Ivan Lelák Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Když už nám tu Bert poskytl samostatnější prostor, za což děkuji, dovolím si založit toto vlákno, protože původní bylo kdysi uzamčeno. A hned si dovolím výkop, dnes je to Samsung Galaxy Watch 6 Classic o průměru 47 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Garmin 6X PRO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 28. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna Dneska typicky vikendovo Garmin Fenix 7 Solar Sapphire. Vystriedal som za poslednych 5 rokov asi 20 smart watchov, ale zatial Fenix TOP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Dnes na pivku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Připomínka dob, kdy technologickým vrcholem Smartwatch býval kompas, barometr, teploměr, safírový dotykáč a reflexní segmentový LCD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června (upraveno) S neuronovým koprocesorem… Upraveno 27. června uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Naloženo a zítra se může pokračovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Vyřešil jsem EDC, možná i OWG?!? Ne, dělám si pr.legraci. Analogových automatů se nevzdám a na OWG nemám disciplínu. Snad jen ty EDC jsem si na nějaký ten pátek vyřešil (no, nic si nebudeme nalhávat, spíš asi jen na nějaký krátký čas, jsme přece na Chronomagfóru). Takže slavnostně přísahám, že levačka zůstane vyhrazena zpravidla jen pro mé tikající milášky. Ale… Tady tyhle “digitálky” budu asi mít na pravé ruce jako “náramek” na monitorování kondice, sportu a spánku. (Jo, vím, že existují i prsteny, ale za ty teď nechci utrácet neb výrazně hubnu a brzy by mi padaly. Na hodinkách jen utáhnu pásek a používám je dál.) Jak to máte vy? Nosíte někdo na jedné ruce hodinky a na druhé kompjůtr? Zvykli jste si? Nebo se mám připravit na konec chronobundusu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se