Přejít na obsah

Výběr digi

blackwhit

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Prosím vysvětlit........konkrétně u toho Humvee.......v čem spatřuješ tu nedostatečnost????

Ale jinak se mi také líbí..... :)

Už jsem to tu někde psal. Humvee mi přišly tak nějak plastově křehký.Co se image týká tak si sice znažili připsat úspěch aut americký armády, ale mě to prostě nestačilo. Jedny Ironmany sice mám ale vlastně je nenosím. Kupoval jsem je nový v čr asi před 8 lety, ale přesto jsou dodnes NOS. Zpracování řemínku a hlavně přezky je vysloveně low cost.

post-673-1234966622.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dříve jsem si říkal že Timex je nejlepší "neznačka", zatímco casio je nejhorší "už značka". Ale dnes vím, že jsem se pletl. Timex má taky za sebou velice zdařilé inovace a až by se dalo říct "komplikace". Třeba indiglo přišlo dříve než illuminator, nebo jejich barevně odrazný dysplay a systém datalink stojí za zmínku. Můj respek mají, ale na Casio to zdaleka nestačí.

Odkaz ke komentáři

Casio Futurist

JJ tyhle jsem doteď vlastnil téměř 11 let než mi klekly. Parádní hodinky, jen jsem měl trochu výhrady k těm stopkám a osvětlení.

Dnes už by se opět asi těžko scháněly a myslím, že je i čas na změnu, takže na Tvůj tip jsem objednal tyto:

Casio PRS 400-1

Snad nezklamou :)

Ještě jednou díky za pomoc.

Upraveno uživatelem cryingman
Odkaz ke komentáři

blackwhit: jestlis ty hodinky jeste nekoupil tak muzu jako dalsiho adepta pro vyber doporucit G-Shock G-7700-1ER. Kupoval jsem je nedavno, spokojenost velika. Oproti jinym G-Shockum jsou pomerne nadstandardne vybavene (2 timery s moznosti opakovani, 5 alarmu u kterych se da nastavit v ktere dny maji zvonit (pracovni dny, vikend, cely tyden, urcite datum), velmi vychytane stopky ktere maji konecne moznost si zpetne zobrazit namerene casy jako u Timexu, diky 3-radkovemu lcd si muzes nechat soucasne zobrazit cas v hometownu + v dalsich 2 mestech, ukazujou tyden, pocet dnu od zacatku roku po aktualni datum + zbyvajici dny do konce roku, pri alarmu muzou 3-ma ledkama ve spodni casti lcd blikat :lol: , maji podsvetleni ktere se da nastavit aby ho aktivovalo nakloneni ruky, da se v 7-mi stupnich regulovat kontrast (i kdyz tohle funguje trochu zvlastne, meni to spis barvu cisilek z cerne na modrou). Cudliky se az na svetlo velmi lehce a pohodlne mackaji. Jsem tak trochu hracicka a mam rad kdyz maji hodinky co nejvic funkci, tyhle jich maji pozehnane :D

gshock_1.jpg

Upraveno uživatelem Woodie
Odkaz ke komentáři

blackwhit: jestlis ty hodinky jeste nekoupil tak muzu jako dalsiho adepta pro vyber doporucit G-Shock G-7700-1ER. Kupoval jsem je nedavno, spokojenost velika. Oproti jinym G-Shockum jsou pomerne nadstandardne vybavene (2 timery s moznosti opakovani, 5 alarmu u kterych se da nastavit v ktere dny maji zvonit (pracovni dny, vikend, cely tyden, urcite datum), velmi vychytane stopky ktere maji konecne moznost si zpetne zobrazit namerene casy jako u Timexu, diky 3-radkovemu lcd si muzes nechat soucasne zobrazit cas v hometownu + v dalsich 2 mestech, ukazujou tyden, pocet dnu od zacatku roku po aktualni datum + zbyvajici dny do konce roku, pri alarmu muzou 3-ma ledkama ve spodni casti lcd blikat :lol: , maji podsvetleni ktere se da nastavit aby ho aktivovalo nakloneni ruky, da se v 7-mi stupnich regulovat kontrast (i kdyz tohle funguje trochu zvlastne, meni to spis barvu cisilek z cerne na modrou). Cudliky se az na svetlo velmi lehce a pohodlne mackaji. Jsem tak trochu hracicka a mam rad kdyz maji hodinky co nejvic funkci, tyhle jich maji pozehnane :D

gshock_1.jpg

Dík za tip, byly ve výběru taky. No nakonec jsem vybral Timexy, jelikož vycházely velice dobře cenově na Ebay... Dneska se mi dostanou do rukou, tak třeba sepíšu nějakou krátkou recenzi....

post-5717-1235382936.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak týden utekl a po objednaných hodinkách ani stopa. Začal jsem se zajímat o uvedený internetový obchod a narazil na toto:

LiveCD

Vzhledem k obsahu uvedeného se jedná o naprosto stejný případ jako u mne (zaplatil jsem předem) :suicide_anim:

Takže jsem naletěl podvodníkovi a s penízkama i s hodinkama se mohu rozloučit :grrr:

Tímto se výběr digitálek pro mne opět stává aktuální.

JJ tyhle jsem doteď vlastnil téměř 11 let než mi klekly. Parádní hodinky, jen jsem měl trochu výhrady k těm stopkám a osvětlení.

Dnes už by se opět asi těžko scháněly a myslím, že je i čas na změnu, takže na Tvůj tip jsem objednal tyto:

Casio PRS 400-1

Snad nezklamou :)

Ještě jednou díky za pomoc.

Odkaz ke komentáři

Tak týden utekl a po objednaných hodinkách ani stopa. Začal jsem se zajímat o uvedený internetový obchod a narazil na toto:

LiveCD

Vzhledem k obsahu uvedeného se jedná o naprosto stejný případ jako u mne (zaplatil jsem předem) :suicide_anim:

Takže jsem naletěl podvodníkovi a s penízkama i s hodinkama se mohu rozloučit :grrr:

Tímto se výběr digitálek pro mne opět stává aktuální.

Tak to je smůla. Mimochodem, stránky LiveCD jsou zavirované.

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Zdravim

potreboval by som trosku pomoct s vyberom - hladam odolenejsie hodinky s solarnym napajanim,stopky,odpocitavanie,budik,kalendar,vodotesnost - taky ten nutny zklad s prehladnym displejom ( idealne keby plochu zaberal len ukazovatel casu a datumu,nieco ako pri Sunnte,alebo Casio 5600BB ) v cene niekde okolo 100-120? a nie velmi velke,najlepsie v jednej farbe - cierna,alebo nejake tmavsie.

- zatial co som mal moznost najst na nete,tak celkom schopne vyzeraju Casio G 5600 KG a GW 2310 FB len na SR ich neviem nikde najst a stale to nieje to prave orechove aby som si komplikoval zivot s kupovanim v zahranici ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...