safi Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 (upraveno) U mě s Luckou to je jednoznačné: Fry a Leela. BTW - ten pejsek dole vlevo se jmenuje Lochneska Upraveno 1. února 2009 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 U mě s Luckou to je jednoznačné: Fry a Leela. BTW - ten pejsek dole vlevo se jmenuje Lochneska Sorry, ale Bender je prostě nejlepší..klasik:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 (upraveno) Dr. Zoidberg Upraveno 1. února 2009 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Založil jsi zajímavé téma, nejspíš úmyslně navazuješ na šňůru blbostí co se tu poslední dobou vyrojily. Ale když už to tady je... Já bych se vyloženě s žádnou z postaviček z Futuramy neztotožnil, ale kdybych si mohl vybrat, tak Amy Wong, ta bude dobře dědit , to by vystačilo na spoustu hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Bite my shiny metal ass ... staci? Bender Bending Rodriguez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 co je to zase za hovadinu ? chtěl bych mít váš volný čas a starosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 (upraveno) Dr. John Zoidberg, mlada damo! Edit: Waka-wakawakawaka! Upraveno 1. února 2009 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Bite my shiny metal ass ... staci? Bender Bending Rodriguez hrome to abych se tě začal bát..ostatně vlastně u tebe bydlím, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Dr. John Zoidberg, mlada damo! Edit: Waka-wakawakawaka! PAC-MAN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 PAC-MAN? Jdete utesit vdovu Pacmanovou, mlada damo... Waka-muheheeeee-waka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 tak za mne je to jasny, and the winner is . . . Beeeeendeeeeer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX1138 Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Reálný člověk se může ztotožnit s jedinou realistickou postavou co tam je, Fryem. Ostatní nejsou dost velký smolaři na to, aby mohli existovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Bender je klasik, Zoidberg je exot. ale asi fry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 samozřejmě profesor.... hmmm... co jsem to chtěl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onyx Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 hmm...Surgery in an opera, how wonderfully decadent... u me to vyhral Bender.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Ja se trosku stydim, ac jsem videl skoro vsechny dily Simpsonovych nekolikrat, tak futuramu jsem nevidel nikdy, ani jeden dil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Jednoznacne Bender Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Jo vaše starosti a Bakalovy hodinky to bych si dal říci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se