Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hezký večer všem,

Aktuálně se mi podruhé vrátily z reklamace Yema Rallygraf Alpine Endurance s tím jejich geniálním in housem. Jde o to, že to byl dárek, zřejmě vadný kus, a ty hodinky před první reklamací dělaly +15min, před druhou +10min, teď dělají druhý den návratu +5min. Vždycky si je tam měsíc nechají, pošlou protokol z regulace, teď teda údajně i s opravou, a jede to zase na novo.

Dotaz tedy zní, nemáte někdo podobnou zkušenost, a hlavně, jaké bylo řešení/příčina problémů se stejným kalibrem? Předem díky, Jirka

Odesláno

Ahoj , mě ten jejich in house děla cca +6s / den . Obdobnou zkušenost jako teď zažíváš jsem si prožil s eternou a jejich in house v bronzovkách , 2 reklamace a nevyřešili nic . Došla mi trpělivost a poslal jsem je Rudovi do Onyxu a po dvou dnech mi volají , že teda ok akorát jaksi v Eterně  zapomněli použít mazivo . Co si pak člověk o tom má myslet , podle mě se na to ani nepodívali. 

Odesláno

@VlastaMikel Díky za odpověď. Na Onyx si myslím, jen tím zřejmě přijdu o záruku, ale čert to vem, hlavně, když budou fungovat jak mají. Měl jsem od nich jen Navygrafy, a ty krom hlučnějšího rotoru už z výroby chodily taky v toleranci. 

Odesláno
  V 4. 5. 2024 v 19:16, nizkotucnytvaroh napsal:

@VlastaMikel Díky za odpověď. Na Onyx si myslím, jen tím zřejmě přijdu o záruku, ale čert to vem, hlavně, když budou fungovat jak mají. Měl jsem od nich jen Navygrafy, a ty krom hlučnějšího rotoru už z výroby chodily taky v toleranci. 

Rozšířit  

O servisu yema jsem slyšel hodně , bohužel nic velice dobrého a upřímně záruka je fajn , ale k čemu ti je když nedokáží dát hodinky do funkčního stavu viz. ty moje eterny hodinky za 80 a fakt netuším kolikrát bych je musel reklamovat , než by někoho napadlo se do nich podívat a zjistit , že je zapomněli namazat :D . S Yemkama jsem spokojený , ale jak jsem psal naštěstí jsem neměl problém :) . 

Odesláno

@ONYX servis hodinek Ano, dvakrát byly přímo v jejich servisu, teď leží druhý den odložené, natažené, kolik udělají odchylku.

Odesláno

Já tak posílal do fabriky 3x Nomos a pokaždé stejný výsledek. Nakonec vráceny peníze. Ale za mě trpká zkušenost a konec s Nomosem.

Odesláno (upraveno)

Moja skusenost s Yema cal.2000. Komunikacia tragedia, servis asi mesiac, odchylku z +35 zregulovali na cca.+10…hodinky som nasledne predal…s Nomos naopak skusenost dobra, profi pristup, servis tiez cca. mesiac ale vsetko OK. Potom si vyber😀

Upraveno uživatelem Campino
Odesláno

Tak máme novinku, třikrát jsem je nechal natažené ležet, a dělaly stabilně +10s/s, druhý den nošené dělají ovšem už +4minuty, nechápu 🧐

Odesláno (upraveno)

Pokud dělají 4 minuty při nošení, jsou odchylky v jakékoli poloze při odložení úplně irelevantní a chce to servis

Upraveno uživatelem childe
Odesláno
  V 13. 5. 2024 v 16:58, nizkotucnytvaroh napsal:

Tak máme novinku, třikrát jsem je nechal natažené ležet, a dělaly stabilně +10s/s, druhý den nošené dělají ovšem už +4minuty, nechápu 🧐

Rozšířit  

Videl bych to ze v nejake poloze drhnou. Moznosti co, kde o co je mnoho osobne tipuju ze to bude vlasek o mustek. resil jsem podobnou zavadu na Vostok hodinkach a pricinou byl nespravne osazeny impuls jewel.  Bez servisu to nepujde, pane.

Odesláno

U mně Nomos při nenošení OK. Ale stačila hodinová procházka a 2,5 minuty do plusu. Následoval servis a další procházka a zase 2,5 min do plusu...atd...

Odesláno
  V 14. 5. 2024 v 15:25, rmx napsal:

V jaký pozici, kdy dělaly +10s, si je nechal položený? 

Rozšířit  

Klasika, dýnkem dolů. Asi půjdou do Onyxu, byť tak risknu záruku.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak menší update, odmagnetizovali, zregulovali, týden chodili +- v cajku, a už jsme zase ve starých kolejích, tak nevím, kde může být zakopaný pes.

Odesláno

Po návštěvě onyxu ? Se mi nechce věřit . A pokud jsi je zase posílal na reklamaci věř , že cokoliv je na protokolu nemusí být realita . Hlavně pokud neuvedli na protokolu důvod té odchylky. 

Odesláno

Mě právě také ne, to musí být nějaký zakletý kus, zkusím je ještě na pár dní hodit do vrtiče a uvidíme 

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 9. 6. 2024 v 16:38, nizkotucnytvaroh napsal:

Tak menší update, odmagnetizovali, zregulovali, týden chodili +- v cajku, a už jsme zase ve starých kolejích, tak nevím, kde může být zakopaný pes.

Rozšířit  

Pozor na běžný nešvar odkládání hodinek na mobil, tablet, notebook což jsou docela silné zdroje magnetismu. I když jsou hodinky/vlásky dá se říct dnes už antimagnetické, záleží na délce expozice. Nemohlo mezi tím dojít ke zmagnetizování znovu? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...