KFL Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Jestli jich bude vic jak 10, tak zajem rusim . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Dle poctu ruznych cifru, co uz nabouchali, to vypada, ze u Vulkanu s tim nemaj problem Nedelam si iluze, ze do konce mesice dame dohromady 20 ucastniku. Pokud deset staci, tak bych to zavrel. To je takove pekne cislo. Kdo chtel, pridat se uz mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července V pohodě. Pokud bude další zájemce, své číslo mu přenechám. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 10, vyborne, finito, dakujem zaujemcom. Zajtra budem riesit, vybavovat s Vulcain. Dali nam cas do zajtra, takze just in time:) Dalsie info, detaily dam sem, alebo budeme riesit po SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července před 39 minutami, Mareka01 napsal: V pohodě. Pokud bude další zájemce, své číslo mu přenechám. Este mi napis, alebo dopis, ci chces tropic alebo tah. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července před 46 minutami, KFL napsal: Jestli jich bude vic jak 10, tak zajem rusim . Jen pěkně zůstaň, já je pak třeba od tebe vezmu. Jen musím prodat ty BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 25. července Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Este mi napis, alebo dopis, ci chces tropic alebo tah. Dik.Poprosím na tahu. Jen pěkně zůstaň, já je pak třeba od tebe vezmu. Jen musím prodat ty BB OK, budu Ti je hlídat. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července Takze takto, ok? Seznam ucastniku: 1. Harwey - ocelovy tah 2. AndyAaron - ocelovy tah 3. Tikzot - ocelovy tah + tropic 4. furo - tropic 5. Greenhornik - ocelový tah 6. Mareka01 - ocelovy tah 7. Radim01 - ocelovy tah 8. Aegwyn - tropic 9. chuckie2 - ocelovy tah 10. KFL - ocelovy tah + tropic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Seznam ucastniku: 1. Harwey - ocelovy tah 2. AndyAaron - ocelovy tah 3. Tikzot - ocelovy tah + tropic 4. furo - tropic 5. Greenhornik - ocelový tah 6. Mareka01 - ocelovy tah 7. Radim01 - ocelovy tah + tropic 8. Aegwyn - tropic 9. chuckie2 - ocelovy tah 10. KFL - ocelovy tah + tropic ...dopsal jsem k sobě tropic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMASS Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Chlapi jen takova vecna,podobu dynka ci cifru nebudete ladit? Popisky apod? Ja jen ze na dynku je treba ukouslej chronomag na chrono a kus m... na cifru nechcete/nebo to nejde? nejaky text si pridat apod detaily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července na dynku nic ukousle nevidim je tam toto logo cifer bude original tak ako je z vyroby, nic menit nebude, ani na dynku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Dovolim si taky malou upravu a pripisu si tropic, kdyz uz jsme v tom... Seznam ucastniku: 1. Harwey - ocelovy tah 2. AndyAaron - ocelovy tah + tropic 3. Tikzot - ocelovy tah + tropic 4. furo - tropic 5. Greenhornik - ocelový tah 6. Mareka01 - ocelovy tah 7. Radim01 - ocelovy tah + tropic 8. Aegwyn - tropic 9. chuckie2 - ocelovy tah 10. KFL - ocelovy tah + tropic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Ok, já dnes po obědě skočím do Helveti a aktualizuji, jestli chci tropic nebo tah..... máme nějaký přibližný časový rámec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července scheisse, nerobte mi v tom bordel, uz som komnukoval s Vulcain, nastastie nikto nic neodpisal:) casovy harmonogram zatial nie je. dobry dotaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Ok, ten tah je strasny tak kdyby sel jen tropic, tak budu mooc stastne. Kdyby uz to neslo zmenit, tak se neda nic delat Jinak budu aktivne vyckavat dalsich instrukci. Seznam ucastniku: 1. Harwey - ocelovy tah 2. AndyAaron - ocelovy tah + tropic 3. Tikzot - ocelovy tah + tropic 4. furo - tropic 5. Greenhornik - ocelový tah 6. Mareka01 - ocelovy tah 7. Radim01 - ocelovy tah + tropic 8. Aegwyn - tropic 9. chuckie2 - tropic 10. KFL - ocelovy tah + tropic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července dnes sa uz asi vo Svajci nerobi, tak hadam sa niekto ozve buduci tyzden. zoznam som im aktualizoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Supr a když už prudím, tak dotaz. Na obrázku co jsi dával je to hůře čitelné. Označení kusu z limitky je 01/10? nebo jinak. celkem se mi líbilo u jedné limitky tady 1 out of..... ale to už je drobnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 14 minutami, chuckie2 napsal: Supr a když už prudím, tak dotaz. Na obrázku co jsi dával je to hůře čitelné. Označení kusu z limitky je 01/10? nebo jinak. celkem se mi líbilo u jedné limitky tady 1 out of..... ale to už je drobnost... Červený text, viz nákres předešlá strana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 4 minutes ago, špelda66 said: Červený text, viz nákres předešlá strana jj to jsem si všiml. Dole máš No xxxx to No xxxx. ale na tom casu nad tím je No xxxxxx pokud dobře vidím, proto jsem se ptal. Ale ten obrázek je jpeg se špatným rozlišením, tak to neumím dešifrovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. července Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července uz som vyziadal lepsiu kvalitu obrazku, podla ich oznacenia to vyzera, ze bude len cislovanie 1-10. ked chceme 1 out 10, alebo xx/10, myslim ze by sa este dalo dohodnut. mne vyhovuje aj len poradove cislo, ako to je teraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se