tikzot Odesláno sobota v 15:33 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 15:33 Děkuju, tak to bych měl tak 20 min časuškoda. Tak příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno sobota v 23:53 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 23:53 (upraveno) Bohužel, jsem dojel pozdě, nestihl jsem žádnou přednášku, a v sobotu už nebyla charitativní trička v mé velikosti, ani čas na reparát, tak jsem to jen proletěl, posrkal trochu vína, dal si dva chlebíčky, a šel spát Nicméně organizátorům opět velký dík, kam se to každý rok posouvá, typkovi z Helveti za pokec u Vulcainů, a pánům ze Speake Marin a Chronoswiss za detailní průřez portfóliem. Moc jsem se těšil na Zenithky, hlavně nové Extreme Divery, tak snad do příště dosetrim a zkusím.... Přikládám alespoň pár obrázků hodinek, co mne zaujaly nejvíc. Upraveno sobota v 23:57 uživatelem nizkotucnytvaroh 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cynique Odesláno neděle v 11:43 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:43 Neuspořádaný výběr z hroznů aneb co mě zaujalo na SEW 2024. Skvělé bylo silné zastoupení malých a nezávislých hodinářů. Hvězdami pro mě byly značky Baillod (BA111OD), Vincent Calabrese, Ludovic Ballouard, Habring, AnOrdain, Chronoswiss, Kudoke, Louis Erard a Schaumburg. Za zmínku určitě stojí taky Vulcain se svými "cvrčky", Prokop & Brož za originalitu, Biatec za nenápadnou krásnu a kvalitu, kterou nabízí nebo Zeitwinkel pro svůj "in house" přístup. A samozřejmě i všichni další, protože krása je v oku pozorovatele. Rád jsem se taky potkal se známými tvářemi nejen odsud z fóra a snad se v hojném potu potkáme i příští víkend na Micro Praha! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno neděle v 12:09 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:09 Zeitwinkel souhlasím s tím in-housem a ještě krásnější byl v těch limitkách 240° Noir. Ty hodinky mě nadchly. Ostatní zážitky z návštěvy jejich stánku bych možná přidal do vlákna Humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cynique Odesláno neděle v 18:42 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 18:42 před 6 hodinami, Zdenek1307 napsal: Zeitwinkel souhlasím s tím in-housem a ještě krásnější byl v těch limitkách 240° Noir. Ty hodinky mě nadchly. Ostatní zážitky z návštěvy jejich stánku bych možná přidal do vlákna Humor Poděl se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno neděle v 19:25 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:25 před 36 minutami, Cynique napsal: Poděl se No, můj rozhovor s majitelem, asi 10 min. Hezky to gradovalo. Představoval mi ty hodinky, ukazoval mi ty svoje a tak, pak teda jako kde se dají koupit a on, že online, nebo v Tokiu, New Yorku a já nevím kde. Takže jsem mu říkal, že asi bude lepši to koupit online než letět do Tokia a on, se ptal, jestli jsem byl v Tokiu a pak se strašně divil, že jsem teda ještě nebyl v Tokiu, no prostě já Lojza a borec ze Švajcu Pak jsem se tam stavil podruhé, to už se mě věnovala ta paní, ta tomu dala korunku, když říká, že stojí 15 tis. franků. Asi to tak nevyzní, ale dobře jsme se bavili a postupem času bylo vidět, jak se naše životy vzadují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cynique Odesláno neděle v 19:30 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:30 před 2 minutami, Zdenek1307 napsal: No, můj rozhovor s majitelem, asi 10 min. Hezky to gradovalo. Představoval mi ty hodinky, ukazoval mi ty svoje a tak, pak teda jako kde se dají koupit a on, že online, nebo v Tokiu, New Yorku a já nevím kde. Takže jsem mu říkal, že asi bude lepši to koupit online než letět do Tokia a on, se ptal, jestli jsem byl v Tokiu a pak se strašně divil, že jsem teda ještě nebyl v Tokiu, no prostě já Lojza a borec ze Švajcu Pak jsem se tam stavil podruhé, to už se mě věnovala ta paní, ta tomu dala korunku, když říká, že stojí 15 tis. franků. Asi to tak nevyzní, ale dobře jsme se bavili a postupem času bylo vidět, jak se naše životy vzadují Ha Mě se ujala ta paní a byla fakt sdílná a strávil jsem tam celkem dlouho. Pak mě zčistajasna odchytil o kousek dál i pan majitel řka, že mě viděl u stánku a jestli jsem dostal všechny informace, co jsem chtěl. To mě trochu vykolejil, pravda, ale mile. Asi taky čekal, že tam na fleku hned něco koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno neděle v 19:58 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:58 před 26 minutami, Cynique napsal: Ha Mě se ujala ta paní a byla fakt sdílná a strávil jsem tam celkem dlouho. Pak mě zčistajasna odchytil o kousek dál i pan majitel řka, že mě viděl u stánku a jestli jsem dostal všechny informace, co jsem chtěl. To mě trochu vykolejil, pravda, ale mile. Asi taky čekal, že tam na fleku hned něco koupím jo hned vedle na stánku jsem slíbil, že přijedu příští týden na Mikro. To bude jednodušší než Tokio. A navíc tam měli taky pěknou limitku, o pár franků lepší cena 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno neděle v 20:38 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 20:38 Schaumburg robí modely od Martina Brauna?? To je snáď aj model EOS, nie? Pravda, už to tak nesledujem, ale nevedel som o tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno pondělí v 07:37 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 07:37 Me letos nejvic zaujal Torsti Laine (https://www.lainewatches.com), konkretne model v38. Fotku vlastni nemam, ale web ci google pomuze. Rucni guilloche v libovolne kombinaci vzoru, barev a materialu, vyber z nekolik druhu rucek a indexu, k tomu strojek s mikrorotorem od Vaucheru (jejich strojky pouziva napr. AP, RM, PF), to vsechno za cenu jen lehce vyssi, nez za kolik se tu toci tuctove Rolady... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno pondělí v 08:39 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 08:39 k tym Laine, radost pozerat video z procesu vyroby 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno úterý v 22:04 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 22:04 Pár fotek ze SEWu z m0ho improvizovaného balkónového fotoateliéru, obrázky doplněné o povídání najdete i na webu R&r. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno úterý v 22:04 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 22:04 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno úterý v 22:05 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 22:05 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno včera v 07:35 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:35 Krása střídá nádheru, díky Kubo A samozřejmě velký dík všem co dorazili, bez Vás by to nešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LVA Odesláno včera v 08:23 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:23 Byl jsem velmi šťastný z věcí, které jsem viděl. Méně velkých masových značek, více malých řemeslných značek. Které hodinky ale letos vyhrály „hodinky roku“? Nevydržel jsem až do konce a stránka zatím nemá žádné informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LVA Odesláno včera v 08:33 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:33 PXL_20241123_112700551.LS~3_TEST.mp4 PXL_20241123_122648360.LS_2_TEST.mp4 PXL_20241123_130628968.LS~2_TEST.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno včera v 08:39 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:39 Ja tentokrat taky musim vyseknout pochvalu. Vystavovatelu bylo viditelne o dost vic nez loni, navic hodne zajimave kousky. A prednasky me letos taky nejak bavily vic, takze jsem vetsinu casu travil tam. Jen ty zidle jsou desne nepohodlne a po 15min uz jsem nevedel jak si sednout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno včera v 08:43 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:43 před 10 hodinami, prischera napsal: Jakube, ses mastr!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno včera v 08:52 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 08:52 před 24 minutami, LVA napsal: Byl jsem velmi šťastný z věcí, které jsem viděl. Méně velkých masových značek, více malých řemeslných značek. Které hodinky ale letos vyhrály „hodinky roku“? Nevydržel jsem až do konce a stránka zatím nemá žádné informace Je to v odkazovanem clanku Czapek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se