Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

vcera som dostal dotaz na hodinky. Kamarat sa ma opytal, ci existuje na trhu nieco v cene 1300 - 1500EUR a ma alarm (samozrejme mechanika). Vraj si chce nieco take kupit....

Neva, ze pojde o menej znamu znacku, ale urcite nic z ciny a ruska...

Ja som bezradny... :(

dakujem

Odesláno
Ahojte,

vcera som dostal dotaz na hodinky. Kamarat sa ma opytal, ci existuje na trhu nieco v cene 1300 - 1500EUR a ma alarm (samozrejme mechanika). Vraj si chce nieco take kupit....

dakujem

Zkus hledat podle strojku. Alarm má např. strojek AS 5008, používá např. Maurice Lacroix nebo IWC, ovšem do 1500 EUR to nebude :(

Pokud by to ovšem mělo být s chronografem (stopkami) tak to má (pokud vím) jedině Fortis, mají to jako vlastní nástavbu na Valjoux (ETA) 7750. Ovšem ty už jsou úplně mimo, stojí kolem 150 000 Kč :(

Odesláno
Ahojte,

dakujem

Nevím co máš proti ruským kalibrům. Já mám JUNKERSY s Poljotem 3133 a jsem s nimi velmi spokojen.

Velmi se mi líbí natahovací AVIATORY 1225993 s alarmem (kalibr Poljot 2612) viz. http://www.tophodinky.cz/hodinky-aviator-p...=6&sort=20a.

Já mám troje automaty, z toho jedny na rožni a už bych další nechtěl. Už jsem zažil chození s hodinkami na obou rukou

jako Viki.

Odesláno

V jednom starožitníctve som pred časom videl Vintage Certinu s cal. AS 5008 v dobrom stave, ale 300 EUR sa mi zdalo veľa a okrem toho mám dvoje Poljoty s manuálnym naťahovaním a podobným kalibrom.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Nevím co máš proti ruským kalibrům. Já mám JUNKERSY s Poljotem 3133 a jsem s nimi velmi spokojen.

Velmi se mi líbí natahovací AVIATORY 1225993 s alarmem (kalibr Poljot 2612) viz. http://www.tophodinky.cz/hodinky-aviator-p...=6&sort=20a.

Já mám troje automaty, z toho jedny na rožni a už bych další nechtěl. Už jsem zažil chození s hodinkami na obou rukou

jako Viki.

no je to poziadavka buduceho majitela, ja by som tiez nikdy nechel ruske hodinky...minule som videl Vostoky nazivo a neprekvapili ma ani milo ani nemilo...presne to som cakal :) , cinske tiez nie...

Automat s alarmem dělá i Oris: http://www.oris.ch/collections/collections...&watchid=68

Doporučená česká cena: 139.990 kačen

no jo, cena cena... som myslel ci niekto nepoznate nejaky kusok z produkcie menej znamych znaciek napr nemeckych alebo tak

Odesláno
no je to poziadavka buduceho majitela, ja by som tiez nikdy nechel ruske hodinky...minule som videl Vostoky nazivo a neprekvapili ma ani milo ani nemilo...presne to som cakal :) , cinske tiez nie...

no jo, cena cena... som myslel ci niekto nepoznate nejaky kusok z produkcie menej znamych znaciek napr nemeckych alebo tak

A vo tom to je. Automat s alarmem není právě běžná záležitost.

Odesláno

Mě to taky rozhodilo sandál, když jsem si je vyhlídl v letošním katalogu. A ještě větší ránu mi udělili s cenou Orisek s manuálním nátahem (139.900). Na druhou stranu jsou i dražší.

Automaty opravdu nejsou s touto komplikací zcela běžné a pokud vynecháš Čínu a CCCP, pak se snad jedině porozhlédni po bazarech.

Odesláno (upraveno)
Sorry za OT ale alaram funguje tak ze hodinky zacnu cinkat. ano? stylom ako cinka minute repeater? som lenivy na google. hehe

No spíš to připomíná zvuk vibračního motorku v mobilu, prostě takové vrčení. Možná ale že ne u všech strojků.

Upraveno uživatelem Patrik
Odesláno (upraveno)

Eterna 1948 Reveil, (Eterna 680 tj. AS5008), ja koupil nove v nerezu za 1540 EUR z Rakouska na ebay. Ale odvahu se tim nechat opravdu vzbudit, kdybych fakt musel, jsem jeste nemel. Minimale jsem to jeste jistil mobilem :-). Mozna polozit do hlubokeho talire. A nemaji "snooze" funkci.

EDIT: Jedny na chrono24 za 1600,- EUR zde.

Upraveno uživatelem dknespl
Odesláno
No spíš to připomíná zvuk vibračního motorku v mobilu, prostě takové vrčení. Možná ale že ne u všech strojků.

hej je to hrozna sranda, ja som to skusal jedine na JLC a zvonilo to teda riadne, ovsem tie hodinky treba mat na ruke tam si to clovek vsimne :)

Odesláno
Eterna 1948 Reveil, (Eterna 680 tj. AS5008), ja koupil nove v nerezu za 1540 EUR z Rakouska na ebay. Ale odvahu se tim nechat opravdu vzbudit, kdybych fakt musel, jsem jeste nemel. Minimale jsem to jeste jistil mobilem :-). Mozna polozit do hlubokeho talire. A nemaji "snooze" funkci.

EDIT: Jedny na chrono24 za 1600,- EUR zde.

dik za info, okamzite odovzdavam... :)

Odesláno

dakujem vsetkym za info a prispevky, zatial to dopadlo asi tak, ze alarmy u kamarata nebudu:) musi pockat a trochu nasetrit...zatial vezme nieco ine

:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...