Leclerc Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 NOMOS Tetra Large nakonec vyhrály v užším výběru s NOMOS Tangente, a to pro svoji ještě větší subtilnost a eleganci.Jelikož tu nedávno Ghill napsal rozsáhlou recenzi, napíši jen technické údaje:NOMOS - kalibr Alpha - manuální nátahvýška kalibru - 2.6 mmdoba nátahu - 43 hod.počet kamenů - 17rozměry pouzdra - 29.5 x 29.5 mmvýška pouzdra - 6.3 mmsafírové sklo na obou stranáchručně šitý řemen z koňské kůže (Shell Cordovan)a ještě pár fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Gratuluji k nevsednimu kousku, celkem rad bych videl fotku na ruce, protoze si hodinky cca 30x30 prilis na ruce predstavit nedokazu Libi se mi to hranate ramovani u vterinovky, vypada to skvele!
Peta-Biker Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Odesláno 1. února 2009 Tak to je nádhera.... Závidím, opravdu , tohle jsou snad první hranatý hodinky, které mne zaujaly více než-li Tagy-Monaca...
Ghill Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Dobra volba. Nejako sa nam to tu zacina Nomosit
Muffik Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 gratuluju a zároveň vyzývám k nafocení na ruce, takhle se to opravdu těžko představuje
Leclerc Odesláno 3. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Pánové, děkuji za gratulace!Co se týče velikosti, není se čeho bát. Ostatně nafouknout styl hodinek tohoto typu do dnešních móóóódních véééélikostí by vypadalo tak trochu směšně...Přikládám nekvalitní obrázek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Onisan Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Nomos mně vždy zaujmou.... přestože prťavé, vždy mně nutí k zamyšlení... být, či nebýt... koupit, či nekoupit.... Budu si je muset ěkde půjčit pořádně do pazoury
walter10 Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 Jsou moc pěkné! Hranatý tvar hodinek mám rád. Jen tak bokem: Před deseti lety jsem si koupil jedny hranaté více méně neplánovaně. Potřeboval jsem tehdy nové hodinky k obleku, ve Zlíně natrefil na hodně povedený a vzhledem jednoduchý Pontos kousek od Maurice Lacroix (získal mimo jiné, pokud se nepletu, v Basileji 2. cenu "za čitelnost"), ale když jsem se pro něj druhý den vrátil, byl fuč. Zklamán ze zbytečné cesty jsem už odcházel z obchodu, když mě paní prodavačka přiměla, ať se ještě rozhlédnu a něco vyzkouším i přímo na ruce. No, moc se mi nechtělo. Nakonec jsem ale přikývl a pár kousků mi předvedla. Ač mne na první pohled jedny představené Doxa "hranáče" úplně nezaujaly (na rozdíl od těch Tvých Nomos Tetra Large), ve finále se ukázalo, že na mé ruce vypadaly výborně. Prostě dělané jak pro mě. Každopádně, mám je dodnes. (P. S. Tak nějak jsem do tohoto vlákna proklouzl zamyšlen z Hasňova vlákna o jeho Damasko...)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se