Gilius Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2009 Máme...a jestli líbí,nebo ne......to je asi otázka vkusu každého z nás. 4 nAscA - Copak Sjors....a Kiwi a ......a.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2009 Prosím vysvětlit........konkrétně u toho Humvee.......v čem spatřuješ tu nedostatečnost???? Ale jinak se mi také líbí..... Už jsem to tu někde psal. Humvee mi přišly tak nějak plastově křehký.Co se image týká tak si sice znažili připsat úspěch aut americký armády, ale mě to prostě nestačilo. Jedny Ironmany sice mám ale vlastně je nenosím. Kupoval jsem je nový v čr asi před 8 lety, ale přesto jsou dodnes NOS. Zpracování řemínku a hlavně přezky je vysloveně low cost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2009 Máme...a jestli líbí,nebo ne......to je asi otázka vkusu každého z nás. 4 nAscA - Copak Sjors....a Kiwi a ......a.......... No takovy Wah Wah Wah ma jen Frogmanu 57.... a same lepsi, kam se mych 6 kousku hrabe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2009 Humvee mi přišly tak nějak plastově křehký. To rozhodně nejsou....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2009 No takovy Wah Wah Wah ma jen Frogmanu 57.... a same lepsi, kam se mych 6 kousku hrabe... ani mi snad takový věci neříkej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2009 ...a jestli líbí,nebo ne......to je asi otázka vkusu každého z nás. Jasný, tak to má být Byl jsem se podívat do Koscomu na ty gulfmany a v reálu mě trochu zklamaly. Takže ještě uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2009 Ještě porovnání přezky casio vs. timex. Celkovej pohled z boku. Oboje wr 200m a shock resist. G-shock vs. ironman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2009 No u timexu prvni co jsem udelal byla vymena toho reminku. Byl takovy... divny Jinak pekna srovnavaci fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2009 Dříve jsem si říkal že Timex je nejlepší "neznačka", zatímco casio je nejhorší "už značka". Ale dnes vím, že jsem se pletl. Timex má taky za sebou velice zdařilé inovace a až by se dalo říct "komplikace". Třeba indiglo přišlo dříve než illuminator, nebo jejich barevně odrazný dysplay a systém datalink stojí za zmínku. Můj respek mají, ale na Casio to zdaleka nestačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 Kdyby jste měl ještě někdo nějaké tipy, rád je uvítám. Díky za pomoc Casio Futurist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cryingman Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 (upraveno) Casio Futurist JJ tyhle jsem doteď vlastnil téměř 11 let než mi klekly. Parádní hodinky, jen jsem měl trochu výhrady k těm stopkám a osvětlení. Dnes už by se opět asi těžko scháněly a myslím, že je i čas na změnu, takže na Tvůj tip jsem objednal tyto: Casio PRS 400-1 Snad nezklamou Ještě jednou díky za pomoc. Upraveno 19. února 2009 uživatelem cryingman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2009 (upraveno) blackwhit: jestlis ty hodinky jeste nekoupil tak muzu jako dalsiho adepta pro vyber doporucit G-Shock G-7700-1ER. Kupoval jsem je nedavno, spokojenost velika. Oproti jinym G-Shockum jsou pomerne nadstandardne vybavene (2 timery s moznosti opakovani, 5 alarmu u kterych se da nastavit v ktere dny maji zvonit (pracovni dny, vikend, cely tyden, urcite datum), velmi vychytane stopky ktere maji konecne moznost si zpetne zobrazit namerene casy jako u Timexu, diky 3-radkovemu lcd si muzes nechat soucasne zobrazit cas v hometownu + v dalsich 2 mestech, ukazujou tyden, pocet dnu od zacatku roku po aktualni datum + zbyvajici dny do konce roku, pri alarmu muzou 3-ma ledkama ve spodni casti lcd blikat , maji podsvetleni ktere se da nastavit aby ho aktivovalo nakloneni ruky, da se v 7-mi stupnich regulovat kontrast (i kdyz tohle funguje trochu zvlastne, meni to spis barvu cisilek z cerne na modrou). Cudliky se az na svetlo velmi lehce a pohodlne mackaji. Jsem tak trochu hracicka a mam rad kdyz maji hodinky co nejvic funkci, tyhle jich maji pozehnane Upraveno 22. února 2009 uživatelem Woodie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 23. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 blackwhit: jestlis ty hodinky jeste nekoupil tak muzu jako dalsiho adepta pro vyber doporucit G-Shock G-7700-1ER. Kupoval jsem je nedavno, spokojenost velika. Oproti jinym G-Shockum jsou pomerne nadstandardne vybavene (2 timery s moznosti opakovani, 5 alarmu u kterych se da nastavit v ktere dny maji zvonit (pracovni dny, vikend, cely tyden, urcite datum), velmi vychytane stopky ktere maji konecne moznost si zpetne zobrazit namerene casy jako u Timexu, diky 3-radkovemu lcd si muzes nechat soucasne zobrazit cas v hometownu + v dalsich 2 mestech, ukazujou tyden, pocet dnu od zacatku roku po aktualni datum + zbyvajici dny do konce roku, pri alarmu muzou 3-ma ledkama ve spodni casti lcd blikat , maji podsvetleni ktere se da nastavit aby ho aktivovalo nakloneni ruky, da se v 7-mi stupnich regulovat kontrast (i kdyz tohle funguje trochu zvlastne, meni to spis barvu cisilek z cerne na modrou). Cudliky se az na svetlo velmi lehce a pohodlne mackaji. Jsem tak trochu hracicka a mam rad kdyz maji hodinky co nejvic funkci, tyhle jich maji pozehnane Dík za tip, byly ve výběru taky. No nakonec jsem vybral Timexy, jelikož vycházely velice dobře cenově na Ebay... Dneska se mi dostanou do rukou, tak třeba sepíšu nějakou krátkou recenzi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2009 Dík za tip, byly ve výběru taky. No nakonec jsem vybral Timexy, jelikož vycházely velice dobře cenově na Ebay... Dneska se mi dostanou do rukou, tak třeba sepíšu nějakou krátkou recenzi.... Urcite napis, o tech Timexech jsem svojeho casu taky uvazoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cryingman Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Tak týden utekl a po objednaných hodinkách ani stopa. Začal jsem se zajímat o uvedený internetový obchod a narazil na toto: LiveCD Vzhledem k obsahu uvedeného se jedná o naprosto stejný případ jako u mne (zaplatil jsem předem) Takže jsem naletěl podvodníkovi a s penízkama i s hodinkama se mohu rozloučit Tímto se výběr digitálek pro mne opět stává aktuální. JJ tyhle jsem doteď vlastnil téměř 11 let než mi klekly. Parádní hodinky, jen jsem měl trochu výhrady k těm stopkám a osvětlení. Dnes už by se opět asi těžko scháněly a myslím, že je i čas na změnu, takže na Tvůj tip jsem objednal tyto: Casio PRS 400-1 Snad nezklamou Ještě jednou díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Tak týden utekl a po objednaných hodinkách ani stopa. Začal jsem se zajímat o uvedený internetový obchod a narazil na toto: LiveCD Vzhledem k obsahu uvedeného se jedná o naprosto stejný případ jako u mne (zaplatil jsem předem) Takže jsem naletěl podvodníkovi a s penízkama i s hodinkama se mohu rozloučit Tímto se výběr digitálek pro mne opět stává aktuální. Tak to je smůla. Mimochodem, stránky LiveCD jsou zavirované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waren Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Zdravim potreboval by som trosku pomoct s vyberom - hladam odolenejsie hodinky s solarnym napajanim,stopky,odpocitavanie,budik,kalendar,vodotesnost - taky ten nutny zklad s prehladnym displejom ( idealne keby plochu zaberal len ukazovatel casu a datumu,nieco ako pri Sunnte,alebo Casio 5600BB ) v cene niekde okolo 100-120? a nie velmi velke,najlepsie v jednej farbe - cierna,alebo nejake tmavsie. - zatial co som mal moznost najst na nete,tak celkom schopne vyzeraju Casio G 5600 KG a GW 2310 FB len na SR ich neviem nikde najst a stale to nieje to prave orechove aby som si komplikoval zivot s kupovanim v zahranici ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Doporučuji Casio Pro Trek PRW 2000 1-ER. Mám je asi 2 měsíce a nedám je z ruky. Zatím velká spokojenost. Upraveno 27. června 2012 uživatelem synek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Osobně jsem několikero hodinek Timex kupoval na Amazon.com. Často jsou tam na ně akce a pokaždé bezproblémové dodání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waren Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) myslim,ze som nasiel to prave orechove Timex Solar Ironman (T5J641) mate niekto skusenosti,popirade typ,kde sa daju v tychto koncinach kupit za dobru cenu? Upraveno 27. června 2012 uživatelem waren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se