene puvodni "vintage" provedeni se sword hands se mi libi vic, a to i bez coaxialu - i tak se udrzet v COSC neni pro cal.1120 zadny problem. Min.tyden byly 2254.50 v UK NOS stavu za 1050 liber, coz mi prislo celkem super cena...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.