Přejít na obsah

OMEGA SEAMASTER 300M 2254.50.00

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za mě taky ano/ano.Je to taková klasika.Snad by se dalo uvažovat,pokud by sis připlatil,jít do stejné varianty ale s Co-axialovým strojkem.

Odesláno

Spravna volba -v teto kat. podle meho nejlepsi-nosil jsem je k obleku i k triku a zadny problem-odkaz na cenu-http://www.thewatchquote.com/Omega-2254-50-00-PdN.htm-na ebay kvalitni a cca dva roky srare 25-29tis

Odesláno

Určitě správná volba" Ale za mě když Seamastery, tak profláklou klasiku" Líbí se mi stále daleko víc"

Ať máš nad čím přemýšlet:-)

Zdroj:

http://cgi.ebay.de/Original-Omega-Seamaste...A1%7C240%3A1318

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mám je od léta a asi by to byly moje nejoblíbenější hodinky, kdybych neměl Autávie... :) Kvalita je celkem bez diskuzí, o neuvěřitelný přesnosti už jsem toho na fóru taky napovídal dost a daj se nosit k džínám a triku, ke košili a celkem klidně i k neformálnějšímu obleku. Navíc hodně doporučuju právě tyhle černý, přestože to nejsou ty "echt" bondovky. Ale zase jsou univerzálnější.

Jedna motivační fotka.

Odesláno
Za mě taky ano/ano.Je to taková klasika.Snad by se dalo uvažovat,pokud by sis připlatil,jít do stejné varianty ale s Co-axialovým strojkem.

Za me rozhodne ano/ano. V tomto designu se cerne s co-axialem nevyrabely a nevyrabi. Nove 2254.50 se jeste daji koupit po ruznu, ale jedna se o doprodej, protoze uz se v automatu nevyrabi....

Odesláno
Chci si koupit tento model a potřebuji poradit, zda je to správná volba ???

Kvalita / cena ???

Děkuji :notworthy:

Pokud se ti libi jak hodinky, tak pozadovana cena neni co resit, chybu rozhodne neudelas ;) Ja mel modre a za cerne bych nemenil, ale 100 lidi, 100 nazoru, takze ANO ;)

Odesláno
Za me rozhodne ano/ano. V tomto designu se cerne s co-axialem nevyrabely a nevyrabi. Nove 2254.50 se jeste daji koupit po ruznu, ale jedna se o doprodej, protoze uz se v automatu nevyrabi....

Tak to se teda pleteš pane,mrkni se na kolekci a uvidíš.

Odesláno
Cece mrkam jak Zagorka a nikde nic. Mozna ale naucis orla nejaky novy triky... chci link jako dukaz ;)

Je to pravda. V některých omega shopech nebyly tyto hodinky k sehnání už před rokem.

EDIT: Myšleno jako podpora Seamastera...

Odesláno
Tady je máš.Zdroj:ofic.stránky www.omega.ch.Jo jo vím,že to není úplně stejné provedení,ale myslím že jsou velmi zajímavé.

Ale o to právě jde, že to je ÚPLNĚ jiný model.

Odesláno
Tady je máš.Zdroj:ofic.stránky www.omega.ch.Jo jo vím,že to není úplně stejné provedení,ale myslím že jsou velmi zajímavé.

Jsem rad ze uz to vidis i ty a ja nemusim mrkat :-) Nicmene puvodni "vintage" provedeni se sword hands se mi libi vic, a to i bez coaxialu - i tak se udrzet v COSC neni pro cal.1120 zadny problem.

Min.tyden byly 2254.50 v UK NOS stavu za 1050 liber, coz mi prislo celkem super cena...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...